- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Doktorum birinci kalite dedi 4. günde transfer oldum 5i bekliyorduk ama ben telaş yaptım sayıları azalıncaBana da taze transfer vereceklermiş beşinci güne giderlerse inşallahçok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalitesi kaçtı 5 AA falan diyorlar ya hani Bilgi verildi mi size. Bide sorununuz neydi benim eş kaynaklı ilk denememiz yaşım 24 korkuyorum biraz
aminnn cok sagol rabbım kucaklarımızı boş bırakmasınnHey maşallah çift embriyo transferlerimiz arttıhoş geldin pozitifi görüp sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Yok canım hiç az değilAy inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Medamerikan canım benim merkez 20 tane toplandı benden 13 ü döllendi 2 transfer edildi sonra doktorum diğerlerinin durumuna göre dondurulacak dedi öğleden sonra aradılar 8 tane dondurduk dediler inşallah iyi kalitedirler. Evet canım haklısın yani insan çıkmayınca da bi üzülüyor çıksa şaşırıyor işte herkesin bir değil zaten. Aynı gün olduk ama onun kopkoyu bende yok hiçbir şey daha çıkmadı yada tek tuttu vs vs bir sürü handikap varSenin merkezin neresiydiozmut geröekten de 8 tane embriyo çok iyi olmazsa da hiç sıkma canını ki daha çok erken zaten,benim daha 5.günüm bugün ama herhangi bi adet belirtisi olmazsa 10’a kadar yapmak istemiyorum ne bileyim hem sanki o zaman negatif çıkarsa daha alışacağım gibi duruma ,pozitif hissedemiyorum ben de
masallahhh rabbım kucagın almak nasıp etsın belirtin var mıydı?Kızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Kan sonucunu çıktı mıAmin inşallahşuan pozitifim evet. Rabbimin izniyle sağlıkla ilerler inşallah. Tek embriyo benim 4.gün embriyosuydu.
Evet nerde okusam öyle ne biçim şey bir belirti farklı olsaZaten belirtiler hep adet belirtiyse aynı
O bende de oldu 5. Günde zonklama değil de böyle sanki iğne batırdılar aynı kasıktaki gibi çok korkmuştum
Her olumsuz sonuçta o kadar üzülüyorum ki şu grupta kaç kişiyiz ve kaç negatif pozitif var bir liste yapamadık ,sanırım forumda en çok sohbet edilen grup burası kaç sayfa olmuş mesajlar diğer Ocak ayına fakan bakıyorum da bayağı azMedamerikan canım benim merkez 20 tane toplandı benden 13 ü döllendi 2 transfer edildi sonra doktorum diğerlerinin durumuna göre dondurulacak dedi öğleden sonra aradılar 8 tane dondurduk dediler inşallah iyi kalitedirler. Evet canım haklısın yani insan çıkmayınca da bi üzülüyor çıksa şaşırıyor işte herkesin bir değil zaten. Aynı gün olduk ama onun kopkoyu bende yok hiçbir şey daha çıkmadı yada tek tuttu vs vs bir sürü handikap varama bende hissedemiyorum pozitif inşallah senin olur canım dualarım seninle
Gece 2de verdim benKan sonucunu çıktı mı
Hayırlı olsun, benim de test günüm 9 mart. İnşallah birlikte güzel haberleri veririzkızlar merhabaaa 2 gün önce 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu benıde ekler mıisiniz? 9 mart sonuc günü ama tabı oncesınde yaparımmmmm :)
Aynen ya keşke bilse biri yapsa bizde görsek ne oluyor bitiyorHer olumsuz sonuçta o kadar üzülüyorum ki şu grupta kaç kişiyiz ve kaç negatif pozitif var bir liste yapamadık ,sanırım forumda en çok sohbet edilen grup burası kaç sayfa olmuş mesajlar diğer Ocak ayına fakan bakıyorum da bayağı az
Aslında bizden biri yeni bir topik açsa liste yapabilecek biri ne güzel olurdu. Bende çok merak ediyorum kimler ne oldu diye. Pozitifi gören kayboluyor çünküHer olumsuz sonuçta o kadar üzülüyorum ki şu grupta kaç kişiyiz ve kaç negatif pozitif var bir liste yapamadık ,sanırım forumda en çok sohbet edilen grup burası kaç sayfa olmuş mesajlar diğer Ocak ayına fakan bakıyorum da bayağı az
Sağlıkla kucagına al inşallahKızlar testlerim1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Bi liste yapamadık yaa ciddenHer olumsuz sonuçta o kadar üzülüyorum ki şu grupta kaç kişiyiz ve kaç negatif pozitif var bir liste yapamadık ,sanırım forumda en çok sohbet edilen grup burası kaç sayfa olmuş mesajlar diğer Ocak ayına fakan bakıyorum da bayağı az
inşallahh canım ama öncesınde yaparım dayanamamHayırlı olsun, benim de test günüm 9 mart. İnşallah birlikte güzel haberleri veririz
Yaaa çok sevindimGece 2de verdim ben56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
Hayırlı olsuninşallahh canım ama öncesınde yaparım dayanamamcok gece verıyorlar sonuclar ıcın ya net sonuc olsun dıye bıze de yazık canım
Amin canımaminnn cok sagol rabbım kucaklarımızı boş bırakmasınn
Ben hala buralardayımAslında bizden biri yeni bir topik açsa liste yapabilecek biri ne güzel olurdu. Bende çok merak ediyorum kimler ne oldu diye. Pozitifi gören kayboluyor çünkü
Benim de perşembe günü oldu transferim 1tane 5.günkızlar merhabaaa 2 gün önce 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu benıde ekler mıisiniz? 9 mart sonuc günü ama tabı oncesınde yaparımmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?