- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Aminn Belirtim evet vardı göğüs hassasiyeti dışında ne ararsan varmasallahhh rabbım kucagın almak nasıp etsın belirtin var mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn Belirtim evet vardı göğüs hassasiyeti dışında ne ararsan varmasallahhh rabbım kucagın almak nasıp etsın belirtin var mıydı?
Ben de 6 sı gibi yani 9. gün yaparım diyorum. Daha erken çıkmayabilir benim 3. gün embriyosuinşallahh canım ama öncesınde yaparım dayanamam cok gece verıyorlar sonuclar ıcın ya net sonuc olsun dıye bıze de yazık canım
Amin çok teşekkür ederim. Senin 3. Gün demi bugün nasılsın nasıl hissediyorsunYaaa çok sevindim Sağlıkla devam etsin inşallah
Sonucun artmış pozitif o zaman ay ne güzel ya bugün 2 pozitif haber olmuş olduGece 2de verdim ben 56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
İnşallahSağlıkla kucagına al inşallah
Bilsem aslında liste yapmayı açardımAslında bizden biri yeni bir topik açsa liste yapabilecek biri ne güzel olurdu. Bende çok merak ediyorum kimler ne oldu diye. Pozitifi gören kayboluyor çünkü
hadı ınsallah canımm guzel haberler verıcez ınanıyorummBenim de perşembe günü oldu transferim 1tane 5.gün Hadi birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah
Aynen öyle. Birinin sevincine şahit olmak inanılmaz iyi geliyorBen hala buralardayım başkalarınım pozitiflerini de duyunca daha güzel geçiyor günüm
benımde dün belim cok agrıdı bıde ara ara kasıklarım agrıyor yerlesmeye calısıyor olabılır bakalımAminn Belirtim evet vardı göğüs hassasiyeti dışında ne ararsan var
Ay inşallah O esnada dinlenin kendinizi yormayınbenımde dün belim cok agrıdı bıde ara ara kasıklarım agrıyor yerlesmeye calısıyor olabılır bakalım
Allahım hepimize nasip etsin inşallah güzel ve daimi sonuçlar almayıSonucun artmış pozitif o zaman ay ne güzel ya bugün 2 pozitif haber olmuş oldu
Gayet iyiyim dinlenerek geçiriyorum bu günü Eşim de sağolsun hizmet ediyor :) 2 gün tadını çıkarayım sonra yatamam zaten çıkarımAmin çok teşekkür ederim. Senin 3. Gün demi bugün nasılsın nasıl hissediyorsun
Benim ilk günüm aslında dün transfer oldum:) Ama embriyom 3. gün embriyosuAmin çok teşekkür ederim. Senin 3. Gün demi bugün nasılsın nasıl hissediyorsun
öyle yapıyorum sabıt duruyorumm yerleşsin hahaha manyak oldum ıyıceAy inşallah O esnada dinlenin kendinizi yormayın
Maşallah evet dinlen bol bol ama çok hareketsiz kalma. Ne ilaçlar verdi doktorun?Gayet iyiyim dinlenerek geçiriyorum bu günü Eşim de sağolsun hizmet ediyor :) 2 gün tadını çıkarayım sonra yatamam zaten çıkarım
Malesef hepimiz ben hep gezdim ümidim yoktu gibi bir şeydi aslındaöyle yapıyorum sabıt duruyorumm yerleşsin hahaha manyak oldum ıyıce
kız valla en iyisi o gezcen kafanı dagıtcen benım herif yokk illa evde durcan diyorum alakası yok ama anlamazlarMalesef hepimiz ben hep gezdim ümidim yoktu gibi bir şeydi aslında
Embriyoyu sordum devrik cümle kurmuşumBenim ilk günüm aslında dün transfer oldum:) Ama embriyom 3. gün embriyosu
Evde arada koridorda biraz turluyorum. Benim yaş faktörü var o nedenle her şeyim fazla Oksapar, progestan fitil, estrofem hem vajinal hem oral, prednol bir de haftada iki gün kalçadan pruluton depot yarım dozMaşallah evet dinlen bol bol ama çok hareketsiz kalma. Ne ilaçlar verdi doktorun?