Hangi hastane yaş sebep ve kaçıncı deneme idiSüper olur canım yeni trasferden çıktım bekleyiş başlasın
Canım yaşın kaçtı bide onuda yazalım tüp bebek sebebin neydi bideMerhabalar bayanlar , benim de ilk tüp bebek denemem. Bugün adetimin ikinci günü doktor muayenesinden sonra ilacımı yazdı doktor . Koç hastanesinde Gürkan Bozdağ hocayla başladık. Herkesin bu süreçte Allah yardımcısı olsun
bende oyle bılıyorum canım kan şekeri düşünceKızlar acıkınca neden eller ayaklar titrer ?? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum kan şekeri düştüğü İçin miydi
Çok kötü bir şeymiş ya bu ne böyle zangır zangır titredimbende oyle bılıyorum canım kan şekeri düşünce
Yaşım 31 , eşimin sperm kalitesi düşük maalesef Üroloji yönlendirdi bizi de doğal yoldan olması zor diye.Canım yaşın kaçtı bide onuda yazalım tüp bebek sebebin neydi bide
ben bazen yasıyordum kız sinir yapıyodu bıdeÇok kötü bir şeymiş ya bu ne böyle zangır zangır titredimhala da hafif titriyor ellerim
Evet, geçti mi yemek yiyince?Kızlar acıkınca neden eller ayaklar titrer ?? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum kan şekeri düştüğü İçin miydi
İlk etapda düzenli artmamıştı sonra düzenli artmaya devam etmişti kalp atımını duymaya gittiğimizde duymamıştıkEvet hatırlıyorum ilk ilki kere düzenliydi sonrası hep düşüktü düzenli artmadı yani ve sonucunda bebek oluşmadı kesenin içinde kürtaj oldum ama o zamanlar çok araştırdım kan değerleri düzenli artık kesenin kocaman olup bebeğin oluşmadığı kişilerde gördüm bu yüzden hep dua inş sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur. Sizin nasıldı artışlarınız
Eşim yanımdaydı bir şeyler yedirdi bana iyiyim çok şükür şu şeker tahlillerimi yaptırayımben bazen yasıyordum kız sinir yapıyodu bıde
rabbım kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere ınsallah kac cıktı deger bugun kacıncı gunundu canım?Kızlar sonucum pozitif geldi çok şükürinşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Yaaa ne güzel bir haber buKızlar sonucum pozitif geldi çok şükürinşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Kaçıncı gününüzdü ve kaş embriyo transfer esilmişti bir de kaçıncı deneme,tebrik ederim bu arada biri pozitif çıkınca insana umut oluyorKızlar sonucum pozitif geldi çok şükürinşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar sonucum pozitif geldi çok şükürinşallah bekleyen arkadaşlarda görürler pozitifi görenlerde sağ salim kucaklarına alırlar
rabbım kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere ınsallah kac cıktı deger bugun kacıncı gunundu canım?
Kaçıncı gününüzdü ve kaş embriyo transfer esilmişti bir de kaçıncı deneme,tebrik ederim bu arada biri pozitif çıkınca insana umut oluyor
Transfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlarYaaa ne güzel bir haber buSağlıkla sonuna kadar gider inşallah Darısı başımıza inşallah İlk deneme miydi? Kaçıncı gün embriyosu?
Süper tebrik ederimTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
Amin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızSüper tebrik ederimtamamına erdirsin rabbim
Tüylerim diken diken oldu maşallah pes etmemişsinizTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?