• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Aynen sen neden şimdi strese sokuyorsun ki kendini önemli olan artışı herkesin bir değil ayrıca senin tek değil miydi ? Bak bende idrarda bile çıkmadı 2 tane aynı gün olduk kopkoyu çıktı arkadaşımın o yüzden ona takılma lütfen sende ne kadar nickini yansıtan bir insansın ya lütfen ama sabır yani.
Koç burcu olmanın lanetini yaşıyorum stres sabırsızlık sinir😆 ne bilim başkasına destek olup olumlama yaparken iyiyim ama konu kendim olunca beynim duruyor.

Koç burcu olmanın lanetini yaşıyorum stres sabırsızlık sinir😆 ne bilim başkasına destek olup olumlama yaparken iyiyim ama konu kendim olunca beynim duruyor.
Ahahhaha bende Aslan Burcuyum çok destek olurum ama dediğin gibi iş kendine gelince orada hep bir karamsarlık birde belli etmemeye çalışırım. Falan filan yoruyor insanı işte napcan huy böyle değiştmiyorsun 😂 ama sen lütfen yapma artık gördün bak değerinde katlandı yani üzme bebişini de kendini de lütfen

Amin inş canım ilki negatif ikinci boş gebelik oldu bakalım bunda nasıl olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Merhabalar boş gebelik olduğunda ki kan değerlerinizi hatırlıyormusunuz ikiye katlanarak artmışmıydı benimde 2. Denememde boş gebelik olmuştu o yüzden soruyorum

Yaptım canım tertemiz bembeyaz olsa bende olurdu etki falan değil senin ki. Benim de 2 embriyo büyük ihtimalle benim tutmadı gece çok karın ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacağım gibi.senin adına çok sevindim maşallah baya baya belirgin 😍😍 sana dedim çatlatma değil o bebek bebek hatta ikiz bebek 😍
Sizin kaçıncı gündü? Erken pes etmeyin

Az önce testleri de gördüm ilaçtan olmaz o kadar koyu sanmıyorum, bence hamilesiniz pazartesi gidin kan verin bence doğru düzgün bir sayı görün şimdi verirseniz sizi muallakta bırakır daha çok strese girersiniz.
Ayy inşallah 🤲🏼🤲🏼 Evet bende pazartesi günü verecem test hem iğne üzerinden de daha fazla gün geçmiş olur hemde ablamın doğum günü o olmasaydı normal günümü bekleyecektim benden çöm istiyor ve bekliyor 🤣 birde transferimi bilmiyor 🤣🤣🤣

Gerçek anlamda bir gram bile umudu olmayıp hep negatif hissedip adet belirtisi hissedip hatta pozitif sonuç gören oldu mu ?
Benim hcg56 şuan canım 80 değil ☹️ Ve ben tam bu saydığın sebepler için test yaptırmıştım. Ki hala adet olacakmışım gibi dolgunluk var kasıkta. Batma falan oluyor. Negatif olacak diye gittim halada aynıyım gerçi o şekilde hissetmen aslında daha iyi. Diğer türlü yıkıcı olabiliyor.

Benim hcg56 şuan canım 80 değil ☹️ Ve ben tam bu saydığın sebepler için test yaptırmıştım. Ki hala adet olacakmışım gibi dolgunluk var kasıkta. Batma falan oluyor. Negatif olacak diye gittim halada aynıyım gerçi o şekilde hissetmen aslında daha iyi. Diğer türlü yıkıcı olabiliyor.
Kaç gün oldu sen test vereli

Halen stres mi yapiyorsun sen ya bir kendine gel artık hamile hanimmm 🤣 değerin guzel.yukseliyor dert etme artik

Tamam daha çok erken değil mi test günün gelmeden yapmıştın bi de artarak devam etmişti bence sen hiç canını sıkma ortada bir değer var kayda değer hem de 🥰Bana gelince bu kadar olumsuz olmak istemiyorum bilinçaltının gücüne inanıyorum pozitif olmak istiyorum ama yani en ufak bir pozitif hissim yok bende adetten önce beş gün falan önce hafif yanma olur hafif bi ağrı gibi bi de aynı o hisler var ve ne zaman böyle olsa adet olurum lekelenme daha başlamadı ama lekelenme de başlarsa kesinlikle yerleşme kanaması diye düşünmem çünkü benim normal döngüm bu şekilde

Back