• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ya ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim🙃

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları😍
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
👼🏼2.Şubat.2022 / Çarşamba
👼🏼Saat 11:00’da
👼🏼 ilk taze transferim gerçekleşecek.
👼🏼29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
👼🏼2,5 senelik bekleyiş
👼🏼Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
❓Kaç yaşındasınız?
❓Ne zamandır deniyorsunuz?
❓Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
❓Transfer tarihiniz?
❓Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
❓Kaç / kaçıncı gün embriyosu?

O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun🍀🤰🏻
öncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)

Transfer oldum ben, olana kadar içtim evet.. ama suan içmiyorum. Normal de 1 paket içerdim 1. Transferle 2. Transfer arası günlük 5-6 ya düşmüştüm şuan yok...
Maşallah ne güzel 😔 ben günde 2 3 kez bir fırt alıp söndürüyorum dayanamıyorum çünkü çok kızıyorum kendime ama diğer türlüde aşırı stres yapıp ağlıyorum krize giriyorum🥺

Ya ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim🙃
Sağlıklı bekleneceğiz diye heralde ben de sürekli otur kalk ye yürü yat kitap oku tv izle yat ye bu moddayım yarın dışarı çıkmaya başlarım 😂 opudan sonra ağrıdan 2 kilo vermiştim geri alırım 😢

öncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)
Bir tane mi olacak iki mi transfer ?

Kola ,fanta vs içemiyoruz ya acılı şalgam acaba bir etkisi var mı 😂 şalgam bende kabızlık konusunda çok işe yarıyor da hem de yemeklerin yanında tadını seviyorum

Kızlar benim tedavime reglin 2. Günü gonal f 200 ile başlandı . Perşembe cuma sabah cetrodite vurulacakmışım sabahları bir de. Cuma da hoca görecekmiş. Sizce opuya ne kadar kalmıştır. İlk tedavim çok heyecanlıyım🥰

Sağlıklı bekleneceğiz diye heralde ben de sürekli otur kalk ye yürü yat kitap oku tv izle yat ye bu moddayım yarın dışarı çıkmaya başlarım 😂 opudan sonra ağrıdan 2 kilo vermiştim geri alırım 😢
Ben dışarı çıkıyorum iki gündür. Az öncede markete aç gitmek gibi bir hata yaptım😄 saçma sapan ne bulduysam almışım. Devamlı yiyorum bakalım sonuç ne olacak bu gidişle:anneadayı:

Back