Ay inşallah yaPozitif pozitif valla baya baya koyu idi
Ben devlet hastanesinde verdim kanı tüp bebek yaptırdım bugün test vermem gerekiyor dedim aldılar tüp bebek hastası hariç bakmıyoruz dediler bilgin olsuninşallah pozitif koyulugudur hala inanamıyorum
Oooo harikasınKızlar sanırım nasıl liste yapılacağını anladım bakıyim oluyor mu deneme yapcam şuan
@okuryazar 2 transfer
@Bayanstress pozitif inşallah
ozmut 9. Gün pozitif inşallah
3 lüde oldu böyle mi oluyor acep bilemedim
Ya bende geçen transferimde demiştim ama kabul etmemiştiler pazartesi gidip verecem ablamında doğum günüBen devlet hastanesinde verdim kanı tüp bebek yaptırdım bugün test vermem gerekiyor dedim aldılar tüp bebek hastası hariç bakmıyoruz dediler bilgin olsun
Yapalım yapalım aynenHerkes yazsın bakalım ona göre yapalım olmadıses verinn kızçelerr
Bende 16şubatta transfer oldum 2tane 5.gün embriyosu dün 9.gün kan verdim 178 çıktıKızlar sanırım nasıl liste yapılacağını anladım bakıyim oluyor mu deneme yapcam şuan
@okuryazar 2 transfer
@Bayanstress pozitif inşallah
ozmut 9. Gün pozitif inşallah
3 lüde oldu böyle mi oluyor acep bilemedim
Aa bende Bursa da yaptıracaktım bir kez daha burada deneyelim dedikbende yazayım kızlar
bursa bahçeci tüp bebek merkezi bu merkezde ılk ama normalde 3.denemem yaş 31 çikolata kisti sorunu
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edıldı sonuc 9 mart
Baya baya pozitif senin şimdi inşallah kanda güzel değer çıkarYa bende geçen transferimde demiştim ama kabul etmemiştiler pazartesi gidip verecem ablamında doğum günü
ınsallahh gerek kalmaz ki sonuç onu gösteriyor cok şükürAa bende Bursa da yaptıracaktım bir kez daha burada deneyelim dedik
Burdakiler cins söyledim ama almadılar acildeBen devlet hastanesinde verdim kanı tüp bebek yaptırdım bugün test vermem gerekiyor dedim aldılar tüp bebek hastası hariç bakmıyoruz dediler bilgin olsun
Ya işte bizimkilerde aynıBurdakiler cins söyledim ama almadılar acilde
Hadi yaa benim şansıma gittiğim hastane aldı vallaBurdakiler cins söyledim ama almadılar acilde
Nerde yaptırdın yaşın kaç bide kaçıncı deneme yaptırma sebebiniz neydiBende 16şubatta transfer oldum 2tane 5.gün embriyosu dün 9.gün kan verdim 178 çıktı
Benim devreler yandığı için nerde yaptırmıştın ve yaş kaçtı sebepsiz infertilite mi idi bideYapalım yapalım aynen
Bahçeci Umut Tüp bebek merkezi yaş 29 sebepsiz infertilite ikinci transfer sonuç bekliyorum.O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilirbu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir ve kaçıncı denemeniz
Yazdım seni deBahçeci Umut Tüp bebek merkezi yaş 29 sebepsiz infertilite ikinci transfer sonuç bekliyorum.
Yaş 31O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilirbu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir ve kaçıncı denemeniz
Yazdım canım bende eksik bir şey varsa eklerimBenim devreler yandığı için nerde yaptırmıştın ve yaş kaçtı sebepsiz infertilite mi idi bide
Yazdım canısıYaş 31
İlk transfer
3 Mart test tarihi henüz pozitiftik yok
Medamerikan hastanesi
Eş kaynaklı sorun bendem bu kadar He birde İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?