Hadi ya bunu bilmiyordum bana bilgisayar ekranında embriyomu gösterdi embriyolog embriyonun kalbini falan gösterdi ama hiç sormak aklıma gelmediKızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış
Çok sevindim tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benim cesaretim yok yapmaya maalesef4-5-6.gün testlerim kan vermedim ya daha gün gün koyulaşacakmı bakıyorum bugün 6.gün
evet evet mümkün ama söylemiyor çoğu 2 tane koydu acaba ne ölücem meraktanMümkünmüş.
Bana aşılamada yüzde 15-18 arası, ilk transferde yüzde 50, ilkinden sonda kümülatif olarak yüzde 70 lere çıkıyor dediTek embriyoda %20-%30 dediler bize ama bilemiyorum kiSiz de sorun tabi her doktorun bir fikri var kendince ya da istatistiği
bizde hayırlı olsun ama yine de kız olsun isteriz eşimle nasip kısmet tabiCinsiyeti söylemezler biliyorlardır ama söylemezler çünkü kız çocuk istemeyen çok insan var hala bu devirde cinsiyet ayrımı yapanlar olabiliyor.o yüzden kürtaj haftasını geçtikten sonra söylüyorlar hamileyken bile
Bana ilk gebeliğimde doktor kız çocuk olacağını öğrenince düşürmek için uğraşanlar oluyor demişti o yüzden söylemiyoruz dedi.benim de bi oğlum var ikincisi öncelikle sağlıklı olsun sonra kız olsun isterizbizde hayırlı olsun ama yine de kız olsun isteriz eşimle nasip kısmet tabi
Bir kız bir erkek olsun senin, benimde bir kızevet evet mümkün ama söylemiyor çoğu 2 tane koydu acaba ne ölücem meraktan
Allahım biz evlat hasretiyle yanarken. Millet pis zihniyetiyle çocuk seçiyorCinsiyeti söylemezler biliyorlardır ama söylemezler çünkü kız çocuk istemeyen çok insan var hala bu devirde cinsiyet ayrımı yapanlar olabiliyor.o yüzden kürtaj haftasını geçtikten sonra söylüyorlar hamileyken bile
Söylüyorlar mı ben söylemiyorla diye biliyorum yaaa tühhh kaçırdım eğer öyleyse
Söyletmek bizden söylemek onlardanHadi ya bunu bilmiyordum bana bilgisayar ekranında embriyomu gösterdi embriyolog embriyonun kalbini falan gösterdi ama hiç sormak aklıma gelmedi
Ben de şu aşamada öğrenmek istemem açıkçası zaten ikisi de yok ikisi de kabulümSöyletmek bizden söylemek onlardangerçi öğrensek ne 1 oğlum var 10 oğlum daha olsa çok şükür derim Rabbime, sağlıklı sıhhatli olsunda...
Kan vermediniz mi?Bugun 12. günumdu bnm kizlar ara ara bi baş ağrısı ve kasık ağrısı yasiyrm sizde de var mi boyle durumlar yaşayan?
yarın sabah vericem sabrettimKan vermediniz mi?
Off ne guzelBeni şimdi geri aradılar iğneler bitince başka yokmuş sadece fitil devam edicemo iğne bitsin başka bişey istemiyorum
Kalçadan değil Leyla en azından ona şükret :)) hepimiz göbekten iğneler yapıyoruzOff ne guzelkeske bana da oyle dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?