ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

ya valla eğer çok kötüysen içeceksin çünkü bir tanıdığıma doktoru sigarayı içerdi hatta kız demiş ki sen her içmediğin sigara için girdiğin stres bu içtiğin sigaradan daha zararlı.. ama artık kendini motive et ve hamile olduğuna ikna ol:)) ahahaha ay dayanamam ya yaparım yarın yani biliyorum kendimi yapmam desem yalan olur negatif çıksa da sorun değil daha test günüme var derim:) ama inşallah kanda da görürüm yaa bizlere de nasip olur

Bende bi stres içindeyim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ayın 14. De çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün etkisi sürüyor diyorlar 11. Gün daha bugün oldu transferimde 6. Günü
Kalmamıştır etkisi ama garanti altına olsun diye bekle bence biraz daha. Valla aklı olan erken test yapmasın. Berbat bunun stresi

Kızlar ben dün transferimi oldum ama zaman hiç geçmiyor bu sefer kimseye de söylemedik eşimle benden başka bilen yok nasıl geçicek zaman bilmiyorum

Kalmamıştır etkisi ama garanti altına olsun diye bekle bence biraz daha. Valla aklı olan erken test yapmasın. Berbat bunun stresi
Kız senin gibi değer çıksa bende ben valla stres falan yapmam direk hamile moduna girerim
Ben dümdüz beyaz görmekten korkuyorum ya

Ay maşallah ya şu enerjinden istiyorum bende saf gibi bugün neye stres yapsam acaba diye bekliyorum resmen. Negatife bile olumlu bakacak yön bulmuşsun Valla ne yalan söyleyeyim burda bir kaç kişi var hamile oldukları içime doğan biri sensin. İnşallah yanılmam

Ryamm senin kaç günün kaldı test yapmaya ?
Pazartesi yapcam canım ama modum o kadar düştü ki pozitif hissetmiyorum hiç bir şekilde göğüsümün şişi indi hassaslığı da geçti kasıklarım değilde karnım ağrıyor sanki adet olucak gibi kendimi mutsuz ve negatif hissediyorum bilmiyorum pazartesi yapınca görücem

Kızlar ben dün transferimi oldum ama zaman hiç geçmiyor bu sefer kimseye de söylemedik eşimle benden başka bilen yok nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Benim de 1,5 saat önce oldu transferim. 1 saat sonra çıkabilirsiniz dediler, içim rahat etsin diye 2 saati tamamlayıp öyle çıkış yapcam Bizde de ilk denemede de bunda da kimse bilmiyor. Öbür türlü sorularla psikolojik olarak daha çok yıpranırım diye düşünüyorum, kafamız rahat

Ay çok teşekkür ederim ne güzel bir hissiyat öyle o
Dilerim hepimizin olumlu sonuçlanır Sabredip beklicez el mahkum. Yazılanları okuyamadım geçmişte sende son durumlar nasıl ?
Ben iyiyim daha 4 gün oldu zaten çok var teste ,iyi beslenip dinlenmekle geçiyor günler Pogestan fitil estroferm devam

Hayırlı olsun inşallah
Teselli etmek isterdim ama geçmiyor bacım o zaman Sanal bağımlısı ergenler gibi tüm gün böyle forumda msj okuyoruz sohbet ediyoruz erkencikten testler yapıp stres oluyoruz falan

Ben sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfen

Yaa canımm enerjimiz bol olsun bebişler de pozitifliğe gelsinn yapma yapma üzme bebeni artık lütfennn bak ne güzell gördün dua et olumlama yap pozitifi çek her şey güzel olacak allahın izni ilee yaaaa gerçekten mi şu an duygusal bir ponçiğimmm ama

Aynı duyguları dün ben yaşadım ve gittim kan verdim. Her ne kadar şuan için sonucun net olmasa da pozitifi aldım. Umutsuz hissedip kendini üzme. Burda pozitif alan çoğunun hiç belirtisi yok şartlandırma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…