- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
- 103
Hayırlı olsunnKızlarr ben çıktım transferdenminiklerimi aldım 14 Şubat test günüm inşallah güzel bir hediye olur bizim için
Nasıl geçti anlat bakalım
Kendini nasıl hissediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnKızlarr ben çıktım transferdenminiklerimi aldım 14 Şubat test günüm inşallah güzel bir hediye olur bizim için
Aminnnn canımmm 3te 3 oluruz inşallah3 kişi olduk bende 2 Şubat 10:30 da 3. Gün dondurulmuş transfer oldum rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah
Ayyy benim arkadaşta böyle anlattı işteÖncelikle merhaba kızlar çarşamba günü bende transfer oldum 3. Günü dondurulmuş embriyoyu transfer ettirdik rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize inşallah yaklaşık 1 haftadır progestan yaptırıyorum ilk günler ağrı olmuyor ama sonrası feci oturamıyorsunuz Bide proloton depot diye bir iğne var ondan toplam 2 tane yaptırılıyor hele de onu yaptırınca oturmaya hasret kalıyorsunuz bende öyle oldu
Belirti hissetmeden hamile kalan o kadar çok insan var ki. Zaten ilaçlardan, iğnelerden herşey bozuluyor vücutta. Sen buna takılma. Pozitif göreceksin inşallah hepimiz merakla bekliyoruz sonuçlarınızı
CanımsınBelirti hissetmeden hamile kalan o kadar çok insan var ki. Zaten ilaçlardan, iğnelerden herşey bozuluyor vücutta. Sen buna takılma. Pozitif göreceksin inşallah hepimiz merakla bekliyoruz sonuçlarınızı
Ayy inşallahAminnnn canımmm 3te 3 oluruz inşallah
Evet ikisi içinde aynı sey yazıyorSadece dondurulmuş için mi geçerli?
Ben bir yerde okumuştum. Taze transfer içinde aynısından bahsediliyordu.
Lab. ortamında 5.güne gelip rahme yerleştirilen embriyo aslında dogal yolla 2 haftalık hamileliğe denk geliyor.
O kadar kolay düşmez merak etmeCanımsın
Bakalım inşallah yaa
Zaman çabuk geçsin istiyorumm çok heyecanlanıyorum düşününce
Sevinçten zıplayarak düşürmem umarım
Çok şükür iyi geçti canım,sadece sıkışık olmak zorladı beni şimdi dinlenme aşamasındayım.Doktor 72 saat yat dinlen sadece tuvalet ihtiyacı ve yemek için kalkHayırlı olsunn
Nasıl geçti anlat bakalım
Kendini nasıl hissediyorsun
72 saat mi cok değil mi ya..Çok şükür iyi geçti canım,sadece sıkışık olmak zorladı beni şimdi dinlenme aşamasındayım.Doktor 72 saat yat dinlen sadece tuvalet ihtiyacı ve yemek için kalk
4 gün sonra günlük hayatına devam edebilirsin dedi çok değil mi acaba 4 gün nasıl yatıcam ki
Merhabaa hosgeldinizzz ahh cok heyecanlı 2 kardes bekliyoruz yaniiii hadi bakalım inşallah guzel haberlerinizi alırızSelamlar kızlar. Ben 35 yaşındayım. 3yıllık evli ve 1,5 yıldır bebek arayışındayım.
Aralık ayında ilk tüp bebek maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bir ton ilaç, iğne olmuştum işe yaramadı maalesef.
Doktorum bu sefer daha doğal bir tedavi planladı. 1şubatta dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. İnşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhh
Ahhh ben ben hatta şuanBu arada transfer sonrası gaz problemi yaşayan var mı? Özellikle akşamları inanılmaz gaz sancısı çekmeye başladım. 1şubatta transfer olmuştum. 4.günümdeyim
ay beni unutmayinnn. benim de 2 subatAminnnn canımmm 3te 3 oluruz inşallah
Bu arada evet gazım var sürekli ama sancı cekmiyorum.Bu arada transfer sonrası gaz problemi yaşayan var mı? Özellikle akşamları inanılmaz gaz sancısı çekmeye başladım. 1şubatta transfer olmuştum. 4.günümdeyim
Çoook heyecanlı bir topik olucak herkes aynı anda testleri sıralıyacakay beni unutmayinnn. benim de 2 subat