• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben devlet hastanesinde verdim kanı tüp bebek yaptırdım bugün test vermem gerekiyor dedim aldılar tüp bebek hastası hariç bakmıyoruz dediler bilgin olsun 😀
Ya bende geçen transferimde demiştim ama kabul etmemiştiler pazartesi gidip verecem ablamında doğum günü 🙈

bende yazayım kızlar:halay:
bursa bahçeci tüp bebek merkezi bu merkezde ılk ama normalde 3.denemem yaş 31 çikolata kisti sorunu
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edıldı sonuc 9 mart
Aa bende Bursa da yaptıracaktım bir kez daha burada deneyelim dedik 😂

O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilir 😁bu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir 🤭ve kaçıncı denemeniz
Bahçeci Umut Tüp bebek merkezi yaş 29 sebepsiz infertilite ikinci transfer sonuç bekliyorum.🌸

O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilir 😁bu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir 🤭ve kaçıncı denemeniz
Yaş 31
İlk transfer
3 Mart test tarihi henüz pozitiftik yok😅
Medamerikan hastanesi
Eş kaynaklı sorun bendem bu kadar He birde İstanbul 😄

Back