ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmen Sigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu

Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmen Sigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu
Oh maşallah iyi yapmışsın ama yine de çok yorma kendini, tatlını da yeni moral versin hem

Ben sigara içiyorum

Opudan itibaren çat diye kestim bıraktım.
Tamamen bebek için yani benim motivasyonum bu oldu.
10 senedir günde 1-1,5 paket içiyordum.
Kendime tamam ama ona bunu yapamam. O dumana maruz bırakamam dedim. Bıraktım☺
Valla tebrik ediyorum

Ben opu oldum embriyolarım donduruldu. Şimdi adet bekleme sürecindeyim. Önümüzdeki günlerde transfer öncesi tedavim başlayacak. Ama opudan önce de yasaktı sigara. Hormon ilaçlarından dolayı. Emboli atabilir kesinlikle içmemen gerekiyor dediler ama bırakamadım.

Kızlar bu iğne muhabbeti çok uzadı ama benim belim de ağrıyor, baktım yan etkilerinde bel ağrısı yok ama bu iğneyi vurunup böyle ağrısı olan var mı??
Benim ilk transferimde en kötü günlerim o iğneyle geçmişti. Bacağımı hissetmiyordum basamıyordum bi sabah uyandığımda. Sizi anladığım kadarıyla o denli etkilememiş çok şanslısınız doktorum çok ağrılı olduğunu görünce göbektene geçmişti. Göbeğim mosmor olsa da en azından oturup kalkabilir hale dönmüştüm. Bazıları da hiç etkilenmiyor tabiki herkes de değişir. İnşallah pozitif sonuç alırsınız, hepimiz alırız. Herkese hayırlı kandiller

Daha ilk gündü dün benim önümüzdeki günler nasıl geçecek acaba ben de merak ediyorum. İnşallah sonu güzel olsun tabi ki katlanırız napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…