• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

hadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunur bebişler🧿
İnşallah, çok teşekkür ederim 🙏
Canım inşallah pozitifi göreceksin hep güzel şeyler düşün, donmuş hazır gıda tüketmemeye özen göster inşallah her şey çok güzel olcak
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşır, emeklerimizin karşılığını alırız 🙏 Beslenmeme maksimum özen göstericem 😊

İdrarda çıkar zaten dün 29du😶 Hemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
Elde var bir olumlu şey daha işte demek iğne etkisi değil ☺️Evet çok erken ama olmuş bir kere bence de sizinki artacak yükselecek ve pozitif olacak öyle hissediyorum ☺️

İdrarda çıkar zaten dün 29du😶 Hemşiremle konuştum sabah soğuk nevale çok erken yapmışsınız doktor hanım değerlendirmez bu sonucu dedi. Sanki değerlendirsin diye sormuşum gibi hevesimi alt üst etti. Tek olumlu yanı gonapeptyle kanda pozitif hcg vermezmiş onu öğrendim sadece. Beklicem bakalım sende durumlar nasıl?
Gününden önce yapılınca kızıyolar🙈 Ama inşallah bebeğin seninle 🥰

eee tamam senden dert etme ben senin yerinde olsam idrarda ki koyulaşmaya bakardım bi en azından test gününe kadar.. valla bende bir şey yok bugün 6. günüm yarın sabah 7. günde bir test yaparım bakalım çıkacak mı? senin kaçıncı günde çıktı bu değer şimdi? birde belirti bişşey var mıydı dicem de belirti aramakta saçma oluyor bende sadece bel ağrısı var o kadar.

Elde var bir olumlu şey daha işte demek iğne etkisi değil ☺️Evet çok erken ama olmuş bir kere bence de sizinki artacak yükselecek ve pozitif olacak öyle hissediyorum ☺️
Ay çok teşekkür ederim ne güzel bir hissiyat öyle o🌹
Dilerim hepimizin olumlu sonuçlanır🤲 Sabredip beklicez el mahkum. Yazılanları okuyamadım geçmişte sende son durumlar nasıl ?

Gerçekten bazı hemşireler insanın moralini çok bozuyor ya
Sıkma canını canım hamilesin sen Allah’ın izli ile 🌸

eee tamam senden dert etme ben senin yerinde olsam idrarda ki koyulaşmaya bakardım bi en azından test gününe kadar.. valla bende bir şey yok bugün 6. günüm yarın sabah 7. günde bir test yaparım bakalım çıkacak mı? senin kaçıncı günde çıktı bu değer şimdi? birde belirti bişşey var mıydı dicem de belirti aramakta saçma oluyor bende sadece bel ağrısı var o kadar.
Bende aşırı belirtisizlik vardı hatta yazdım burda o kadar nötr hissettim ki kendimi iki gün boyunca hem ruhen hem bedenen o yüzden test yaptım çünkü psikolojik olarak aman bebek yok sigara iç komutu veriyordu beynim😬 Ama bugün tek taraflı kasıkta arada sızlama gibi bişey oluyor onun dışında hiç bir şey yok. 18inde transfer oldum ben.

Doktorum tam bir melek aşırı tatlı bir kadın. Ama hemşirem çok soğuk malesef.
Amin kuzum 🤲
Sen nasılsın?
Bende bi stres içindeyim 😅 test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ayın 14. De çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün etkisi sürüyor diyorlar 11. Gün daha bugün oldu 🤣🤣 transferimde 6. Günü

Bende aşırı belirtisizlik vardı hatta yazdım burda o kadar nötr hissettim ki kendimi iki gün boyunca hem ruhen hem bedenen o yüzden test yaptım çünkü psikolojik olarak aman bebek yok sigara iç komutu veriyordu beynim😬 Ama bugün tek taraflı kasıkta arada sızlama gibi bişey oluyor onun dışında hiç bir şey yok. 18inde transfer oldum ben.
İşte bende de o vardı hatta bugün arkadaşım sordu müdürüm sordu dedim nötr yok bende bir şey hissetmiyorum..sadece arada bir bel ağrısı o kadar..ve bende bu ara sigara acaba bir fırt diyorum yoksa falan sonra saçmalama ölmezsin diyorum😂😂 bende 19 unda oldum o zaman ben yarın bi idrar yapayım bu gazla belki çıkar😂 bazen diyorum gebeyim bazen yok ay bu belirsizlik ne deli bir şey 😂

Bende bi stres içindeyim 😅 test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama ayın 14. De çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün etkisi sürüyor diyorlar 11. Gün daha bugün oldu 🤣 transferimde 6. Günü
ben e çatlatma iğnesi vuruldum dün yaptım etkisi falan kalmadı bende 13 ünde vurulmuştum ama bembeyazdı yani gitmişti benden etkisi🤣

İşte bende de o vardı hatta bugün arkadaşım sordu müdürüm sordu dedim nötr yok bende bir şey hissetmiyorum..sadece arada bir bel ağrısı o kadar..ve bende bu ara sigara acaba bir fırt diyorum yoksa falan sonra saçmalama ölmezsin diyorum😂😂 bende 19 unda oldum o zaman ben yarın bi idrar yapayım bu gazla belki çıkar😂 bazen diyorum gebeyim bazen yok ay bu belirsizlik ne deli bir şey 😂
Ben içtim valla sigara dün 3 tane 🥺 Elim ayağım titredi test sonucu çıkınca tekrar bıraktım. Uyuz hemşiremden sonra bir fırt aldım söndürdüm tekrar. Belirsizlik berbat bişey. Bence yapma test bekle tam gününde yap. Günlerimi rezil ettim resmen. Bu stres daha beter. Zaten salı çarşamba test zamanın miss gibi o zaman yap al pozitifini tek seferde🤲🙃

Back