Şu an olumlu gidiyor 14 şubat transferim dün değerim 88 oldu, benim değerim günüme göre düşük ama katlanma oranı yüksek o sebepten geç tutunma dediler, inş pazartesi de güzel bir sonuç görürsek iyice rahatlayacağız.Valla doğru diyorsun kendi kendimize eziyet ediyoruz resmenama benim kocamında aceleciliği yüzünden oldu dün gece kan vermem ben beter o benden beter Sizin kaç gün oldu şuan değeriniz nasıl? Herşey yolunda gidiyordur inşallah
Hiç bozmayın moralinizi, kendinizi 1-2 gün daha oyalayın inş güzel sonuç alacaksınızAhhahahah evladım çocuğum dur işte durduğun yerde ben seni doğunca gezdiririm bol bol ya hey allahım anası kılıklı olacaklar bunlar o zamanHnm bak sen bana motivasyon kaynağı oldun nerdeydin sennnn tamam ben 9. Günde de silik de olsa görmezsem kan verince artık güzün yada neşeye bürüneceğim saldım gitti bugün çıksaydı akşam kardeşimin doğum günü var orada sürpriz yapacaktım kısmet işte
Aynen şu 2 günde geçse bi hayırlısı ile pazartesi 9. Gün oluyor benimde bakalım o zaman neler olacak çok sağolunHiç bozmayın moralinizi, kendinizi 1-2 gün daha oyalayın inş güzel sonuç alacaksınız
Hadi inşallah pazartesi güzel haberler alalımŞu an olumlu gidiyor 14 şubat transferim dün değerim 88 oldu, benim değerim günüme göre düşük ama katlanma oranı yüksek o sebepten geç tutunma dediler, inş pazartesi de güzel bir sonuç görürsek iyice rahatlayacağız.
S Sntr varA amberiris @UniquescBayanstress ozmut @okuryazar @eras0201 @Mrym44 @bsra61 Delidolu30 @melisa2022 @AdrianaJely kızlar bunları not almışım var mı eksik 11 kişi var şuan listede başlıyim mi yapmaya yeni konuda varsa eklicek birileri etiket yapında oda yazsın bilgileri
Ne yazıcaksın bana pozitif mi?A amberiris @UniquescBayanstress ozmut @okuryazar @eras0201 @Mrym44 @bsra61 Delidolu30 @melisa2022 @AdrianaJely kızlar bunları not almışım var mı eksik 11 kişi var şuan listede başlıyim mi yapmaya yeni konuda varsa eklicek birileri etiket yapında oda yazsın bilgileri
18 Şubat 3. Gün embriyosu taze 2 adet transfer edildi. bugün 8. Günüm sonuç Çarşamba günüA amberiris @UniquescBayanstress ozmut @okuryazar @eras0201 @Mrym44 @bsra61 Delidolu30 @melisa2022 @AdrianaJely kızlar bunları not almışım var mı eksik 11 kişi var şuan listede başlıyim mi yapmaya yeni konuda varsa eklicek birileri etiket yapında oda yazsın bilgileri
Kuzum idrarda epey hcg olması gerekiyor her test farklı orandaki hcgyi algılıyor o nedenle çıkmamıştır varsa. Ya bu kadar sıkacağına canını imkanın varsa git bir özelde ver muhakkak varsa 3 5 çıkacaktır beta kanında7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışıkinşallah erkendir ondandır
Eklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum18 Şubat 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi. bugün 8. Günüm
Günler yaklaşırken bir stres olmadım değilEklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum
Evet hissettim sessizliğinden, bende çeneye vurdum o stresi milleti darlıyorumGünler yaklaşırken bir stres olmadım değilsana da destek olamıyorum bu ara ama gittim kendimle konuştum biraz toplarladim
Nerde yaptırmış tın sen unuttum valla hastanenii18 Şubat 3. Gün embriyosu taze 2 adet transfer edildi. bugün 8. Günüm sonuç Çarşamba günü
Eklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum
Güya erken birde 6 gün mü ne erken test yok kuzum ya yapmayacağım kanda test günü yapıcam o hakkımı orada kullanacağım imkan var etrafta çokta şimdi çıkmazsa kanda daha çok üzülürüm o yüzden en azından test günü çıkmazsa zaten yoktu derim şimdi Ümit daha çok üzerimde eşimde üzülür o yüzden idrarda çıkmadınerken diyip kendimi kandırmaya devamKuzum idrarda epey hcg olması gerekiyor her test farklı orandaki hcgyi algılıyor o nedenle çıkmamıştır varsa. Ya bu kadar sıkacağına canını imkanın varsa git bir özelde ver muhakkak varsa 3 5 çıkacaktır beta kanında
Pazartesi onuncu gün çıkar ufakta olsa ama salı yapip garantilemek istiyorum sanki bilemiyorum şimdilik Allah bullak oldumEvet hissettim sessizliğinden, bende çeneye vurdum o stresi milleti darlıyorumpazartesi mi yapacaksın testi salı mı?
nasıl dayandın idrar yapmadın mı ben kesın yapmıstımDiyarbakır Bahçeci
Çikolata kisti
3.deneme
17şubat 2adet dondurulmuş 5.gün embriyosu
Sonucum yarın inşallah
Şimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak içinEklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum
31 yaş sebepsiz infertilite Doktorum Serife Dikayak( Özel ) işlem yapılan hastane TamvergenNerde yaptırmış tın sen unuttum valla hastaneniiyaş ve sebebi neydi
Süper olur canım yeni trasferden çıktım bekleyiş başlasınŞimdi bş kaç kişinin nick ini yasıcam eski mesajlar a daldım bulmak için
ezgi0071 ayguldiyebiri P Punk3 B Beklenmedikcevap Hep ayni hikaye Aytoss35
Kızlar yeni liste yapıyoruz katalım mı siniz de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?