- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Melisa tebrik ederim maşallah değerin çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişiniKızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
İnşallah, çok teşekkür ederimhadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunur bebişler
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşır, emeklerimizin karşılığını alırızCanım inşallah pozitifi göreceksin hep güzel şeyler düşün, donmuş hazır gıda tüketmemeye özen göster inşallah her şey çok güzel olcak
Elde var bir olumlu şey daha işte demek iğne etkisi değilİdrarda çıkar zaten dün 29duHemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
Gününden önce yapılınca kızıyolarİdrarda çıkar zaten dün 29duHemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
eee tamam senden dert etme ben senin yerinde olsam idrarda ki koyulaşmaya bakardım bi en azından test gününe kadar.. valla bende bir şey yok bugün 6. günüm yarın sabah 7. günde bir test yaparım bakalım çıkacak mı? senin kaçıncı günde çıktı bu değer şimdi? birde belirti bişşey var mıydı dicem de belirti aramakta saçma oluyor bende sadece bel ağrısı var o kadar.İdrarda çıkar zaten dün 29duHemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
Ay çok teşekkür ederim ne güzel bir hissiyat öyle oElde var bir olumlu şey daha işte demek iğne etkisi değilEvet çok erken ama olmuş bir kere bence de sizinki artacak yükselecek ve pozitif olacak öyle hissediyorum
İlk deneme kuzumYaaailk deneme miydi sizin de Hayırlısı en doğru ve en Kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur da kucağınıza alırsınız inşallah
Gerçekten bazı hemşireler insanın moralini çok bozuyor yaİdrarda çıkar zaten dün 29duHemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
Ben de TavmergendeyimKızlar içinizde izmirde tedavi görenler var mı?
Bende aşırı belirtisizlik vardı hatta yazdım burda o kadar nötr hissettim ki kendimi iki gün boyunca hem ruhen hem bedenen o yüzden test yaptım çünkü psikolojik olarak aman bebek yok sigara iç komutu veriyordu beynimeee tamam senden dert etme ben senin yerinde olsam idrarda ki koyulaşmaya bakardım bi en azından test gününe kadar.. valla bende bir şey yok bugün 6. günüm yarın sabah 7. günde bir test yaparım bakalım çıkacak mı? senin kaçıncı günde çıktı bu değer şimdi? birde belirti bişşey var mıydı dicem de belirti aramakta saçma oluyor bende sadece bel ağrısı var o kadar.
Doktorum tam bir melek aşırı tatlı bir kadın. Ama hemşirem çok soğuk malesef.Gerçekten bazı hemşireler insanın moralini çok bozuyor ya
Sıkma canını canım hamilesin sen Allah’ın izli ile
Bende bi stres içindeyimDoktorum tam bir melek aşırı tatlı bir kadın. Ama hemşirem çok soğuk malesef.
Amin kuzum
Sen nasılsın?
İşte bende de o vardı hatta bugün arkadaşım sordu müdürüm sordu dedim nötr yok bende bir şey hissetmiyorum..sadece arada bir bel ağrısı o kadar..ve bende bu ara sigara acaba bir fırt diyorum yoksa falan sonra saçmalama ölmezsin diyorumBende aşırı belirtisizlik vardı hatta yazdım burda o kadar nötr hissettim ki kendimi iki gün boyunca hem ruhen hem bedenen o yüzden test yaptım çünkü psikolojik olarak aman bebek yok sigara iç komutu veriyordu beynimAma bugün tek taraflı kasıkta arada sızlama gibi bişey oluyor onun dışında hiç bir şey yok. 18inde transfer oldum ben.
ben e çatlatma iğnesi vuruldum dün yaptım etkisi falan kalmadı bende 13 ünde vurulmuştum ama bembeyazdı yani gitmişti benden etkisiBende bi stres içindeyimtest yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ayın 14. De çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün etkisi sürüyor diyorlar 11. Gün daha bugün oldu transferimde 6. Günü
Ovitrelle mi vuruldunben e çatlatma iğnesi vuruldum dün yaptım etkisi falan kalmadı bende 13 ünde vurulmuştum ama bembeyazdı yani gitmişti benden etkisi
Ben içtim valla sigara dün 3 taneİşte bende de o vardı hatta bugün arkadaşım sordu müdürüm sordu dedim nötr yok bende bir şey hissetmiyorum..sadece arada bir bel ağrısı o kadar..ve bende bu ara sigara acaba bir fırt diyorum yoksa falan sonra saçmalama ölmezsin diyorumbende 19 unda oldum o zaman ben yarın bi idrar yapayım bu gazla belki çıkar bazen diyorum gebeyim bazen yok ay bu belirsizlik ne deli bir şey
Evet ovitrelle bir de gonapeptyl vuruldum ayın 13 ünde geceOvitrelle mi vuruldun
Ayy o zaman yarın sabah yapsam mı bendeEvet ovitrelle bir de gonapeptyl vuruldum ayın 13 ünde gece
Aaaa ne güzel 4 kişiyiz sanırım grupta İzmirliBen de Tavmergendeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?