- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Yazdım seni deYaş 40
Sorun yumurta rezervinin azalması
2. deneme
2 adet 3. gün embriyosu
Test tarihi 9 mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım seni deYaş 40
Sorun yumurta rezervinin azalması
2. deneme
2 adet 3. gün embriyosu
Test tarihi 9 mart
Okan Üniversitesi Eray ÇalışkanYazdım seni de
Yazdım canısı seni deOkan Üniversitesi Eray Çalışkan
Sebepsiz infertilite
İlk deneme
2 adet beşinci gün embriyosu (bir orta bir iyi)
Test Tarihi:5 Mart
Hadi yaa benim şansıma gittiğim hastane aldı valla bu transferimde hep şans benden yana oldu her konuda covid olmayı bile şans saydım o derece
Yazdım pozitif olarak senii deBende yazayım
Trabzon medikal Park hastanesi 3. Deneme eş kaynaklı yaşım 32 7. Gün testim 100.62 inş cuma gününe randevum var
Yaş 29O zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilir bu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir ve kaçıncı denemeniz
bende bahcecıde yaptırdım cok memnunum benım de 9 mart sonuc ınsallah guzel haberler alırız önce sen sonra benBen de yazayım
Yaş 35
Bursa Bahçecide transferim oldu ama Aral hocanın muayenehane hastasıyım.
2. Deneme dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transferim oldu.
Eşimde varikosel var.
21 şubat transfer tarihim, 3 mart test günü
Malatyada yaptırdım 28 yaşındayım ikinci deneme ilkide tutundu ama 8haftalıkken kalbi durduNerde yaptırdın yaşın kaç bide kaçıncı deneme yaptırma sebebiniz neydi sonucundan hayırlı olsun
Aminn inşallah mutlulukla yazmak da kısmet olurbende bahcecıde yaptırdım cok memnunum benım de 9 mart sonuc ınsallah guzel haberler alırız önce sen sonra ben
YazdımYaş 29
İzmir Dr.Şerife Dikayak
Tavmergen tüp bebek merkezi.
İlk denememiz
Sebepsiz infertilite
4. Gün tek embriyo
Şuan için pozitif
Geç tutunmuş olabilir önemli olan değerin katlamasıYa kızlar herkesin değeri maşallah hep 100 ve üzeri ki aynı günlerde yapılmış testler benim neden düşük bu kadar
Yazdım seni deBen de yazayım
Yaş 35
Bursa Bahçecide transferim oldu ama Aral hocanın muayenehane hastasıyım.
2. Deneme dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transferim oldu.
Eşimde varikosel var.
21 şubat transfer tarihim, 3 mart test günü
Aynen sen neden şimdi strese sokuyorsun ki kendini önemli olan artışı herkesin bir değil ayrıca senin tek değil miydi ? Bak bende idrarda bile çıkmadı 2 tane aynı gün olduk kopkoyu çıktı arkadaşımın o yüzden ona takılma lütfen sende ne kadar nickini yansıtan bir insansın ya lütfen ama sabır yani.Ya kızlar herkesin değeri maşallah hep 100 ve üzeri ki aynı günlerde yapılmış testler benim neden düşük bu kadar
Geç tutunmuştur katlanırsa hiç sıkıntı yokYa kızlar herkesin değeri maşallah hep 100 ve üzeri ki aynı günlerde yapılmış testler benim neden düşük bu kadar
Evet idrar çok yanıltıcı olabiliyor en iyisi zamanında kanda baktırmakBenim şu an ki motivasyon kaynağım bu bakın. O yüzden bekliyorum 9. Gün bir daha yapıcam idrar belki biri tutar