• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hiçbir doktor inanmıyor ☺️ Ben 1.5 saat yol geldim transferden bi saat sonra bir şey olur mu dediğimde Almanya’ya giden hastalarımız oldu ikizleri var dedi .Uçakla hele sıkıntı olmaz ve birkaç gün sonra hele ki bir sıkıntı olmaz
Benimde fransaya gitmem lazım 3 saat uçakla birde arabayla havaalanın gittim geldim tüm gün hareket edicem acaba bileti iptalmi etsem

Teşekkür ederim sizce transferden bi kaç gün sonra uçaga binmem sakıncalı olurmu doktorum böyle seylere hiç inanmıyor yatıp dinlenmeye felan😂
Yok bana uçağa binebilirsin, sadece aynı gün uzun araba yolculuğu yapma demişti, ben ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm, ama Japonlar hemen kaldırıyorlarmış mesela 🙈😂 doktorlar hep bu örneği veriyor.

Yok bana uçağa binebilirsin, sadece aynı gün uzun araba yolculuğu yapma demişti, ben ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm, ama Japonlar hemen kaldırıyorlarmış mesela 🙈😂 doktorlar hep bu örneği veriyor.
😂😂😂 ayy valla işlemlerden çok insanı bu düşünceler yoruyor

Benimde fransaya gitmem lazım 3 saat uçakla birde arabayla havaalanın gittim geldim tüm gün hareket edicem acaba bileti iptalmi etsem
Uzak yerlere uçak öneriyoruz dedi bilemiyorum ki şimdi doktorlar bir şey olmaz diyor tekrar sorun ama siz biz şimdi ne yorum yapsak yanlış olur

9. Gündü testim çarşamba 25 çıktı biraz düşük ama cuma tekrar yaptır dedi 80-100 bekliyoruz demişti zaten, bugün 88 geldi, iyi dedi pazartesi tekrar istedi ondan sonra kese randevusu verelim dedi, sanırım artışa göre kese gününü belirleyecek, hep bir sevinç ve umut olduğu gibi korku da var ihtimalleri bildikçe duydukça. Cehalet mutlulukmuş gerçekten 😂
İyi bakalım maşallah 🧿 pazartesi katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağınıza alın

Bana da Avrupa’da hemen kalkıyorlar dedi ama burda da yarım saat yatırdılar zaten ☺️ Yalnız Avrupa’dan da Türkiye’ye geliyor tüp bebek için onu napıcaz 😀bir doktor vardı bilimsel hiçbir açıklaması yok amq iki saat yatanlarda pozitif sonuç daha fazla demişti araştırma sonuçlarına göre 😀

Bana da Avrupa’da hemen kalkıyorlar dedi ama burda da yarım saat yatırdılar zaten ☺️ Yalnız Avrupa’dan da Türkiye’ye geliyor tüp bebek için onu napıcaz 😀bir doktor vardı bilimsel hiçbir açıklaması yok amq iki saat yatanlarda pozitif sonuç daha fazla demişti araştırma sonuçlarına göre 😀
Beni de yarım saat yatırdılar, sonra git demediler ama istediğiniz zaman gidebilirsiniz dediler.

Kızlar bugün sabah doktor randevum vardı 9.gün bugün 178çıktı. Dün akşam özelde yapmıştım oda 113 çıkmıştı
bence gayet normal zaten 2 gün geçmemiş bile.. hayırlı olsun sağlıklı olsun doktorunuz bir şey dedi mi?

Transferim çok iyi geçti maşallah🧿 geçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım🙈 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım😊
Oh ne güzel geçmiş olsun bebekleriniz güzelce tutunsunlar inşallah 🥰 Benim de ilkti ve korkup kastığım halde canım acımadı gerçekten iş oraya gelince gerisi kolay

Transferim çok iyi geçti maşallah geçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım🙈 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım😊
hadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunur bebişler🧿

Transferim çok iyi geçti maşallah🧿 geçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım🙈 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım😊
Canım inşallah pozitifi göreceksin hep güzel şeyler düşün, donmuş hazır gıda tüketmemeye özen göster inşallah her şey çok güzel olcak

bence var zaten neden kendini strese sokuyorsun dicem de adın stresss..idrar yok mu onu yapsaydın bi çıkacak mıı di,ye?
İdrarda çıkar zaten dün 29du😶 Hemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?

Back