Şom ağzını açmaz olaydı dedin mi doğru söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz yeni tedaviniz hayırlı olsunşubat sonu trasnfer olacağım,3 'üncü denemem ,iki düşük,yaş 37 6 yıllık evliyim
Hoşbulduk canım,hepimize inşallahHoşgeldiniz yeni tedaviniz hayırlı olsun
Ay evet ya ben ne güzel bişeyim yok diye takılıyordumŞom ağzını açmaz olaydı dedin mi doğru söyle
Uzra hoşgeldiinn. O kadar iyi temenni de bulundum senin kendi açtığın konunda bakıyorum hala üzgün surat gül biraz hadişubat sonu trasnfer olacağım,3 'üncü denemem ,iki düşük,yaş 37 6 yıllık evliyim
Güldürdün canım beni ya,haklısın ara ara geliyorlar işte,normalde çok pozitif ,gülen biriyim ama bu aralar olamıyorum çok fazla,Arkadaşlarım bile eski arkadaşımızı özledik diyorlar:)Uzra hoşgeldiinn. O kadar iyi temenni de bulundum senin kendi açtığın konunda bakıyorum hala üzgün surat gül biraz hadi
Opudan sonra 4 embriyom 6. Güne kadar geldi 2 sini transfer ettiler kaldı 2... maddiyata ve bi daha başa dönmemek açısından kalan 2 yi tek tek mi transfer ettiysem diye düşünüyorum, yarın dr umla da konusucam gerci de sizlere de danışmak istedimBenim ilk tedavim çok kötü ilerledi yeni ameliyat olmuştum doktor hemen başlayalım dedi ama olumsuz oldu, o zamanki iki tane 3.gün embriyosuydu. İkinci de 2 tane 5.gün, üçüncüde bir tane 5.gün oldu.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün...şubat sonu trasnfer olacağım,3 'üncü denemem ,iki düşük,yaş 37 6 yıllık evliyim
Çift embriyo transferinde çoğul gebelik ihtimali var. Buna kendinizi hazır hissediyor musunuz bence en önemli nokta buOpudan sonra 4 embriyom 6. Güne kadar geldi 2 sini transfer ettiler kaldı 2... maddiyata ve bi daha başa dönmemek açısından kalan 2 yi tek tek mi transfer ettiysem diye düşünüyorum, yarın dr umla da konusucam gerci de sizlere de danışmak istedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün...
İkiz de olabilir, eğer ikiz olması sizin için sorun değilse ikisini birden koydurun derim ihtimal artar. Benim şahsi fikrim eğer iki embriyom olsaydı kesinlikle iki transfer ettirecektim, hem bir taşla iki kuş olur hep istediğim iki çocuğum olmasıydıOpudan sonra 4 embriyom 6. Güne kadar geldi 2 sini transfer ettiler kaldı 2... maddiyata ve bi daha başa dönmemek açısından kalan 2 yi tek tek mi transfer ettiysem diye düşünüyorum, yarın dr umla da konusucam gerci de sizlere de danışmak istedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün...
Ohh ne güzel dinlenmişsin işte kuzum.Burdaym kuzum inan11 bende bi uyku var sanirsiniz aylarca uyumamis gibiyim aksama kadar yatmisim ne tlfn sesini duydum ne de alarm sesi eşim gelmiş yanima uzanmis uyumuş hic ruhum bile duymadı neden anlamadm
Birazdan abdest alıp dua edicem kendime ve sizlere bu arada kandiliniz mubarek olsun rabbim herkesim gonlune gore versin zor sureclerden geciyoruz Allah'ım bizlere annelik duygusunu tattirsin
Ne sakıncası olabilir ki, bunları da yiyelim artık canım çay, kahve içme tatlı yeme daha nelerÇikolata, tatlı(waffle,sufle,brownie gibi) vs yiyor musunuz?
Transfer sürecinde yenmesinde sakınca var mı?
Kahve zaten yasakNe sakıncası olabilir ki, bunları da yiyelim artık canım çay, kahve içme tatlı yeme daha neler
Ben hep aşırı tedbirliydim öncekilerde bu sefer takılmıyorum o kadar, millet sigara içerken bile hamile kalıyor. Ben her gün kahvemi içiyorum 1 tane, çay da 2 tane açık içiyorum. Hamilelikte bile az miktarda içmenin sakıncası yok kendimi kasmayacağım valla, daha çok stres oluyor bu seferKahve zaten yasak
Çayıda çoooo açık 1 tane kahvaltıda içiyorum.
Ama tatlıda yiycem yaniiii o kadarda pinpirikli olmayalım bencede