ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ayyy benim arkadaşta böyle anlattı işte

Belirti hissetmeden hamile kalan o kadar çok insan var ki. Zaten ilaçlardan, iğnelerden herşey bozuluyor vücutta. Sen buna takılma. Pozitif göreceksin inşallah hepimiz merakla bekliyoruz sonuçlarınızı

Belirti hissetmeden hamile kalan o kadar çok insan var ki. Zaten ilaçlardan, iğnelerden herşey bozuluyor vücutta. Sen buna takılma. Pozitif göreceksin inşallah hepimiz merakla bekliyoruz sonuçlarınızı
Canımsın
Bakalım inşallah yaa
Zaman çabuk geçsin istiyorumm çok heyecanlanıyorum düşününce
Sevinçten zıplayarak düşürmem umarım

Sadece dondurulmuş için mi geçerli?
Ben bir yerde okumuştum. Taze transfer içinde aynısından bahsediliyordu.
Lab. ortamında 5.güne gelip rahme yerleştirilen embriyo aslında dogal yolla 2 haftalık hamileliğe denk geliyor.

Evet ikisi içinde aynı sey yazıyor

Hayırlı olsunn
Nasıl geçti anlat bakalım
Kendini nasıl hissediyorsun
Çok şükür iyi geçti canım,sadece sıkışık olmak zorladı beni şimdi dinlenme aşamasındayım.Doktor 72 saat yat dinlen sadece tuvalet ihtiyacı ve yemek için kalk
4 gün sonra günlük hayatına devam edebilirsin dedi çok değil mi acaba 4 gün nasıl yatıcam ki

Selamlar kızlar. Ben 35 yaşındayım. 3yıllık evli ve 1,5 yıldır bebek arayışındayım.
Aralık ayında ilk tüp bebek maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bir ton ilaç, iğne olmuştum işe yaramadı maalesef.
Doktorum bu sefer daha doğal bir tedavi planladı. 1şubatta dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. İnşallah bu sefer güzel sonuç alırım. Hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhh

72 saat mi cok değil mi ya..
Benim doktor bugün(transfer günü) dinlen yeter dedi. Sonra işe bile dönülebilir dedi.
Valla ben ilk gün yattım sadece.
Onun dışında dışarı çıkıyorum.
Giyinmektir, ayakkbı vs eğilip kalkıyorum
Strec bile yaptım ayaktayken öne dogru dumduz egildim
Bulasık mak dolduruyorum bosaltıyorum
Eşim yapıyor geri kalan seyleri.
Ama hic robota bağlamadım kendimi bu şekilde iyi hissediyorum.

Bu arada transfer sonrası gaz problemi yaşayan var mı? Özellikle akşamları inanılmaz gaz sancısı çekmeye başladım. 1şubatta transfer olmuştum. 4.günümdeyim

Merhabaa hosgeldinizzz ahh cok heyecanlı 2 kardes bekliyoruz yaniiii hadi bakalım inşallah guzel haberlerinizi alırız
İlk gebeliğinizde belirtiniz oldu mu?

Bu arada transfer sonrası gaz problemi yaşayan var mı? Özellikle akşamları inanılmaz gaz sancısı çekmeye başladım. 1şubatta transfer olmuştum. 4.günümdeyim
Ahhh ben ben hatta şuan
Ben iğneye baglıyorum progestan dex kullanıyorum günde 1 kere akşam.

Bu arada evet gazım var sürekli ama sancı cekmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…