Aminnmasallahhh rabbım kucagın almak nasıp etsın belirtin var mıydı?
Ben de 6 sı gibi yani 9. gün yaparım diyorum. Daha erken çıkmayabilir benim 3. gün embriyosuinşallahh canım ama öncesınde yaparım dayanamamcok gece verıyorlar sonuclar ıcın ya net sonuc olsun dıye bıze de yazık canım
AminYaaa çok sevindimSağlıkla devam etsin inşallah
Sonucun artmış pozitif o zaman ay ne güzel ya bugün 2 pozitif haber olmuş olduGece 2de verdim ben56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
Bilsem aslında liste yapmayı açardımAslında bizden biri yeni bir topik açsa liste yapabilecek biri ne güzel olurdu. Bende çok merak ediyorum kimler ne oldu diye. Pozitifi gören kayboluyor çünkü
hadı ınsallah canımmBenim de perşembe günü oldu transferim 1tane 5.günHadi birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah
Aynen öyle. Birinin sevincine şahit olmak inanılmaz iyi geliyorBen hala buralardayımbaşkalarınım pozitiflerini de duyunca daha güzel geçiyor günüm
benımde dün belim cok agrıdı bıde ara ara kasıklarım agrıyor yerlesmeye calısıyor olabılır bakalımAminnBelirtim evet vardı göğüs hassasiyeti dışında ne ararsan var
Ay inşallahbenımde dün belim cok agrıdı bıde ara ara kasıklarım agrıyor yerlesmeye calısıyor olabılır bakalım
Allahım hepimize nasip etsin inşallah güzel ve daimi sonuçlar almayıSonucun artmış pozitif o zaman ay ne güzel ya bugün 2 pozitif haber olmuş oldu
Gayet iyiyim dinlenerek geçiriyorum bu günüAminçok teşekkür ederim. Senin 3. Gün demi bugün nasılsın nasıl hissediyorsun
Benim ilk günüm aslında dün transfer oldum:) Ama embriyom 3. gün embriyosuAminçok teşekkür ederim. Senin 3. Gün demi bugün nasılsın nasıl hissediyorsun
öyle yapıyorum sabıt duruyorumm yerleşsin hahahaAy inşallahO esnada dinlenin kendinizi yormayın
MaşallahGayet iyiyim dinlenerek geçiriyorum bu günüEşim de sağolsun hizmet ediyor :) 2 gün tadını çıkarayım sonra yatamam zaten çıkarım
Malesef hepimizöyle yapıyorum sabıt duruyorumm yerleşsin hahahamanyak oldum ıyıce
kız valla en iyisi o gezcen kafanı dagıtcen benım herif yokk illa evde durcan diyorum alakası yok ama anlamazlarMalesef hepimizben hep gezdim ümidim yoktu gibi bir şeydi aslında
Embriyoyu sordum devrik cümle kurmuşumBenim ilk günüm aslında dün transfer oldum:) Ama embriyom 3. gün embriyosu
Evde arada koridorda biraz turluyorum. Benim yaş faktörü var o nedenle her şeyim fazlaMaşallahevet dinlen bol bol ama çok hareketsiz kalma. Ne ilaçlar verdi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?