ya valla eğer çok kötüysen içeceksin çünkü bir tanıdığıma doktoru sigarayı içerdi hatta kız demiş ki sen her içmediğin sigara için girdiğin stres bu içtiğin sigaradan daha zararlı.. ama artık kendini motive et ve hamile olduğuna ikna ol:)) ahahaha ay dayanamam ya yaparım yarın yani biliyorum kendimi yapmam desem yalan olur negatif çıksa da sorun değil daha test günüme var derim:) ama inşallah kanda da görürüm yaa bizlere de nasip olurBen içtim valla sigara dün 3 taneElim ayağım titredi test sonucu çıkınca tekrar bıraktım. Uyuz hemşiremden sonra bir fırt aldım söndürdüm tekrar. Belirsizlik berbat bişey. Bence yapma test bekle tam gününde yap. Günlerimi rezil ettim resmen. Bu stres daha beter. Zaten salı çarşamba test zamanın miss gibi o zaman yap al pozitifini tek seferde
ben yapıcam yarın sabahAyy o zaman yarın sabah yapsam mı bende
Kalmamıştır etkisi ama garanti altına olsun diye bekle bence biraz daha. Valla aklı olan erken test yapmasın. Berbat bunun stresiBende bi stres içindeyimtest yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ayın 14. De çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün etkisi sürüyor diyorlar 11. Gün daha bugün oldu transferimde 6. Günü
Yapayım gitsin ya en azından içim rahatlar belki birazben yapıcam yarın sabahsende yap :)
Kız senin gibi değer çıksa bende ben valla stres falan yapmam direk hamile moduna girerimKalmamıştır etkisi ama garanti altına olsun diye bekle bence biraz daha. Valla aklı olan erken test yapmasın. Berbat bunun stresi
Benden bir tane daha hoş geldinKızlar ben dün transferimi oldum ama zaman hiç geçmiyorbu sefer kimseye de söylemedik eşimle benden başka bilen yok nasıl geçicek zaman bilmiyorum
aynen bende ondan dolayı yapıcam yoksa kendiimi yiycem çıkmazsa derim yani zaten daha erken çıkarsa o zaman aaaalllaahhhYapayım gitsin ya en azından içim rahatlar belki biraz
Ay maşallah ya şu enerjinden istiyorumya valla eğer çok kötüysen içeceksin çünkü bir tanıdığıma doktoru sigarayı içerdi hatta kız demiş ki sen her içmediğin sigara için girdiğin stres bu içtiğin sigaradan daha zararlı.. ama artık kendini motive et ve hamile olduğuna ikna ol:)) ahahaha ay dayanamam ya yaparım yarın yani biliyorum kendimi yapmam desem yalan olur negatif çıksa da sorun değil daha test günüme var derim:) ama inşallah kanda da görürüm yaa bizlere de nasip olur
Tamm sabah ilk idrarla yapıyorum inşallahaynen bende ondan dolayı yapıcam yoksa kendiimi yiycem çıkmazsa derim yani zaten daha erken çıkarsa o zaman aaaalllaahhh
Pazartesi yapcam canım ama modum o kadar düştü ki pozitif hissetmiyorum hiç bir şekilde göğüsümün şişi indi hassaslığı da geçti kasıklarım değilde karnım ağrıyor sanki adet olucak gibi kendimi mutsuz ve negatif hissediyorum bilmiyorum pazartesi yapınca görücemRyamm senin kaç günün kaldı test yapmaya ?
Benim de 1,5 saat önce oldu transferim. 1 saat sonra çıkabilirsiniz dediler, içim rahat etsin diye 2 saati tamamlayıp öyle çıkış yapcamKızlar ben dün transferimi oldum ama zaman hiç geçmiyorbu sefer kimseye de söylemedik eşimle benden başka bilen yok nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Ben iyiyim daha 4 gün oldu zaten çok var teste ,iyi beslenip dinlenmekle geçiyor günlerAy çok teşekkür ederim ne güzel bir hissiyat öyle o
Dilerim hepimizin olumlu sonuçlanırSabredip beklicez el mahkum. Yazılanları okuyamadım geçmişte sende son durumlar nasıl ?
Hayırlı olsun inşallahKızlar ben dün transferimi oldum ama zaman hiç geçmiyorbu sefer kimseye de söylemedik eşimle benden başka bilen yok nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Ben iyiyim daha 4 gün oldu zaten çok var teste ,iyi beslenip dinlenmekle geçiyor günlerPogestan fitil estroferm devam
Ben sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfenPazartesi yapcam canım ama modum o kadar düştü ki pozitif hissetmiyorum hiç bir şekilde göğüsümün şişi indi hassaslığı da geçti kasıklarım değilde karnım ağrıyor sanki adet olucak gibi kendimi mutsuz ve negatif hissediyorum bilmiyorum pazartesi yapınca görücem
Yaa canımm enerjimiz bol olsun bebişler de pozitifliğe gelsinnAy maşallah ya şu enerjinden istiyorum bende saf gibi bugün neye stres yapsam acaba diye bekliyorum resmen. Negatife bile olumlu bakacak yön bulmuşsunValla ne yalan söyleyeyim burda bir kaç kişi var hamile oldukları içime doğan biri sensin. İnşallah yanılmam
hadi gazamız mübarek olsunnTamm sabah ilk idrarla yapıyorum inşallah
Aynı duyguları dün ben yaşadım ve gittim kan verdim. Her ne kadar şuan için sonucun net olmasa da pozitifi aldım. Umutsuz hissedip kendini üzme. Burda pozitif alan çoğunun hiç belirtisi yok şartlandırma kendiniPazartesi yapcam canım ama modum o kadar düştü ki pozitif hissetmiyorum hiç bir şekilde göğüsümün şişi indi hassaslığı da geçti kasıklarım değilde karnım ağrıyor sanki adet olucak gibi kendimi mutsuz ve negatif hissediyorum bilmiyorum pazartesi yapınca görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?