- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.692
- 133
7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık inşallah erkendir ondandırSizin kaçıncı gündü? Erken pes etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık inşallah erkendir ondandırSizin kaçıncı gündü? Erken pes etmeyin
Sen yoksun yazmıyorsun ondan yok ya stres değil de merak ettim neden böyledir diye. Beklicez mecburHalen stres mi yapiyorsun sen ya bir kendine gel artık hamile hanimmm değerin guzel.yukseliyor dert etme artik
Umudum vardı ama git gellerim çoktu açıkcası hala da öyle, benim sancım ara ara devam ediyor artık alıştım ama dün geceden beri baya adet belirtileri var sabah oldum diye kalktım yataktan, şükür gelen giden yok sanırım bunlar normal çok düşünmeyin umudunuzu da kaybetmeyin, evrene yanlış mesaj vermeyelim lütfenGerçek anlamda bir gram bile umudu olmayıp hep negatif hissedip adet belirtisi hissedip hatta pozitif sonuç gören oldu mu ?
Kız artışı iyi işte sen erken yaptın testini onun etkisidir oPerşembe öğlen 3te 29du. Dün gece 2de 56 araya bir gün koydum dayanamadım bir güncük daha18iydi transfer günüm maşallah benden daha sonra olanların dahi hcg yüksek. Bakalım nasip
Aynısı benimde öyle yanma hissi olur kesinlikle bir hafta 5 gün öncesinden başlar bu belirtiler bende o yüzden pozitif çok hissedememeye başladım birde hafif bir akıntı oldu sarı gibi o da bende regl öncesi gelir o yüzden bilemiyorum şu an duygularım darmadağınTamam daha çok erken değil mi test günün gelmeden yapmıştın bi de artarak devam etmişti bence sen hiç canını sıkma ortada bir değer var kayda değer hem de Bana gelince bu kadar olumsuz olmak istemiyorum bilinçaltının gücüne inanıyorum pozitif olmak istiyorum ama yani en ufak bir pozitif hissim yok bende adetten önce beş gün falan önce hafif yanma olur hafif bi ağrı gibi bi de aynı o hisler var ve ne zaman böyle olsa adet olurum lekelenme daha başlamadı ama lekelenme de başlarsa kesinlikle yerleşme kanaması diye düşünmem çünkü benim normal döngüm bu şekilde
Ben 5. Gün çift embriyoyla 7. Gün kan verdim hatta biri baya gelişmişti 5aa dedi embriyolog, 5 çıktı sonucum yani erken davranmış olabişirsiniz ya da geç tutunma olmuş olabilir, hemşire benimki için öyle dedi.7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık inşallah erkendir ondandır
Evet hatırlıyorum ilk ilki kere düzenliydi sonrası hep düşüktü düzenli artmadı yani ve sonucunda bebek oluşmadı kesenin içinde kürtaj oldum ama o zamanlar çok araştırdım kan değerleri düzenli artık kesenin kocaman olup bebeğin oluşmadığı kişilerde gördüm bu yüzden hep dua inş sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur. Sizin nasıldı artışlarınızMerhabalar boş gebelik olduğunda ki kan değerlerinizi hatırlıyormusunuz ikiye katlanarak artmışmıydı benimde 2. Denememde boş gebelik olmuştu o yüzden soruyorum
Benim ilk gebeliğimde 21di ama yükseldi bunu kendine sıkıntı yapma o kadar farklı ki değerler kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor benim ilk bebekteki değerlerimle bunun arasında dağlar kadar fark varBenim hcg56 şuan canım 80 değil Ve ben tam bu saydığın sebepler için test yaptırmıştım. Ki hala adet olacakmışım gibi dolgunluk var kasıkta. Batma falan oluyor. Negatif olacak diye gittim halada aynıyım gerçi o şekilde hissetmen aslında daha iyi. Diğer türlü yıkıcı olabiliyor.
