• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben de yazayım 😊
Yaş 35
Bursa Bahçecide transferim oldu ama Aral hocanın muayenehane hastasıyım.
2. Deneme dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transferim oldu.
Eşimde varikosel var.
21 şubat transfer tarihim, 3 mart test günü 🙏🏻

O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilir 😁bu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir 🤭ve kaçıncı denemeniz
Yaş 29
İzmir Dr.Şerife Dikayak
Tavmergen tüp bebek merkezi.
İlk denememiz
Sebepsiz infertilite
4. Gün tek embriyo
Şuan için pozitif

Ben de yazayım 😊
Yaş 35
Eşimde varikosel var.
bende bahcecıde yaptırdım cok memnunum benım de 9 mart sonuc ınsallah guzel haberler alırız önce sen sonra ben :anneadayı:

Ya kızlar herkesin değeri maşallah hep 100 ve üzeri ki aynı günlerde yapılmış testler benim neden düşük bu kadar😔

Ben de yazayım 😊
Yaş 35
Eşimde varikosel var.
Yazdım seni de😊

Ya kızlar herkesin değeri maşallah hep 100 ve üzeri ki aynı günlerde yapılmış testler benim neden düşük bu kadar😔
Aynen sen neden şimdi strese sokuyorsun ki kendini önemli olan artışı herkesin bir değil ayrıca senin tek değil miydi ? Bak bende idrarda bile çıkmadı 2 tane aynı gün olduk kopkoyu çıktı arkadaşımın o yüzden ona takılma lütfen sende ne kadar nickini yansıtan bir insansın ya lütfen ama sabır yani.

Benim şu an ki motivasyon kaynağım bu bakın. O yüzden bekliyorum 9. Gün bir daha yapıcam idrar belki biri tutar 🤲🏻

Eklentiler

• 338ED646-5E0B-49C0-81D5-BA1F65C9234B.jpeg
    338ED646-5E0B-49C0-81D5-BA1F65C9234B.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 41
Back