• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bende bugün adet sonrası İlk kontrolümü oldum carsamba yeniden kontrol var. Bu sefer ki transferimde embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi uygulanacak(benim önermemle). Çift embriyo transferi yapılacak kalan embriyolarım 6ab 5bb miş, hayırlısı bakalım

Bende bugün adet sonrası İlk kontrolümü oldum carsamba yeniden kontrol var. Bu sefer ki transferimde embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi uygulanacak(benim önermemle). Çift embriyo transferi yapılacak kalan embriyolarım 6ab 5bb miş, hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı olsun🙏🏼

Merhaba kızlar,

Aranıza yeni katılanlardanım
Geçen ay yumurta toplama işlemim oldu 13 yumurtadan 10 tanesi döllendi 9 tanesi iyi kalitede donduruldu.
Haftaya perşembe transferim var ilk denememiz olucak heyecanlıyım birazcık ☺️
13 de 9 şahane rakam maşallah.
Şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım inşallah🍀
Kaç yaşındasınız?
Kaçıncı gün/kalite embriyoları?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz nedir?
Ne zamandır gebelik istiyorsunuz?

13 de 9 şahane rakam maşallah.
Şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım inşallah🍀
Kaç yaşındasınız?
Kaçıncı gün/kalite embriyoları?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz nedir?
Ne zamandır gebelik istiyorsunuz?
24 yaşındayım
5 gün emriyosu 5aa
Bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var yumurtalarım çatlamıyor
1.5 senedir 1 kere hamile kaldım kendiliğimden 10.haftada kalbi durdu ne yazıkki 😒 ilk denememiz olucak heyecan bastı kaş gündür ☺️

24 yaşındayım
5 gün emriyosu 5aa
Bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var yumurtalarım çatlamıyor
1.5 senedir 1 kere hamile kaldım kendiliğimden 10.haftada kalbi durdu ne yazıkki 😒 ilk denememiz olucak heyecan bastı kaş gündür ☺️
Şansın çok yüksek çok rahat ol, bol şans :halay:

Evet embriyoglue mevzusunu konuşacaktınız. Ne dediler bununla ilgili?

Evet embriyoglue mevzusunu konuşacaktınız. Ne dediler bununla ilgili?
Benim doktorum biraz gereksiz gere konuşmayı sevmiyor sanırım bunu anladım bu muayenede😄 yapıştırma yapacakmısınız dedım evet dedı intralip yapalımmı dedim yapalım dedi not aldı.. 2 embriyo mu tek mi koyalım hangisinde daha cok sansım var dedım ben ikisini de düşünüyorum dedi, öyle yani. Bu arada doğal transfer yapılacak hiç ilaç vs yok bakalım carsamba yıne cagırdı...

Benim doktorum biraz gereksiz gere konuşmayı sevmiyor sanırım bunu anladım bu muayenede😄 yapıştırma yapacakmısınız dedım evet dedı intralip yapalımmı dedim yapalım dedi not aldı.. 2 embriyo mu tek mi koyalım hangisinde daha cok sansım var dedım ben ikisini de düşünüyorum dedi, öyle yani. Bu arada doğal transfer yapılacak hiç ilaç vs yok bakalım carsamba yıne cagırdı...
Allah'tan siz sormuşsunuz herşeyi. Cevaplarda cımbızla çıkmış kendisinden🤣 evet onlar bu işlemleri günde onlarca kez yapıyor olabilirler ama biz her gün yaptırmıyoruz. Herşeyi baştan sona anlatsalar 5dk'yı geçmez aslında. Doğal olması çok iyi bence. O kadar hormona boğulmayacaksınız ne güzel.

Valla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyordu🤣🤣🤣 vurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti 🤣 bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar et😁
Öncelikle merhaba kızlar çarşamba günü bende transfer oldum 3. Günü dondurulmuş embriyoyu transfer ettirdik rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize inşallah yaklaşık 1 haftadır progestan yaptırıyorum ilk günler ağrı olmuyor ama sonrası feci oturamıyorsunuz 🤦🏼‍♀️Bide proloton depot diye bir iğne var ondan toplam 2 tane yaptırılıyor hele de onu yaptırınca oturmaya hasret kalıyorsunuz bende öyle oldu

Vayy kader ortağı sayilirz o zaman😂 beraber bekleyeceğiz ne yapalim. Gecmiyor gunler saatler 🤦🏻‍♀️ benim dondurulmuş embriyoydu. Sanada bol şansss canımm insaallah ikimizde pozitif sonuç alirizzz💜🤍💜
3 kişi olduk bende 2 Şubat 10:30 da 3. Gün dondurulmuş transfer oldum rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah

3 kişi olduk bende 2 Şubat 10:30 da 3. Gün dondurulmuş transfer oldum rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah
Amiiin inşallah☺️🙏🏼
Hayırlı olsun🍀
Gittikçe sayımız artıyor heyecanımızı birlikte yaşayacağız A Aslanb22
Acaba ne zaman belirtiler başlıyor merak ediyorum. Gerçi herkesde belirti olacak diye bir şey yok.

Back