• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

kız valla en iyisi o gezcen kafanı dagıtcen benım herif yokk illa evde durcan diyorum alakası yok ama anlamazlar :KK48:
Valla benim eşimde saldı 🤣🤣doktor kan dolaşımı olayını eşime üstüne basa basa söyledi ben ilk transferimde hep yattım 😬
her gece yatmadan kıpırdama var mı diye soruyor sadece var var tekmeler havalarda uçuşuyor diyorum 🤣🤣

Evde arada koridorda biraz turluyorum. Benim yaş faktörü var o nedenle her şeyim fazla ☹️Oksapar, progestan fitil, estrofem hem vajinal hem oral, prednol bir de haftada iki gün kalçadan pruluton depot yarım doz
İhmal etme hareket etmeyi temiz hava almayı🙏Epey varmış ilacın ama olsun bebişe sıhhatle tutunmaya yarayacaksa ilaç içelim bitecek elbet eziyetimiz Allah'ın izniyle🤲

Valla benim eşimde saldı 🤣🤣doktor kan dolaşımı olayını eşime üstüne basa basa söyledi ben ilk transferimde hep yattım 😬
her gece yatmadan kıpırdama var mı diye soruyor sadece var var tekmeler havalarda uçuşuyor diyorum 🤣🤣
Hiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)

Gece 2de verdim ben😀 56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik🙈
Anam yeni gördüm bunu karıştı her şey 😅 yaaa çöm sevindim inşallah katlanarak artsın canım maşallah maşallah 🤲🏻

S Sntr Kuzum hiç sesin çıkmıyor? Nasılsın bugün suskunsun. Varmı bir gelişme covid durumunda
Sizi okuyordum şimdi kan sonucuna çok sevindim canım Feryal o değeri beğenir inşallah 🤣 Oksuruk kaldı bir tek . Ay ben bişey hissetmiyorum bir tek gaz var halen o da progesteronun gazı yaaaa sizi noyle gördükçe çok mutlu oluyorum ama

Sizi okuyordum şimdi kan sonucuna çok sevindim canım Feryal o değeri beğenir inşallah 🤣 Oksuruk kaldı bir tek . Ay ben bişey hissetmiyorum bir tek gaz var halen o da progesteronun gazı yaaaa sizi noyle gördükçe çok mutlu oluyorum ama
Feryale değer beğendiremiyoz🙈 ya erken diye dedi ama o soğukluğu beni benden aldı😀 Valla senin sabrına hayran kaldım iyi dayanıyorsun test yapmadan. Hadi inşallah salı günü seninde güzel haberini alıp sevinicez🥰

aralıkta 3.gun embrıyosu transfer edılmıstı ozman işe flan devam ettım hıc yokmus gıbı davrandım ama ılerlemedı degerler düşük cıktı sımdı ınsallahh ılerler ınsallah

Hiç yatmadın mı? Kendime seni örnek alıcam :)
Sadece ilk iki gün onda bile hastaneden döndük mesela eşim kahvaltı hazırlıyordu gittim ona yardım ettim ilk defa mutfağa girdi 🤣🤣 dedim her yeri talan etmesin sonra masayı kurmasına yardım ettim gerisi ondaydı o gün evde dolanmalar dışında dışarıya çıkmadım ikinci günde aynı evde dolanlar dışında dışarıya çıkmadım ama 3. Günden itibarende eve girmedim 🤣🤣 şuan bile anneme geldim mesela araç kullanıyorum sahile çıkıp yürüyüş yapıyorum kafama göre işte aklıma ne geliyorsa

Kızlar sanırım nasıl liste yapılacağını anladım bakıyim oluyor mu deneme yapcam şuan
O okuryazar 2 transfer
Bayanstress Bayanstress pozitif inşallah
ozmut ozmut 9. Gün pozitif inşallah
3 lüde oldu böyle mi oluyor acep bilemedim😅😅☺️

Back