O bende de vardı. Her şey bu kadar da rast gitmez, ilk denemede olcak kadar şanslı değilizdir modundaydım. Hep 2 deneme olur diye düşünüyodum. İnşallah bu kez olurBen sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfen
Evet sen bir S Sntr O okuryazar birde nickini tam hatırlamadığım Leyla vardı nedense içime doğuyor pozitif alacakmışsınız gibiYaa canımm enerjimiz bol olsun bebişler de pozitifliğe gelsinnyapma yapma üzme bebeni artık lütfennn bak ne güzell gördün dua et olumlama yap pozitifi çek her şey güzel olacak allahın izni ilee yaaaa gerçekten mi şu an duygusal bir ponçiğimmm ama
Bilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimdenBen sürece başladığımdan beri öyleyim seni çok iyi anlıyorum çok saçma ama sürekli bir ilk denemede olmaz moduna soktum kendimi halbuki dün bir anket gördüm tüp bebek başarısıyla ilgili %51 i ilk denemede başarı sağlamış ama işte sadece robot gibi yapmam gerekenleri yapıyorum aşırı bir hissizlik var .Bence vücudunla alakalı değildir benim göğsümde de hiç hassasiyet falan yok olsaydı da progestan etkisi olurdu daha bu kadar etken dönemde bi etki etmez vücuda edenlerin de psikolojik bence ,sen çok olumluydun böyle yapma lütfen
Şartlandırmak değilde yorulmuş hissediyorum yolun başında olmama rağmen stresten başım ağrıyor bugün yemek yiyesim bile gelmiyor iştahım kesildi zar zor 40.5 görmüşken 39lara indim yineAynı duyguları dün ben yaşadım ve gittim kan verdim. Her ne kadar şuan için sonucun net olmasa da pozitifi aldım. Umutsuz hissedip kendini üzme. Burda pozitif alan çoğunun hiç belirtisi yok şartlandırma kendini
Çizgi çıkarsa bu seferde acaba iğne etkisimi diye düşünürümhadi gazamız mübarek olsunn
Bak sözünü unutmaay hadi inşallah pozitif alırsam istnabula gelirsen bul beni sana kahvaltı ısmarlayacağım belki bebişlerimi ile gideriz
HoşbuldummBenden bir tane daha hoş geldinbizde kimseye söylemedik valla geçmiyor hele evde tek başına hiç
canım bence böyle düşünme evet zor süreç duygusalız çok istiyoruz ama bu süreçte bizim elimizde olmayan şeylerde var. verende o alanda o.. o yüzden sen o düşünceyi at. rabbim bize yazdıysa yaşayıp göreceğiz. önemli olan bu sınavı güzel geçebilmek..yani önce verip sonra alacaksan bana hiç verme allahım diye dua ederim çünkü kere verdi kere aldı benden. o duygu emin ol çıkmmasından daha kötü. hatta daha kötü şey kalp atşını duyup onu görüp kucağına alamamak. o yüzden lütfen bu tarz şeyleri düşünüp moralini bozma. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.. herkese..Bilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimden
Valla evde durmuyorumHoşbuldummevet ya ilk günden böyleysem vah halime evden çıkıyor musun hiç sen ya da ne zaman çıkmaya başladın?
yaaav değil değil güven bana sennnnÇizgi çıkarsa bu seferde acaba iğne etkisimi diye düşünürüm
Ya yemin ederim sanki son iki gündür yaşadıklarımı anlatıyorsun. O kilo değil bende de oldu ilaçların şişkinliği kuzum arada gelip iniyor tekrar. 46ydım 45.5 oldum tekrar. Hiç takma tasalanma lütfen. Kaçıncı günün senin bugün?Şartlandırmak değilde yorulmuş hissediyorum yolun başında olmama rağmen stresten başım ağrıyor bugün yemek yiyesim bile gelmiyor iştahım kesildi zar zor 40.5 görmüşken 39lara indim yine
ahaaa bende sana gelirim giyim için o zaman ahahaha ayıp ettin bir kahvaltı da ısmarlayamazsak yanii sen gel bul beni pozitif çıkmasa da ısmarlarım tamam benden kahvaltınBak sözünü unutmaBen giyim işindeyim çok sık geliyorum Mertere mal almak için valla yüzsüz gibi isterim kahvaltımı unutmam yani
Yiğenim duyunca kesecek beniyaaav değil değil güven bana sennnn
Ay sorma valla internette yapılcak ne kadar şey varsa hepsini sıraya geçiyorum ama cıks yok aklımdan çıkmıyorHayırlı olsun inşallah
Teselli etmek isterdim ama geçmiyor bacım o zamanSanal bağımlısı ergenler gibi tüm gün böyle forumda msj okuyoruz sohbet ediyoruz erkencikten testler yapıp stres oluyoruz falan
Yapmayın erken test pişmanlıktırÇizgi çıkarsa bu seferde acaba iğne etkisimi diye düşünürüm
İlk transferimde yaptım negatifi görünce erkenden kendimi test gününe kadar hazırladım eşime söyleyebilmek içinYapmayın erken test pişmanlıktır
söyleme kimseye ben demicem meselaYiğenim duyunca kesecek beniama olsun yapacam inşallah eşim beni uyandırmasan gide işe
Çıkmasa yok çıkacak inşallahahaaa bende sana gelirim giyim için o zaman ahahaha ayıp ettin bir kahvaltı da ısmarlayamazsak yanii sen gel bul beni pozitif çıkmasa da ısmarlarım tamam benden kahvaltın
Benim tek bilem yigenim oda doktor diye söyledim ona ondan bilgi alıyorumsöyleme kimseye ben demicem mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?