Ya kusura bakmayın ama kaşınmışsınız bu şekilde baktırılır mı hiç , iki günde bir aynı saatte verin kanı artışa bakın, sizinki hesabıma göre zaten iyi artmış. Transfer sonrası 6. Gün 29 çıkmış benim 9. Gün 25 çıktı herkesin değeri kendine göre önemli olan artış oranı, siz bakmayın diğer değerlere pazartesi verin lütfen bekleyin 300 civarı bir sonuç alırsınız tahminimcePerşembe öğlen 3te 29du. Dün gece 2de 56 araya bir gün koydum dayanamadım bir güncük daha18iydi transfer günüm maşallah benden daha sonra olanların dahi hcg yüksek. Bakalım nasip
Benim arkadaşımda böyleydi his sıfır belirti sıfırdı değeri hepimizinkinden güzel çıktı kanda bende bel agrısı oluyordu onda hiç birşey moralini yüksek tut çok değişken birşeyTamam daha çok erken değil mi test günün gelmeden yapmıştın bi de artarak devam etmişti bence sen hiç canını sıkma ortada bir değer var kayda değer hem de Bana gelince bu kadar olumsuz olmak istemiyorum bilinçaltının gücüne inanıyorum pozitif olmak istiyorum ama yani en ufak bir pozitif hissim yok bende adetten önce beş gün falan önce hafif yanma olur hafif bi ağrı gibi bi de aynı o hisler var ve ne zaman böyle olsa adet olurum lekelenme daha başlamadı ama lekelenme de başlarsa kesinlikle yerleşme kanaması diye düşünmem çünkü benim normal döngüm bu şekilde
Progestan fitil akıntı yapıyor zaten ama beyaz renkte oluyor bu arada progestan kullanırken de adet olunuyormuş onu da görmüş olduk ne bileyim ya böyle düşünmek istemiyorum ama elimde de değil biraz dışarı çıkıp güneşli havada vakit geçirsem modum değişir inşallahAynısı benimde öyle yanma hissi olur kesinlikle bir hafta 5 gün öncesinden başlar bu belirtiler bende o yüzden pozitif çok hissedememeye başladım birde hafif bir akıntı oldu sarı gibi o da bende regl öncesi gelir o yüzden bilemiyorum şu an duygularım darmadağın
Evet çekim yasası bende inanıyorum ama insanın elinde olmuyor oyüzden çok iyi anlıyorum seni yanlız şöyle birşey var pozitif alanların çoğunda adet olacakmışsın hissi oluyor. Umarım bu sefer döngün değildir de psikolojiktir o hisler.Tamam daha çok erken değil mi test günün gelmeden yapmıştın bi de artarak devam etmişti bence sen hiç canını sıkma ortada bir değer var kayda değer hem de Bana gelince bu kadar olumsuz olmak istemiyorum bilinçaltının gücüne inanıyorum pozitif olmak istiyorum ama yani en ufak bir pozitif hissim yok bende adetten önce beş gün falan önce hafif yanma olur hafif bi ağrı gibi bi de aynı o hisler var ve ne zaman böyle olsa adet olurum lekelenme daha başlamadı ama lekelenme de başlarsa kesinlikle yerleşme kanaması diye düşünmem çünkü benim normal döngüm bu şekilde
O zaman idrarda çıkmaması normal 5 de değer yani bekleyeceğim bakalım 9.gün yüne idrar yaparım zaten sonra test günüm geliyor bakarım ama benim anlamadığım tüp bebekte bu tarz şeyler nasıl oluyor hadi geç döllenme normal yolla tamam da tutunmakta da farklılık gösterebilir mi? Sizin sonucunuz ne oldu kusura bakmayın ne zaman vermiştiniz testinizi biraz karıştım benBen 5. Gün çift embriyoyla 7. Gün kan verdim hatta biri baya gelişmişti 5aa dedi embriyolog, 5 çıktı sonucum yani erken davranmış olabişirsiniz ya da geç tutunma olmuş olabilir, hemşire benimki için öyle dedi.
Yazdım37 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Valla doğru diyorsun kendi kendimize eziyet ediyoruz resmen ama benim kocamında aceleciliği yüzünden oldu dün gece kan vermem ben beter o benden beter Sizin kaç gün oldu şuan değeriniz nasıl? Herşey yolunda gidiyordur inşallahYa kusura bakmayın ama kaşınmışsınız bu şekilde baktırılır mı hiç , iki günde bir aynı saatte verin kanı artışa bakın, sizinki hesabıma göre zaten iyi artmış. Transfer sonrası 6. Gün 29 çıkmış benim 9. Gün 25 çıktı herkesin değeri kendine göre önemli olan artış oranı, siz bakmayın diğer değerlere pazartesi verin lütfen bekleyin 300 civarı bir sonuç alırsınız tahminimce
Ben fitil kullanmıyorum canım benimki iğne karından Valla bende çıktım işlerim vardı birde lattemi aldım yürüdüm güneşledim geldim eve şimdi çamaşır katlıyorum müzik eşliğindeProgestan fitil akıntı yapıyor zaten ama beyaz renkte oluyor bu arada progestan kullanırken de adet olunuyormuş onu da görmüş olduk ne bileyim ya böyle düşünmek istemiyorum ama elimde de değil biraz dışarı çıkıp güneşli havada vakit geçirsem modum değişir inşallah
7. Gün verdim 5, 9. Gün 25, 11. Gün 88, pazartesi tekrar vericem ona göre kese günü belirlenecek, hemşirem söyledi geç tutunma olmuş seninki diye geziyor demekki içerde tutunmuyor , valla nasıl ben de bilmiyorumO zaman idrarda çıkmaması normal 5 de değer yani bekleyeceğim bakalım 9.gün yüne idrar yaparım zaten sonra test günüm geliyor bakarım ama benim anlamadığım tüp bebekte bu tarz şeyler nasıl oluyor hadi geç döllenme normal yolla tamam da tutunmakta da farklılık gösterebilir mi? Sizin sonucunuz ne oldu kusura bakmayın ne zaman vermiştiniz testinizi biraz karıştım ben
Ahhahahah evladım çocuğum dur işte durduğun yerde ben seni doğunca gezdiririm bol bol ya hey allahım anası kılıklı olacaklar bunlar o zaman Hnm bak sen bana motivasyon kaynağı oldun nerdeydin sennnn tamam ben 9. Günde de silik de olsa görmezsem kan verince artık hüzün yada neşeye bürüneceğim saldım gitti bugün çıksaydı akşam kardeşimin doğum günü var orada sürpriz yapacaktım kısmet işte7. Gün verdim 5, 9. Gün 25, 11. Gün 88, pazartesi tekrar vericem ona göre kese günü belirlenecek, hemşirem söyledi geç tutunma olmuş seninki diye geziyor demekki içerde tutunmuyor , valla nasıl ben de bilmiyorum