• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

şubat sonu trasnfer olacağım,3 'üncü denemem ,iki düşük,yaş 37 6 yıllık evliyim:KK43:
Uzra hoşgeldiinn. O kadar iyi temenni de bulundum senin kendi açtığın konunda bakıyorum hala üzgün surat gül biraz hadi 🤗🤗

Uzra hoşgeldiinn. O kadar iyi temenni de bulundum senin kendi açtığın konunda bakıyorum hala üzgün surat gül biraz hadi 🤗🤗
:21:Güldürdün canım beni ya,haklısın ara ara geliyorlar işte,normalde çok pozitif ,gülen biriyim ama bu aralar olamıyorum çok fazla,Arkadaşlarım bile eski arkadaşımızı özledik diyorlar:)

Benim ilk tedavim çok kötü ilerledi yeni ameliyat olmuştum doktor hemen başlayalım dedi ama olumsuz oldu, o zamanki iki tane 3.gün embriyosuydu. İkinci de 2 tane 5.gün, üçüncüde bir tane 5.gün oldu.
Opudan sonra 4 embriyom 6. Güne kadar geldi 2 sini transfer ettiler kaldı 2... maddiyata ve bi daha başa dönmemek açısından kalan 2 yi tek tek mi transfer ettiysem diye düşünüyorum, yarın dr umla da konusucam gerci de sizlere de danışmak istedim
şubat sonu trasnfer olacağım,3 'üncü denemem ,iki düşük,yaş 37 6 yıllık evliyim:KK43:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün...

Opudan sonra 4 embriyom 6. Güne kadar geldi 2 sini transfer ettiler kaldı 2... maddiyata ve bi daha başa dönmemek açısından kalan 2 yi tek tek mi transfer ettiysem diye düşünüyorum, yarın dr umla da konusucam gerci de sizlere de danışmak istedim

Çift embriyo transferinde çoğul gebelik ihtimali var. Buna kendinizi hazır hissediyor musunuz bence en önemli nokta bu

İkiz de olabilir, eğer ikiz olması sizin için sorun değilse ikisini birden koydurun derim ihtimal artar. Benim şahsi fikrim eğer iki embriyom olsaydı kesinlikle iki transfer ettirecektim, hem bir taşla iki kuş olur hep istediğim iki çocuğum olmasıydı🤗

Kızlar bu iğne muhabbeti çok uzadı ama benim belim de ağrıyor, baktım yan etkilerinde bel ağrısı yok ama bu iğneyi vurunup böyle ağrısı olan var mı??

Bizden birinin yarın transferi vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam, kimdiii?

Burdaym kuzum inan11 inan11 bende bi uyku var sanirsiniz aylarca uyumamis gibiyim aksama kadar yatmisim ne tlfn sesini duydum ne de alarm sesi eşim gelmiş yanima uzanmis uyumuş hic ruhum bile duymadı neden anlamadm😏😏
Birazdan abdest alıp dua edicem kendime ve sizlere bu arada kandiliniz mubarek olsun rabbim herkesim gonlune gore versin zor sureclerden geciyoruz Allah'ım bizlere annelik duygusunu tattirsin 🤲🤲🤲

Burdaym kuzum inan11 inan11 bende bi uyku var sanirsiniz aylarca uyumamis gibiyim aksama kadar yatmisim ne tlfn sesini duydum ne de alarm sesi eşim gelmiş yanima uzanmis uyumuş hic ruhum bile duymadı neden anlamadm😏😏
Birazdan abdest alıp dua edicem kendime ve sizlere bu arada kandiliniz mubarek olsun rabbim herkesim gonlune gore versin zor sureclerden geciyoruz Allah'ım bizlere annelik duygusunu tattirsin 🤲🤲🤲
Ohh ne güzel dinlenmişsin işte kuzum.
Amiiiin🙏🏼

Çikolata, tatlı(waffle,sufle,brownie gibi) vs yiyor musunuz?
Transfer sürecinde yenmesinde sakınca var mı?

Ne sakıncası olabilir ki, bunları da yiyelim artık canım çay, kahve içme tatlı yeme daha neler😀
Kahve zaten yasak😢
Çayıda çoooo açık 1 tane kahvaltıda içiyorum.
Ama tatlıda yiycem yaniiii o kadarda pinpirikli olmayalım bencede😂

Kahve zaten yasak😢
Çayıda çoooo açık 1 tane kahvaltıda içiyorum.
Ama tatlıda yiycem yaniiii o kadarda pinpirikli olmayalım bencede😂
Ben hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu sefer😃

Back