Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmenBen hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu sefer
Oh maşallah iyi yapmışsın ama yine de çok yorma kendini, tatlını da yeni moral versin hemBenim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmenSigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu
Ben hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu sefer
Benim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmenSigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu
Ben o iğneden hiç olmadım ama olan çok insan tanıyorum. Bel ağrısı hiç duymadımKızlar bu iğne muhabbeti çok uzadı ama benim belim de ağrıyor, baktım yan etkilerinde bel ağrısı yok ama bu iğneyi vurunup böyle ağrısı olan var mı??
BendeBen sigara içiyorum
Sigarayı nasıl bıraktınBenim bugün transferin 2.gün çorba, yemek bile yaptım. Makine doldurdum falan unuttum resmenSigarayı bıraktım daha ne olsun tatlı yemişim çok mu
Opudan itibaren çat diye kestim bıraktım.Sigarayı nasıl bıraktın
Şuan hangi aşamadasın, transferden sonra betamı görene kadar ağzıma sürmedim, ama şimdi nasıl olsa opu olmayacak diye bıraz rahatım, günde 5 tane filan içiyorum, napiiim içmesem iyi ama sanırım transfere kadar ancak bu kadarını yapıcam..
Valla tebrik ediyorumOpudan itibaren çat diye kestim bıraktım.
Tamamen bebek için yani benim motivasyonum bu oldu.
10 senedir günde 1-1,5 paket içiyordum.
Kendime tamam ama ona bunu yapamam. O dumana maruz bırakamam dedim. Bıraktım☺
Ben opu oldum embriyolarım donduruldu. Şimdi adet bekleme sürecindeyim. Önümüzdeki günlerde transfer öncesi tedavim başlayacak. Ama opudan önce de yasaktı sigara. Hormon ilaçlarından dolayı. Emboli atabilir kesinlikle içmemen gerekiyor dediler ama bırakamadım.Şuan hangi aşamadasın, transferden sonra betamı görene kadar ağzıma sürmedim, ama şimdi nasıl olsa opu olmayacak diye bıraz rahatım, günde 5 tane filan içiyorum, napiiim içmesem iyi ama sanırım transfere kadar ancak bu kadarını yapıcam..
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlarr transfer günüm geldiiyarın saat 15.30 da off çok heyecanlı,
umarım her şey yolunda gider.
Heh 1 kisi var diyordum 4 SubattaKızlarr transfer günüm geldiiyarın saat 15.30 da off çok heyecanlı,
umarım her şey yolunda gider.
Çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsunUmarım güzel sonuçlar alırsınız
Çok çok teşekkürlerHeh 1 kisi var diyordum 4 Subatta
Hadi hayirlisi olsun insallah
Cikinca haber ver bize. Bol sans!
Mercimekle bol sohbetli geciyorÇok çok teşekkürlersenin nasıl gidiyor?
2 gün oldu sayılır
Benim ilk transferimde en kötü günlerim o iğneyle geçmişti. Bacağımı hissetmiyordum basamıyordum bi sabah uyandığımda. Sizi anladığım kadarıyla o denli etkilememiş çok şanslısınızKızlar bu iğne muhabbeti çok uzadı ama benim belim de ağrıyor, baktım yan etkilerinde bel ağrısı yok ama bu iğneyi vurunup böyle ağrısı olan var mı??
Daha ilk gündü dün benim önümüzdeki günler nasıl geçecek acaba ben de merak ediyorum. İnşallah sonu güzel olsun tabi ki katlanırız napalımBenim ilk transferimde en kötü günlerim o iğneyle geçmişti. Bacağımı hissetmiyordum basamıyordum bi sabah uyandığımda. Sizi anladığım kadarıyla o denli etkilememiş çok şanslısınızdoktorum çok ağrılı olduğunu görünce göbektene geçmişti. Göbeğim mosmor olsa da en azından oturup kalkabilir hale dönmüştüm. Bazıları da hiç etkilenmiyor tabiki herkes de değişir. İnşallah pozitif sonuç alırsınız, hepimiz alırız. Herkese hayırlı kandiller
GunaydinSelam kizlarrbe de 2 şubatta transfer oldum. 5.gün tek embryo..
Bekleme sürecindeyim. Çok òzel bi andı inşallah benimle kalırherkese başarılı sonuçlar almasını diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?