ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Doktorum birinci kalite dedi 4. günde transfer oldum 5i bekliyorduk ama ben telaş yaptım sayıları azalınca bir tanede 5AA dondurulmuş embriyom var şuan. Ben 29 sebepsiz infertilite dedi başta doktorum, ama opu günü en büyük yumurtam boş çıkınca buna bağlı olabilir dedi. Korkma kuzum Allah'ın izniyle su gibi berrak ve akışında gitsin inşallah sürecin

Medamerikan canım benim merkez 20 tane toplandı benden 13 ü döllendi 2 transfer edildi sonra doktorum diğerlerinin durumuna göre dondurulacak dedi öğleden sonra aradılar 8 tane dondurduk dediler inşallah iyi kalitedirler. Evet canım haklısın yani insan çıkmayınca da bi üzülüyor çıksa şaşırıyor işte herkesin bir değil zaten. Aynı gün olduk ama onun kopkoyu bende yok hiçbir şey daha çıkmadı yada tek tuttu vs vs bir sürü handikap var ama bende hissedemiyorum pozitif inşallah senin olur canım dualarım seninle

Zaten belirtiler hep adet belirtiyse aynı
O bende de oldu 5. Günde zonklama değil de böyle sanki iğne batırdılar aynı kasıktaki gibi çok korkmuştum
Evet nerde okusam öyle ne biçim şey bir belirti farklı olsa ahahhaha insan anlamıyor ki ne olup bittiğini vücuttu bilsek keşke görebilsek

Her olumsuz sonuçta o kadar üzülüyorum ki şu grupta kaç kişiyiz ve kaç negatif pozitif var bir liste yapamadık ,sanırım forumda en çok sohbet edilen grup burası kaç sayfa olmuş mesajlar diğer Ocak ayına fakan bakıyorum da bayağı az

Aynen ya keşke bilse biri yapsa bizde görsek ne oluyor bitiyor valla test gününe kadar belliden bakalım inşallah o zamana pozitif olur ne diyim sende zaten arkamızdan geliyorsun pozitif

Aslında bizden biri yeni bir topik açsa liste yapabilecek biri ne güzel olurdu. Bende çok merak ediyorum kimler ne oldu diye. Pozitifi gören kayboluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…