ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Şu an olumlu gidiyor 14 şubat transferim dün değerim 88 oldu, benim değerim günüme göre düşük ama katlanma oranı yüksek o sebepten geç tutunma dediler, inş pazartesi de güzel bir sonuç görürsek iyice rahatlayacağız.

Hiç bozmayın moralinizi, kendinizi 1-2 gün daha oyalayın inş güzel sonuç alacaksınız

Hadi inşallah pazartesi güzel haberler alalım

Ne yazıcaksın bana pozitif mi? şu an kabullenemediğimi farkettim, beyin kendini korumaya alıyor heralde üzülmelere alıştığı için , bu arada benim de sebepsiz infertilite, 2 adet 5. Gün embriyosu 14 şubat transfer…

7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık inşallah erkendir ondandır
Kuzum idrarda epey hcg olması gerekiyor her test farklı orandaki hcgyi algılıyor o nedenle çıkmamıştır varsa. Ya bu kadar sıkacağına canını imkanın varsa git bir özelde ver muhakkak varsa 3 5 çıkacaktır beta kanında

Eklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum
Güya erken birde 6 gün mü ne erken test yok kuzum ya yapmayacağım kanda test günü yapıcam o hakkımı orada kullanacağım imkan var etrafta çokta şimdi çıkmazsa kanda daha çok üzülürüm o yüzden en azından test günü çıkmazsa zaten yoktu derim şimdi Ümit daha çok üzerimde eşimde üzülür o yüzden idrarda çıkmadınerken diyip kendimi kandırmaya devam

Evet hissettim sessizliğinden, bende çeneye vurdum o stresi milleti darlıyorum pazartesi mi yapacaksın testi salı mı?
Pazartesi onuncu gün çıkar ufakta olsa ama salı yapip garantilemek istiyorum sanki bilemiyorum şimdilik Allah bullak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…