Vayy kader ortağı sayilirz o zamanGunaydin
2 Subat 11:00 5.gun tek taze embriyo
Ben de beklemedeyim
Bol sans
Evet cidden gecmiyorVayy kader ortağı sayilirz o zamanberaber bekleyeceğiz ne yapalim. Gecmiyor gunler saatler benim dondurulmuş embriyoydu. Sanada bol şansss canımm insaallah ikimizde pozitif sonuç alirizzz
Hiç bisey yok bende deEvet cidden gecmiyorHic belirtin var mi, ben de yaprak oynamiyor
Hatta bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum yani ne batma ne başka bir şeyHiç bisey yok bende de
29 yaşındayım. İst da medical parkda. Siz? Bende de bisey yok bakalimHatta bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum yani ne batma ne başka bir şeykaç yaşındasınız, nerede tedavi görüyorsunuz?
29 yaşındayım. İstanbulda Alle de29 yaşındayım. İst da medical parkda. Siz? Bende de bisey yok bakalim
Hadi hayırlısı olsunBende bugün adet sonrası İlk kontrolümü oldum carsamba yeniden kontrol var. Bu sefer ki transferimde embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi uygulanacak(benim önermemle). Çift embriyo transferi yapılacak kalan embriyolarım 6ab 5bb miş, hayırlısı bakalım
13 de 9 şahane rakam maşallah.Merhaba kızlar,
Aranıza yeni katılanlardanım
Geçen ay yumurta toplama işlemim oldu 13 yumurtadan 10 tanesi döllendi 9 tanesi iyi kalitede donduruldu.
Haftaya perşembe transferim var ilk denememiz olucak heyecanlıyım birazcık
24 yaşındayım13 de 9 şahane rakam maşallah.
Şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım inşallah
Kaç yaşındasınız?
Kaçıncı gün/kalite embriyoları?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz nedir?
Ne zamandır gebelik istiyorsunuz?
Şansın çok yüksek çok rahat ol, bol şans24 yaşındayım
5 gün emriyosu 5aa
Bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var yumurtalarım çatlamıyor
1.5 senedir 1 kere hamile kaldım kendiliğimden 10.haftada kalbi durdu ne yazıkkiilk denememiz olucak heyecan bastı kaş gündür
Evet embriyoglue mevzusunu konuşacaktınız. Ne dediler bununla ilgili?Bende bugün adet sonrası İlk kontrolümü oldum carsamba yeniden kontrol var. Bu sefer ki transferimde embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi uygulanacak(benim önermemle). Çift embriyo transferi yapılacak kalan embriyolarım 6ab 5bb miş, hayırlısı bakalım
Benim doktorum biraz gereksiz gere konuşmayı sevmiyor sanırım bunu anladım bu muayenedeEvet embriyoglue mevzusunu konuşacaktınız. Ne dediler bununla ilgili?
Allah'tan siz sormuşsunuz herşeyi. Cevaplarda cımbızla çıkmış kendisindenBenim doktorum biraz gereksiz gere konuşmayı sevmiyor sanırım bunu anladım bu muayenedeyapıştırma yapacakmısınız dedım evet dedı intralip yapalımmı dedim yapalım dedi not aldı.. 2 embriyo mu tek mi koyalım hangisinde daha cok sansım var dedım ben ikisini de düşünüyorum dedi, öyle yani. Bu arada doğal transfer yapılacak hiç ilaç vs yok bakalım carsamba yıne cagırdı...
Öncelikle merhaba kızlar çarşamba günü bende transfer oldum 3. Günü dondurulmuş embriyoyu transfer ettirdik rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize inşallah yaklaşık 1 haftadır progestan yaptırıyorum ilk günler ağrı olmuyor ama sonrası feci oturamıyorsunuzValla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyorduvurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar et
3 kişi olduk bende 2 Şubat 10:30 da 3. Gün dondurulmuş transfer oldum rabbim elimizi boş çevirmesin inşallahVayy kader ortağı sayilirz o zamanberaber bekleyeceğiz ne yapalim. Gecmiyor gunler saatler benim dondurulmuş embriyoydu. Sanada bol şansss canımm insaallah ikimizde pozitif sonuç alirizzz
Amiiin inşallah3 kişi olduk bende 2 Şubat 10:30 da 3. Gün dondurulmuş transfer oldum rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?