• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ay maşallah ya şu enerjinden istiyorum😀 bende saf gibi bugün neye stres yapsam acaba diye bekliyorum resmen. Negatife bile olumlu bakacak yön bulmuşsun😄 Valla ne yalan söyleyeyim burda bir kaç kişi var hamile oldukları içime doğan biri sensin. İnşallah yanılmam🤲
Biri de ben olayım 😂zorla doğdurmak istiyorum kendimi de 😂

Benim de 1,5 saat önce oldu transferim. 1 saat sonra çıkabilirsiniz dediler, içim rahat etsin diye 2 saati tamamlayıp öyle çıkış yapcam 🤣 Bizde de ilk denemede de bunda da kimse bilmiyor. Öbür türlü sorularla psikolojik olarak daha çok yıpranırım diye düşünüyorum, kafamız rahat 🤗
Ya ben yarım saat sonra kalktım giyindim 45 dk sonra da çıkış yapmışımdır 😂
Ya çok iyi yapmışsınız söylememekle sonuç pozitif olursa sıkıntı yok ama oldu ki negatif veya benim gibi pozitif çıkıp düşükle sonuçlanınca millete laf anlatmak zor. Biz güya sadece annelere söylemiştik ama onlar maşallah 7 düvele duyurmuşlar 🙈
Bu sefer o yüzden onlara bile söylemedik😂

canım bence böyle düşünme evet zor süreç duygusalız çok istiyoruz ama bu süreçte bizim elimizde olmayan şeylerde var. verende o alanda o.. o yüzden sen o düşünceyi at. rabbim bize yazdıysa yaşayıp göreceğiz. önemli olan bu sınavı güzel geçebilmek..yani önce verip sonra alacaksan bana hiç verme allahım diye dua ederim çünkü kere verdi kere aldı benden. o duygu emin ol çıkmmasından daha kötü. hatta daha kötü şey kalp atşını duyup onu görüp kucağına alamamak. o yüzden lütfen bu tarz şeyleri düşünüp moralini bozma. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.. herkese..
Tabiki de önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması ama dediğin gibi kadınlar olarak zaten duygusal ız insan bazen kaldırmıyor işte sanki dün böyle değildim bugün psikolojim bozuldu test günü gelince artık ya ağlıcam yafa gülücüm bakalım şuan birşey demek için çok erken nasip işte önüne geçilmiyor

Artık kabızlık olayı bitmiştir diye düşündüm bugün açken kayısı yemedim kahvaltıdan sonra üç beş tane yiyip su içtim ama sakın kızlar bu hataya düşmeyin direkt dikkat etmediğinde geri geliyor 😬 panikle şurubun kapağını da açamadım her ihtimale karşı duphalak almıştım neyse akşam içeyim bari şuruptan nefret ediyorum 😬

Benim tek bilem yigenim oda doktor diye söyledim ona ondan bilgi alıyorum her gün arıyor beni test yapmadın dimi diye
yok canım yiğenimmm ne alakası var dersin 🤪🤣 bende annemler falan biliyor benim ilk tedavi yarım kalıp hökürerek ağlayınca 🤣

Ya yemin ederim sanki son iki gündür yaşadıklarımı anlatıyorsun. O kilo değil bende de oldu ilaçların şişkinliği kuzum arada gelip iniyor tekrar. 46ydım 45.5 oldum tekrar. Hiç takma tasalanma lütfen. Kaçıncı günün senin bugün?
Aynı yolda yürüyünve sanki bir birimizin duygularına tercüman gibi oluyor işte 11. Günüm bugün

Bak zaten yazdım başka bir mesajda sensin biride zaten😄😄
Yaaa 🥰 ben de sürekli ilk tüp bebekte tutan hikayeler okumaya araştırmalara bakmaya çalışıyorum kendimi pozitiftik yüklensin diye ama nerde havayla birlikte karamsarlık çöküyor bana da hafta sonu güneşli olur da inş hepimiz pozitif oluruz her açıdan (covid hariç )

Tabiki de önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması ama dediğin gibi kadınlar olarak zaten duygusal ız insan bazen kaldırmıyor işte sanki dün böyle değildim bugün psikolojim bozuldu test günü gelince artık ya ağlıcam yafa gülücüm bakalım şuan birşey demek için çok erken nasip işte önüne geçilmiyor
canım haklısın bende bazen durgunlaşıyorum bazen gülüyorum kendimi hüzünlü buluyorum sonra diyorum hayat bundan ibaret değil.. ya nasip diyip çıktık yola rabbim hayırlısını versin. güleceğiz inşallah 🥰🥰

He birde arkadaşım biliyor oda aynı süreçte benimle başlasa kimse bilmiyor ne anneler ne ablalar
Ne güzel keşke bende de öyle olsaydı ama anne kardeş eşimin annesi ablası ama bir yandan da iyi çok güzel bakılıyorum öğlen yemeklerim annemden akşam kv den mis gibi ahaha bulaşık yok bir şey yok 🤣

Ya ben yarım saat sonra kalktım giyindim 45 dk sonra da çıkış yapmışımdır 😂
Ya çok iyi yapmışsınız söylememekle sonuç pozitif olursa sıkıntı yok ama oldu ki negatif veya benim gibi pozitif çıkıp düşükle sonuçlanınca millete laf anlatmak zor. Biz güya sadece annelere söylemiştik ama onlar maşallah 7 düvele duyurmuşlar 🙈
Bu sefer o yüzden onlara bile söylemedik😂
1 saat sonra wc ye girdim, 1 saat 45 dk sonra da ayrıldım. Yarım saat sonra wc ye gidip 1 saat sonra çıkabilirsniz dediler aslında da işte maksat içim rahat etsin 😁 Anneler çok tehlikeli yaa söylersek bizim de kesin yayarlar 😆

Back