• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfen
O bende de vardı. Her şey bu kadar da rast gitmez, ilk denemede olcak kadar şanslı değilizdir modundaydım. Hep 2 deneme olur diye düşünüyodum. İnşallah bu kez olur🙏 Siz de yanılır ve ilk deneme ile mutlu sona ulaşırsınız umarım 🙏

Yaa canımm enerjimiz bol olsun bebişler de pozitifliğe gelsinn😀 yapma yapma üzme bebeni artık lütfennn bak ne güzell gördün dua et olumlama yap pozitifi çek her şey güzel olacak allahın izni ilee🤲 yaaaa gerçekten mi şu an duygusal bir ponçiğimmm ama 🥲🥰
Evet sen bir S Sntr O okuryazar birde nickini tam hatırlamadığım Leyla vardı nedense içime doğuyor pozitif alacakmışsınız gibi🙏 Rabbiminde izniyle inşallah🤲

Ben sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfen
Bilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimden

Aynı duyguları dün ben yaşadım ve gittim kan verdim. Her ne kadar şuan için sonucun net olmasa da pozitifi aldım. Umutsuz hissedip kendini üzme. Burda pozitif alan çoğunun hiç belirtisi yok şartlandırma kendini🙏
Şartlandırmak değilde yorulmuş hissediyorum yolun başında olmama rağmen stresten başım ağrıyor bugün yemek yiyesim bile gelmiyor iştahım kesildi zar zor 40.5 görmüşken 39lara indim yine 🤦

ay hadi inşallah pozitif alırsam istnabula gelirsen bul beni sana kahvaltı ısmarlayacağım belki bebişlerimi ile gideriz🥰🥰
Bak sözünü unutma😄 Ben giyim işindeyim çok sık geliyorum Mertere mal almak için😄 valla yüzsüz gibi isterim kahvaltımı unutmam yani😄

Bilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimden
canım bence böyle düşünme evet zor süreç duygusalız çok istiyoruz ama bu süreçte bizim elimizde olmayan şeylerde var. verende o alanda o.. o yüzden sen o düşünceyi at. rabbim bize yazdıysa yaşayıp göreceğiz. önemli olan bu sınavı güzel geçebilmek..yani önce verip sonra alacaksan bana hiç verme allahım diye dua ederim çünkü kere verdi kere aldı benden. o duygu emin ol çıkmmasından daha kötü. hatta daha kötü şey kalp atşını duyup onu görüp kucağına alamamak. o yüzden lütfen bu tarz şeyleri düşünüp moralini bozma. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.. herkese..

Hoşbuldumm😂 evet ya ilk günden böyleysem vah halime😂 evden çıkıyor musun hiç sen ya da ne zaman çıkmaya başladın?
Valla evde durmuyorum 😂😂 önermiyorum ama hep dışarıdayım desem yeridir cumartesi günü transfer oldum pazar pazartesi evdeyim salı bi 10 dakika çıktım dışarıya çarşambadan beri her gün babamla hastaneye gidiyorum birde araba kullanıyorum 🤷‍♀️

Şartlandırmak değilde yorulmuş hissediyorum yolun başında olmama rağmen stresten başım ağrıyor bugün yemek yiyesim bile gelmiyor iştahım kesildi zar zor 40.5 görmüşken 39lara indim yine 🤦
Ya yemin ederim sanki son iki gündür yaşadıklarımı anlatıyorsun. O kilo değil bende de oldu ilaçların şişkinliği kuzum arada gelip iniyor tekrar. 46ydım 45.5 oldum tekrar. Hiç takma tasalanma lütfen. Kaçıncı günün senin bugün?

Bak sözünü unutma😄 Ben giyim işindeyim çok sık geliyorum Mertere mal almak için valla yüzsüz gibi isterim kahvaltımı unutmam yani😄
ahaaa bende sana gelirim giyim için o zaman ahahaha ayıp ettin bir kahvaltı da ısmarlayamazsak yanii sen gel bul beni pozitif çıkmasa da ısmarlarım tamam benden kahvaltın😄

Hayırlı olsun inşallah🤲🌹
Teselli etmek isterdim ama geçmiyor bacım o zaman😄😄😄 Sanal bağımlısı ergenler gibi tüm gün böyle forumda msj okuyoruz sohbet ediyoruz erkencikten testler yapıp stres oluyoruz falan😄
Ay sorma valla internette yapılcak ne kadar şey varsa hepsini sıraya geçiyorum ama cıks yok aklımdan çıkmıyor 😂 Allah yardımcımız olsun 🌸 Ben geçen teansferimde 7. Gün idrarda silik çizgi görmüştüm bu sefer de 7. Gün yapmaya başlarım test😂😂 transfer öncesi trendyoldan aldım 10lu 🙈🙈

Yapmayın erken test pişmanlıktır😄
İlk transferimde yaptım negatifi görünce erkenden kendimi test gününe kadar hazırladım eşime söyleyebilmek için 😬 inşallah bı sefer aynı duyguları yaşamam
Ama yapmam lazım bu sefer benim hem doğal sulkılasyon hemde belirtilerim var 🤷‍♀️

Back