• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu sefer😃
Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmen😂 Sigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu

Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmen😂 Sigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu
Oh maşallah iyi yapmışsın ama yine de çok yorma kendini, tatlını da yeni moral versin hem😀

Ben hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu sefer😃

Ben sigara içiyorum o_O:kızgın:

Şuan hangi aşamadasın, transferden sonra betamı görene kadar ağzıma sürmedim, ama şimdi nasıl olsa opu olmayacak diye bıraz rahatım, günde 5 tane filan içiyorum, napiiim içmesem iyi ama sanırım transfere kadar ancak bu kadarını yapıcam..
Ben opu oldum embriyolarım donduruldu. Şimdi adet bekleme sürecindeyim. Önümüzdeki günlerde transfer öncesi tedavim başlayacak. Ama opudan önce de yasaktı sigara. Hormon ilaçlarından dolayı. Emboli atabilir kesinlikle içmemen gerekiyor dediler ama bırakamadım.

Kızlar bu iğne muhabbeti çok uzadı ama benim belim de ağrıyor, baktım yan etkilerinde bel ağrısı yok ama bu iğneyi vurunup böyle ağrısı olan var mı??
Benim ilk transferimde en kötü günlerim o iğneyle geçmişti. Bacağımı hissetmiyordum basamıyordum bi sabah uyandığımda. Sizi anladığım kadarıyla o denli etkilememiş çok şanslısınız 🤍 doktorum çok ağrılı olduğunu görünce göbektene geçmişti. Göbeğim mosmor olsa da en azından oturup kalkabilir hale dönmüştüm. Bazıları da hiç etkilenmiyor tabiki herkes de değişir. İnşallah pozitif sonuç alırsınız, hepimiz alırız. Herkese hayırlı kandiller

Benim ilk transferimde en kötü günlerim o iğneyle geçmişti. Bacağımı hissetmiyordum basamıyordum bi sabah uyandığımda. Sizi anladığım kadarıyla o denli etkilememiş çok şanslısınız 🤍 doktorum çok ağrılı olduğunu görünce göbektene geçmişti. Göbeğim mosmor olsa da en azından oturup kalkabilir hale dönmüştüm. Bazıları da hiç etkilenmiyor tabiki herkes de değişir. İnşallah pozitif sonuç alırsınız, hepimiz alırız. Herkese hayırlı kandiller
Daha ilk gündü dün benim önümüzdeki günler nasıl geçecek acaba ben de merak ediyorum. İnşallah sonu güzel olsun tabi ki katlanırız napalım

Back