- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Valla benim eşimde saldıkız valla en iyisi o gezcen kafanı dagıtcen benım herif yokk illa evde durcan diyorum alakası yok ama anlamazlar
Senin adetin söküldü mü tamamenAllahım hepimize nasip etsin inşallah güzel ve daimi sonuçlar almayı
İhmal etme hareket etmeyi temiz hava almayıEvde arada koridorda biraz turluyorum. Benim yaş faktörü var o nedenle her şeyim fazlaOksapar, progestan fitil, estrofem hem vajinal hem oral, prednol bir de haftada iki gün kalçadan pruluton depot yarım doz
Hiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)Valla benim eşimde saldıdoktor kan dolaşımı olayını eşime üstüne basa basa söyledi ben ilk transferimde hep yattım
her gece yatmadan kıpırdama var mı diye soruyor sadece var var tekmeler havalarda uçuşuyor diyorum
Anam yeni gördüm bunu karıştı her şeyGece 2de verdim ben56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
Ne adetiSenin adetin söküldü mü tamamen
Sağol canım benim Allah razı olsunAnam yeni gördüm bunu karıştı her şeyyaaa çöm sevindim inşallah katlanarak artsın canım maşallah maşallah
Sizi okuyordum şimdi kan sonucuna çok sevindim canım Feryal o değeri beğenir inşallah
Feryale değer beğendiremiyozSizi okuyordum şimdi kan sonucuna çok sevindim canım Feryal o değeri beğenir inşallahOksuruk kaldı bir tek . Ay ben bişey hissetmiyorum bir tek gaz var halen o da progesteronun gazı yaaaa sizi noyle gördükçe çok mutlu oluyorum ama
Canım ben Ataşehir Memorial Cem Demirel’e gidiyorum tavsiye üzerine gittim iyi ki de gitmişimKızlar sizde yazın İstanbul Anadolu yakasında hangi merkez daha iyi dir
Amiiinnn insallahAminbal damlamış mesajından. Allahım hepimize hayırlı sonuçlar versin
Peki buradaki ortalama fiyat nedir acabaCanım ben Ataşehir Memorial Cem Demirel’e gidiyorum tavsiye üzerine gittim iyi ki de gitmişim
Hayırlı olsunAmiiinnn insallahben de pazartesi günü transfer olcam insallah kaliteli ama bilmiyorum pazartesi öğrencez insallah bakalım
aralıkta 3.gun embrıyosu transfer edılmıstı ozman işe flan devam ettım hıc yokmus gıbı davrandım ama ılerlemedı degerler düşük cıktı sımdı ınsallahh ılerler ınsallahValla benim eşimde saldıdoktor kan dolaşımı olayını eşime üstüne basa basa söyledi ben ilk transferimde hep yattım
her gece yatmadan kıpırdama var mı diye soruyor sadece var var tekmeler havalarda uçuşuyor diyorum
Sadece ilk iki gün onda bile hastaneden döndük mesela eşim kahvaltı hazırlıyordu gittim ona yardım ettim ilk defa mutfağa girdiHiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)
İnşallah canımaralıkta 3.gun embrıyosu transfer edılmıstı ozman işe flan devam ettım hıc yokmus gıbı davrandım ama ılerlemedı degerler düşük cıktı sımdı ınsallahh ılerler ınsallah
Amin kuzum inşallah iyi sonucu alırızFeryale değer beğendiremiyozya erken diye dedi ama o soğukluğu beni benden aldı Valla senin sabrına hayran kaldım iyi dayanıyorsun test yapmadan. Hadi inşallah salı günü seninde güzel haberini alıp sevinicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?