Burada da buldum seniKızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış
Ama kaybolacak mesajların arasındaKızlar sanırım nasıl liste yapılacağını anladım bakıyim oluyor mu deneme yapcam şuan
@okuryazar 2 transfer
Bayanstress pozitif inşallah
@ozmut 9. Gün pozitif inşallah
3 lüde oldu böyle mi oluyor acep bilemedim
Valla isterseniz yeni liste yapabiliriz yani kim nerden hangi doktor pozitif negatif veya devam edenlerAma kaybolacak mesajların arasındakonu sahibinin yapması lazım konu sahibi girmiyor topiğe. Madem biliyorsun yeni konu aç hepimiz oraya gelelim
Bence açılsa süper olurValla isterseniz yeni liste yapabiliriz yani kim nerden hangi doktor pozitif negatif veya devam edenler
Herkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıBence açılsa süper olur
Yeni topik açarsanız beni unutmayınHerkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıses verinn kızçelerr
Beni de unutmayın kızlar yeni topiğe etiketleyinHerkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıses verinn kızçelerr
süper olurrHerkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıses verinn kızçelerr
Hadi inşallah pozitif haberlereeKızlar kan tahlili verdim bende sonuç bekliyorum
Ayyy hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallahKızlar kan tahlili verdim bende sonuç bekliyorum
İlk brn yazayımO zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilirbu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir
Hayırlı olsun seninde 7. Güne göre baya koyuAyyy hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Yazdım deftere herşeyiİlk brn yazayım
Trabzon medicalpark Karadeniz hastanesi
Sorun polikislik over çikolata kisti
Yaş 29
Transfer Ayın 19 u
Birde kaçıncı deneme olduğunuza yaz bence zahmet olacak amaBenim 2. Deneme
Sonuç bekliyorum diyeyim kan vermedim daha
Yazdımbende yazayım kızlar
bursa bahçeci tüp bebek merkezi bu merkezde ılk ama normalde 3.denemem yaş 31 çikolata kisti sorunu
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edıldı sonuc 9 mart
Hayırlı olsun seninde 7. Güne göre baya koyu
Tamam canım kolay gelsin zor vallaYazdım deftere herşeyi
Pozitif pozitif valla baya baya koyu idiinşallah pozitif koyulugudur hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?