ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Gerçek anlamda bir gram bile umudu olmayıp hep negatif hissedip adet belirtisi hissedip hatta pozitif sonuç gören oldu mu ?
Umudum vardı ama git gellerim çoktu açıkcası hala da öyle, benim sancım ara ara devam ediyor artık alıştım ama dün geceden beri baya adet belirtileri var sabah oldum diye kalktım yataktan, şükür gelen giden yok sanırım bunlar normal çok düşünmeyin umudunuzu da kaybetmeyin, evrene yanlış mesaj vermeyelim lütfen

Perşembe öğlen 3te 29du. Dün gece 2de 56 araya bir gün koydum dayanamadım bir güncük daha18iydi transfer günüm maşallah benden daha sonra olanların dahi hcg yüksek. Bakalım nasip
Kız artışı iyi işte sen erken yaptın testini onun etkisidir o
Allah seni ya iki gün sonra tekrar Verde bakalım

Aynısı benimde öyle yanma hissi olur kesinlikle bir hafta 5 gün öncesinden başlar bu belirtiler bende o yüzden pozitif çok hissedememeye başladım birde hafif bir akıntı oldu sarı gibi o da bende regl öncesi gelir o yüzden bilemiyorum şu an duygularım darmadağın

7.gün bugün çift embriyo 4.gün embriyosu gibi bir şey oldu ama 3 gibi de orası karışık inşallah erkendir ondandır
Ben 5. Gün çift embriyoyla 7. Gün kan verdim hatta biri baya gelişmişti 5aa dedi embriyolog, 5 çıktı sonucum yani erken davranmış olabişirsiniz ya da geç tutunma olmuş olabilir, hemşire benimki için öyle dedi.

Merhabalar boş gebelik olduğunda ki kan değerlerinizi hatırlıyormusunuz ikiye katlanarak artmışmıydı benimde 2. Denememde boş gebelik olmuştu o yüzden soruyorum
Evet hatırlıyorum ilk ilki kere düzenliydi sonrası hep düşüktü düzenli artmadı yani ve sonucunda bebek oluşmadı kesenin içinde kürtaj oldum ama o zamanlar çok araştırdım kan değerleri düzenli artık kesenin kocaman olup bebeğin oluşmadığı kişilerde gördüm bu yüzden hep dua inş sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur. Sizin nasıldı artışlarınız

Benim ilk gebeliğimde 21di ama yükseldi bunu kendine sıkıntı yapma o kadar farklı ki değerler kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor benim ilk bebekteki değerlerimle bunun arasında dağlar kadar fark var

Perşembe öğlen 3te 29du. Dün gece 2de 56 araya bir gün koydum dayanamadım bir güncük daha18iydi transfer günüm maşallah benden daha sonra olanların dahi hcg yüksek. Bakalım nasip
Ya kusura bakmayın ama kaşınmışsınız bu şekilde baktırılır mı hiç , iki günde bir aynı saatte verin kanı artışa bakın, sizinki hesabıma göre zaten iyi artmış. Transfer sonrası 6. Gün 29 çıkmış benim 9. Gün 25 çıktı herkesin değeri kendine göre önemli olan artış oranı, siz bakmayın diğer değerlere pazartesi verin lütfen bekleyin 300 civarı bir sonuç alırsınız tahminimce

Benim arkadaşımda böyleydi his sıfır belirti sıfırdı değeri hepimizinkinden güzel çıktı kanda bende bel agrısı oluyordu onda hiç birşey moralini yüksek tut çok değişken birşey

Progestan fitil akıntı yapıyor zaten ama beyaz renkte oluyor bu arada progestan kullanırken de adet olunuyormuş onu da görmüş olduk ne bileyim ya böyle düşünmek istemiyorum ama elimde de değil biraz dışarı çıkıp güneşli havada vakit geçirsem modum değişir inşallah

Evet çekim yasası bende inanıyorum ama insanın elinde olmuyor oyüzden çok iyi anlıyorum seni yanlız şöyle birşey var pozitif alanların çoğunda adet olacakmışsın hissi oluyor. Umarım bu sefer döngün değildir de psikolojiktir o hisler.

O zaman idrarda çıkmaması normal 5 de değer yani bekleyeceğim bakalım 9.gün yüne idrar yaparım zaten sonra test günüm geliyor bakarım ama benim anlamadığım tüp bebekte bu tarz şeyler nasıl oluyor hadi geç döllenme normal yolla tamam da tutunmakta da farklılık gösterebilir mi? Sizin sonucunuz ne oldu kusura bakmayın ne zaman vermiştiniz testinizi biraz karıştım ben

Valla doğru diyorsun kendi kendimize eziyet ediyoruz resmen ama benim kocamında aceleciliği yüzünden oldu dün gece kan vermem ben beter o benden beter Sizin kaç gün oldu şuan değeriniz nasıl? Herşey yolunda gidiyordur inşallah

Ben fitil kullanmıyorum canım benimki iğne karından Valla bende çıktım işlerim vardı birde lattemi aldım yürüdüm güneşledim geldim eve şimdi çamaşır katlıyorum müzik eşliğinde

7. Gün verdim 5, 9. Gün 25, 11. Gün 88, pazartesi tekrar vericem ona göre kese günü belirlenecek, hemşirem söyledi geç tutunma olmuş seninki diye geziyor demekki içerde tutunmuyor , valla nasıl ben de bilmiyorum

7. Gün verdim 5, 9. Gün 25, 11. Gün 88, pazartesi tekrar vericem ona göre kese günü belirlenecek, hemşirem söyledi geç tutunma olmuş seninki diye geziyor demekki içerde tutunmuyor , valla nasıl ben de bilmiyorum
Ahhahahah evladım çocuğum dur işte durduğun yerde ben seni doğunca gezdiririm bol bol ya hey allahım anası kılıklı olacaklar bunlar o zaman Hnm bak sen bana motivasyon kaynağı oldun nerdeydin sennnn tamam ben 9. Günde de silik de olsa görmezsem kan verince artık hüzün yada neşeye bürüneceğim saldım gitti bugün çıksaydı akşam kardeşimin doğum günü var orada sürpriz yapacaktım kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…