ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ay maşallah sabrınıza hayran kaldım ben çatlardım şimdiye Rabbim yarın hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
bende çok merak ediyrm ama 2 negatif aşılamadan sonra korktum baktrmaya o yuzden insallah yarin baktirip guzel haberler verebilirim sizlere

Kızlar günaydın herkese sabah sabah çok iç açıcı bir konu değil ama Herkes kabızlık şikayeti ediyor aranızda hiç ishal durumu yaşayan varmı acaba?
Ben diğer transferlerimde bir günlük ishal durumu yaşamıştım. Olan arkadaşlar da vardı. Birgünü geçmiyor zaten. Korkmana gerek yok canım.

masa başında çalışıyorum, size katılıyorum zaman çabuk geçer. Evde kurar dururum :)
Ben de 3. Gun gittim ama bir ara isim yogundu cok oturmusum sanci oldu, size tavsiyem arada kalmip dolasmayi ve bol su icmeyi ihmal etmeyin hen kan dolasimi bebegin tutunmasi icin de onemli, hem de gaz cok olabiliyor, ins basarili gecer

4-5-6.gün testlerim kan vermedim ya daha gün gün koyulaşacakmı bakıyorum bugün 6.gün
Normal test mi bu, silik cikabiliyormus ilactan ama bu koyulasiyor yani ilactan deg bebisten , baya erken cikmis sizin ikiz olabilir mi kac embriyoydu, bu testler 50 ustu degeri gosteriyor diye biliyorum

Pazartesi tekrar gorur heralde catlatmayi ogun isterse carsamba opu benim tam olarak aynisi oldu

Kızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış
Neeeeeeeee bu haber neden bu kadar geç geldi, gerçi bende bir aa vardı biri de geriden geliyordu, eşim dedi ki bu tembel olan kesin erkek bak görürsün bu tutunur

Bildiğim kadariyla özel bir yöntemle yüzde yüz öğreniliyormus fakat Türkiye'de yasakmış bu durum Kıbrıs da isteğe bağlı cinayetini bilerek koyduuruyormussunuz
Ya genetik test yaptirinca hersey cikiyor cinsiyeti de goz rengi de ama sonucunu doktor paylasmiyor sanirim sadece genetik hastalik sinucunj paylasiyor, iste bahsettiginuz malum sebeplerden.

Kızlar ya bişey soracam simdi oksopar iğne kullanıyorum. Daha once gonal f menapur cetrotide falan da kullandim onlarda bisey olmadi. bunun ağrısını gectim vurunca sızlatıyor çünkü bi de karnım morariyor. Sizin yazdiklarinizdan da okuyorum karnim mosmor yaziyorsunuz ama ilk günler bisey yoktu son 2 3 gündür böyle oldu. Acaba yanlis bisey mi yapiyorum ki yoksa böyle mor mor devam mi

Hemşire bana oksapar için ilk iğneyi anlatırken kan sulandırıcı olduğu için göbeğinizde morluklar olabilir. Normaldir, korkmayın dedi. Acısı içinse buz kasetini biraz tutup iğneyi öyle vuruyorum çok iyi oluyor

Oksopar kan sulandırıcı iğne olduğundan uygulama sonrası iğne yerini ovalamayın... baskıdan morarıyor..

İğneyi yapmadan önce tık tık vurmanız gerekiyor ki içindeki ilaç toplansın birde içinde epey hava var onu almanız gerekiyor ucundan minicik bir damla çıkana kadar. Bugün çözdüm bende hiç acımadı ilkkez

İşgal etmişim topiği , ben hergün ateşimi ölçüyorum pandemiden alışkanlık oldu, ateşim normalin biraz üstünde, normalde benim 35.7 falan, ovulasyon sonrası 36.1 oluyor, şimdi 36,5-36,7 arası hep, neden acaba başka ateş ölçen var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…