ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

kız valla en iyisi o gezcen kafanı dagıtcen benım herif yokk illa evde durcan diyorum alakası yok ama anlamazlar
Valla benim eşimde saldı doktor kan dolaşımı olayını eşime üstüne basa basa söyledi ben ilk transferimde hep yattım
her gece yatmadan kıpırdama var mı diye soruyor sadece var var tekmeler havalarda uçuşuyor diyorum

Evde arada koridorda biraz turluyorum. Benim yaş faktörü var o nedenle her şeyim fazla Oksapar, progestan fitil, estrofem hem vajinal hem oral, prednol bir de haftada iki gün kalçadan pruluton depot yarım doz
İhmal etme hareket etmeyi temiz hava almayıEpey varmış ilacın ama olsun bebişe sıhhatle tutunmaya yarayacaksa ilaç içelim bitecek elbet eziyetimiz Allah'ın izniyle

Hiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)

Gece 2de verdim ben 56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
Anam yeni gördüm bunu karıştı her şey yaaa çöm sevindim inşallah katlanarak artsın canım maşallah maşallah

S Sntr Kuzum hiç sesin çıkmıyor? Nasılsın bugün suskunsun. Varmı bir gelişme covid durumunda
Sizi okuyordum şimdi kan sonucuna çok sevindim canım Feryal o değeri beğenir inşallah Oksuruk kaldı bir tek . Ay ben bişey hissetmiyorum bir tek gaz var halen o da progesteronun gazı yaaaa sizi noyle gördükçe çok mutlu oluyorum ama

Feryale değer beğendiremiyoz ya erken diye dedi ama o soğukluğu beni benden aldı Valla senin sabrına hayran kaldım iyi dayanıyorsun test yapmadan. Hadi inşallah salı günü seninde güzel haberini alıp sevinicez

aralıkta 3.gun embrıyosu transfer edılmıstı ozman işe flan devam ettım hıc yokmus gıbı davrandım ama ılerlemedı degerler düşük cıktı sımdı ınsallahh ılerler ınsallah

Hiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)
Sadece ilk iki gün onda bile hastaneden döndük mesela eşim kahvaltı hazırlıyordu gittim ona yardım ettim ilk defa mutfağa girdi dedim her yeri talan etmesin sonra masayı kurmasına yardım ettim gerisi ondaydı o gün evde dolanmalar dışında dışarıya çıkmadım ikinci günde aynı evde dolanlar dışında dışarıya çıkmadım ama 3. Günden itibarende eve girmedim şuan bile anneme geldim mesela araç kullanıyorum sahile çıkıp yürüyüş yapıyorum kafama göre işte aklıma ne geliyorsa

Kızlar sanırım nasıl liste yapılacağını anladım bakıyim oluyor mu deneme yapcam şuan
O okuryazar 2 transfer
Bayanstress pozitif inşallah
ozmut 9. Gün pozitif inşallah
3 lüde oldu böyle mi oluyor acep bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…