- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Ay maşallah sabrınıza hayran kaldım ben çatlardım şimdiye Rabbim yarın hayırlı haberler nasip etsin inşallah.yarın sabah vericem sabrettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah sabrınıza hayran kaldım ben çatlardım şimdiye Rabbim yarın hayırlı haberler nasip etsin inşallah.yarın sabah vericem sabrettim
Açıkçası bende catlardim. Senin ishal ne durumda başka belirtin vs var mı umarım geçmiştir.Ay maşallah sabrınıza hayran kaldım ben çatlardım şimdiye Rabbim yarın hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
bende çok merak ediyrm ama 2 negatif aşılamadan sonra korktum baktrmaya o yuzden insallah yarin baktirip guzel haberler verebilirim sizlereAy maşallah sabrınıza hayran kaldım ben çatlardım şimdiye Rabbim yarın hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
Ayy evt cok sukur AllahimKalçadan değil Leyla en azından ona şükret :)) hepimiz göbekten iğneler yapıyoruz
Sende bendensin bende beklicem koydum kafaya.yarın sabah vericem sabrettim
Ben diğer transferlerimde bir günlük ishal durumu yaşamıştım. Olan arkadaşlar da vardı. Birgünü geçmiyor zaten. Korkmana gerek yok canım.Kızlar günaydın herkese sabah sabah çok iç açıcı bir konu değil ama Herkes kabızlık şikayeti ediyor aranızda hiç ishal durumu yaşayan varmı acaba?
Hadi hayırlı haberler inşallahyarın sabah vericem sabrettim
Ben de 3. Gun gittim ama bir ara isim yogundu cok oturmusum sanci oldu, size tavsiyem arada kalmip dolasmayi ve bol su icmeyi ihmal etmeyin hen kan dolasimi bebegin tutunmasi icin de onemli, hem de gaz cok olabiliyor, ins basarili gecermasa başında çalışıyorum, size katılıyorum zaman çabuk geçer. Evde kurar dururum :)
Normal test mi bu, silik cikabiliyormus ilactan ama bu koyulasiyor yani ilactan deg bebisten , baya erken cikmis sizin ikiz olabilir mi kac embriyoydu, bu testler 50 ustu degeri gosteriyor diye biliyorum4-5-6.gün testlerim kan vermedim ya daha gün gün koyulaşacakmı bakıyorum bugün 6.gün
Neden dus almadiniz? Aslinda ilik dus cok iyi geliyor diye biliyorum.Bugün dayanamayıp ılık duşa girdim inanılmaz iyi geldi kızlar cuma dan beri nasır tutmam yakinmis duş almadan bir hafta dayananlara plaket verilsin
Evet şükür durdu. Muz,kahve falan yedim düzeldi allahtan.. teşekkür ederimBen diğer transferlerimde bir günlük ishal durumu yaşamıştım. Olan arkadaşlar da vardı. Birgünü geçmiyor zaten. Korkmana gerek yok canım.
Pazartesi tekrar gorur heralde catlatmayi ogun isterse carsamba opu benim tam olarak aynisi olduKızlar benim tedavime reglin 2. Günü gonal f 200 ile başlandı . Perşembe cuma sabah cetrodite vurulacakmışım sabahları bir de. Cuma da hoca görecekmiş. Sizce opuya ne kadar kalmıştır. İlk tedavim çok heyecanlıyım
Çok iyi haber, üşenmeyip gitsem miBu arada kızlar avokado migrosta 7.40 tl şuan ihtiyacı olan varsa alsın uzun zamandır hiç bu fiyatta denk gelmemiştim.
Neeeeeeeee bu haber neden bu kadar geç geldi, gerçi bende bir aa vardı biri de geriden geliyordu, eşim dedi ki bu tembel olan kesin erkek bak görürsün bu tutunurKızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış
Ya genetik test yaptirinca hersey cikiyor cinsiyeti de goz rengi de ama sonucunu doktor paylasmiyor sanirim sadece genetik hastalik sinucunj paylasiyor, iste bahsettiginuz malum sebeplerden.Bildiğim kadariyla özel bir yöntemle yüzde yüz öğreniliyormus fakat Türkiye'de yasakmış bu durum Kıbrıs da isteğe bağlı cinayetini bilerek koyduuruyormussunuz
Oksopar kan sulandırıcı iğne olduğundan uygulama sonrası iğne yerini ovalamayın... baskıdan morarıyor..Kızlar ya bişey soracam simdi oksopar iğne kullanıyorum. Daha once gonal f menapur cetrotide falan da kullandim onlarda bisey olmadi. bunun ağrısını gectim vurunca sızlatıyor çünkü bi de karnım morariyor. Sizin yazdiklarinizdan da okuyorum karnim mosmor yaziyorsunuz ama ilk günler bisey yoktu son 2 3 gündür böyle oldu. Acaba yanlis bisey mi yapiyorum ki yoksa böyle mor mor devam mi
İğneyi yapmadan önce tık tık vurmanız gerekiyor ki içindeki ilaç toplansın birde içinde epey hava var onu almanız gerekiyor ucundan minicik bir damla çıkana kadar. Bugün çözdüm bende hiç acımadı ilkkezKızlar ya bişey soracam simdi oksopar iğne kullanıyorum. Daha once gonal f menapur cetrotide falan da kullandim onlarda bisey olmadi. bunun ağrısını gectim vurunca sızlatıyor çünkü bi de karnım morariyor. Sizin yazdiklarinizdan da okuyorum karnim mosmor yaziyorsunuz ama ilk günler bisey yoktu son 2 3 gündür böyle oldu. Acaba yanlis bisey mi yapiyorum ki yoksa böyle mor mor devam mi