- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Benimde fransaya gitmem lazım 3 saat uçakla birde arabayla havaalanın gittim geldim tüm gün hareket edicem acaba bileti iptalmi etsemHiçbir doktor inanmıyorBen 1.5 saat yol geldim transferden bi saat sonra bir şey olur mu dediğimde Almanya’ya giden hastalarımız oldu ikizleri var dedi .Uçakla hele sıkıntı olmaz ve birkaç gün sonra hele ki bir sıkıntı olmaz
Yok bana uçağa binebilirsin, sadece aynı gün uzun araba yolculuğu yapma demişti, ben ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm, ama Japonlar hemen kaldırıyorlarmış meselaTeşekkür ederim sizce transferden bi kaç gün sonra uçaga binmem sakıncalı olurmu doktorum böyle seylere hiç inanmıyor yatıp dinlenmeye felan
Yok bana uçağa binebilirsin, sadece aynı gün uzun araba yolculuğu yapma demişti, ben ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm, ama Japonlar hemen kaldırıyorlarmış meseladoktorlar hep bu örneği veriyor.
Uzak yerlere uçak öneriyoruz dedi bilemiyorum ki şimdi doktorlar bir şey olmaz diyor tekrar sorun ama siz biz şimdi ne yorum yapsak yanlış olurBenimde fransaya gitmem lazım 3 saat uçakla birde arabayla havaalanın gittim geldim tüm gün hareket edicem acaba bileti iptalmi etsem
İyi bakalım maşallah9. Gündü testim çarşamba 25 çıktı biraz düşük ama cuma tekrar yaptır dedi 80-100 bekliyoruz demişti zaten, bugün 88 geldi, iyi dedi pazartesi tekrar istedi ondan sonra kese randevusu verelim dedi, sanırım artışa göre kese gününü belirleyecek, hep bir sevinç ve umut olduğu gibi korku da var ihtimalleri bildikçe duydukça. Cehalet mutlulukmuş gerçekten
Bana da Avrupa’da hemen kalkıyorlar dedi ama burda da yarım saat yatırdılar zatenYok bana uçağa binebilirsin, sadece aynı gün uzun araba yolculuğu yapma demişti, ben ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm, ama Japonlar hemen kaldırıyorlarmış meseladoktorlar hep bu örneği veriyor.
Beni de yarım saat yatırdılar, sonra git demediler ama istediğiniz zaman gidebilirsiniz dediler.Bana da Avrupa’da hemen kalkıyorlar dedi ama burda da yarım saat yatırdılar zatenYalnız Avrupa’dan da Türkiye’ye geliyor tüp bebek için onu napıcaz bir doktor vardı bilimsel hiçbir açıklaması yok amq iki saat yatanlarda pozitif sonuç daha fazla demişti araştırma sonuçlarına göre
bence gayet normal zaten 2 gün geçmemiş bile.. hayırlı olsun sağlıklı olsun doktorunuz bir şey dedi mi?Kızlar bugün sabah doktor randevum vardı 9.gün bugün 178çıktı. Dün akşam özelde yapmıştım oda 113 çıkmıştı
Oh ne güzel geçmiş olsun bebekleriniz güzelce tutunsunlar inşallahTransferim çok iyi geçti maşallahgeçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım
Amiiin inşallahOh ne güzel geçmiş olsun bebekleriniz güzelce tutunsunlar inşallahBenim de ilkti ve korkup kastığım halde canım acımadı gerçekten iş oraya gelince gerisi kolay
hadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunur bebişlerTransferim çok iyi geçti maşallah geçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım
Canım inşallah pozitifi göreceksin hep güzel şeyler düşün, donmuş hazır gıda tüketmemeye özen göster inşallah her şey çok güzel olcakTransferim çok iyi geçti maşallahgeçen sefer kasıldım diye biraz zorlanmıştım 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şuan yatakta dinlenme aşamasındayım
Maşallah çok güzel değerlerinizKızlar bugün sabah doktor randevum vardı 9.gün bugün 178çıktı. Dün akşam özelde yapmıştım oda 113 çıkmıştı
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallahKızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
bence var zaten neden kendini strese sokuyorsun dicem de adın stresss..idrar yok mu onu yapsaydın bi çıkacak mıı di,ye?Ben cesaret edemedim ya test yapmaya tekrar salı gününü beklicem
İdrarda çıkar zaten dün 29dubence var zaten neden kendini strese sokuyorsun dicem de adın stresss..idrar yok mu onu yapsaydın bi çıkacak mıı di,ye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?