Çok güzel maşallah Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel maşallah Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Azala azala geçti evetEvet, geçti mi yemek yiyince?
Yaa ne güzel haber maşallah rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallahKızlar sonucum pozitif geldi çok şükür inşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Yaa degerin çok güzelTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Hiç bir zaman etmedim yumurta ürettiğim sürece her zaman umut var yeterli maddi imkan olsun gerçekten ciddi paralar harcıyoruzTüylerim diken diken oldu maşallah pes etmemişsiniz
Bence seninde yüksek gelecek değerinYaa degerin çok güzel
İnşallahBence seninde yüksek gelecek değerin
İnş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar sonucum pozitif geldi çok şükür inşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Amin hepimize nasip etsin rabbimİnş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsunKızlar sonucum pozitif geldi çok şükür inşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Yaptım tabiki hep yapmamaya söz verip dayanamayıp yapıyorum 6.günden beri yapıyorum pozitif çıkıyor Allah’a şükür. Ama bi önceki transferimde de böyleydi ve kan değerim düşük çıkmıştı kimyasala dönmüştü. çok heveslendirmek istemiyorum kendimi hamileyim diye. Doğru düzgün sevinemiyoruz bile testlerimizenasıl dayandın idrar yapmadın mı ben kesın yapmıstım
evet ya benımde aralıktakı transferım kımyasal oldu ıkı defa yükseldı değer sonra düştü ama 3.gün embriyosuydu bıtanecık sımdı 2 tane 5.gün embriyosu bakalım hayırlısı be kızcelerYaptım tabiki hep yapmamaya söz verip dayanamayıp yapıyorum 6.günden beri yapıyorum pozitif çıkıyor Allah’a şükür. Ama bi önceki transferimde de böyleydi ve kan değerim düşük çıkmıştı kimyasala dönmüştü. çok heveslendirmek istemiyorum kendimi hamileyim diye. Doğru düzgün sevinemiyoruz bile testlerimize
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Şansınız daha yüksek bu sefer inşallah tutunurlarevet ya benımde aralıktakı transferım kımyasal oldu ıkı defa yükseldı değer sonra düştü ama 3.gün embriyosuydu bıtanecık sımdı 2 tane 5.gün embriyosu bakalım hayırlısı be kızceler
insallah cok sagolunŞansınız daha yüksek bu sefer inşallah tutunurlar
Çok haklısınız. Önceki denemelerde pozitifi görmüş müydünüz hiç?Hiç bir zaman etmedim yumurta ürettiğim sürece her zaman umut var yeterli maddi imkan olsun gerçekten ciddi paralar harcıyoruz
Ayy ne güzel birhaber ya maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥Transfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Beni de alınnnnKızlar listeyi hazırladım konu başlığı ne olsunn diyin hele