• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Valla doğru diyorsun kendi kendimize eziyet ediyoruz resmen 🥺 ama benim kocamında aceleciliği yüzünden oldu dün gece kan vermem ben beter o benden beter😀 Sizin kaç gün oldu şuan değeriniz nasıl? Herşey yolunda gidiyordur inşallah 🙏🏽
Şu an olumlu gidiyor 14 şubat transferim dün değerim 88 oldu, benim değerim günüme göre düşük ama katlanma oranı yüksek o sebepten geç tutunma dediler, inş pazartesi de güzel bir sonuç görürsek iyice rahatlayacağız.

Ahhahahah evladım çocuğum dur işte durduğun yerde ben seni doğunca gezdiririm bol bol ya hey allahım anası kılıklı olacaklar bunlar o zaman 😂😂 Hnm bak sen bana motivasyon kaynağı oldun nerdeydin sennnn😄 tamam ben 9. Günde de silik de olsa görmezsem kan verince artık güzün yada neşeye bürüneceğim saldım gitti 😅 bugün çıksaydı akşam kardeşimin doğum günü var orada sürpriz yapacaktım kısmet işte
Hiç bozmayın moralinizi, kendinizi 1-2 gün daha oyalayın inş güzel sonuç alacaksınız 🙏

Şu an olumlu gidiyor 14 şubat transferim dün değerim 88 oldu, benim değerim günüme göre düşük ama katlanma oranı yüksek o sebepten geç tutunma dediler, inş pazartesi de güzel bir sonuç görürsek iyice rahatlayacağız.
Hadi inşallah pazartesi güzel haberler alalım🤲

A amberiris @Uniquesc Bayanstress Bayanstress ozmut ozmut @okuryazar @eras0201 @Mrym44 @bsra61 Delidolu30 Delidolu30 @melisa2022 @AdrianaJely kızlar bunları not almışım var mı eksik 11 kişi var şuan listede başlıyim mi yapmaya yeni konuda varsa eklicek birileri etiket yapında oda yazsın bilgileri 🤭
Ne yazıcaksın bana pozitif mi? 😍 şu an kabullenemediğimi farkettim, beyin kendini korumaya alıyor heralde üzülmelere alıştığı için 😂, bu arada benim de sebepsiz infertilite, 2 adet 5. Gün embriyosu 14 şubat transfer…

7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık 😅 inşallah erkendir ondandır 🤲🏻
Kuzum idrarda epey hcg olması gerekiyor her test farklı orandaki hcgyi algılıyor o nedenle çıkmamıştır varsa. Ya bu kadar sıkacağına canını imkanın varsa git bir özelde ver muhakkak varsa 3 5 çıkacaktır beta kanında

Eklenen olursa düzenle deyip sonradan ekleyebilirsin canım vardı bir iki kişi daha ama yazmıyorlar şuan nickleri hatırlamıyorum
Kuzum idrarda epey hcg olması gerekiyor her test farklı orandaki hcgyi algılıyor o nedenle çıkmamıştır varsa. Ya bu kadar sıkacağına canını imkanın varsa git bir özelde ver muhakkak varsa 3 5 çıkacaktır beta kanında
Güya erken birde 6 gün mü ne erken test yok kuzum ya yapmayacağım kanda test günü yapıcam o hakkımı orada kullanacağım imkan var etrafta çokta şimdi çıkmazsa kanda daha çok üzülürüm o yüzden en azından test günü çıkmazsa zaten yoktu derim şimdi Ümit daha çok üzerimde eşimde üzülür o yüzden idrarda çıkmadınerken diyip kendimi kandırmaya devam

Evet hissettim sessizliğinden, bende çeneye vurdum o stresi milleti darlıyorum😀 pazartesi mi yapacaksın testi salı mı?
Pazartesi onuncu gün çıkar ufakta olsa ama salı yapip garantilemek istiyorum sanki bilemiyorum şimdilik Allah bullak oldum

Back