- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlara vesile olsun inşallah güzel haberlerini alalımBen de adet oldum.yarın transfer için doktora gidicem.inşallah bu ay transferi yaparız
Dualarımız sizinle Şuan kaç pozitifimiz var acaba :)inşallah yarın güzel haberler vermek bana da nasip olur dualarınızi eksik etmeyin canlar
Aynı durumdayım, sigarasızlıktan bence....Ya ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim
Siz de mi sigara kullanıyorsunuz?Aynı durumdayım, sigarasızlıktan bence....
Transfer oldum ben, olana kadar içtim evet.. ama suan içmiyorum. Normal de 1 paket içerdim 1. Transferle 2. Transfer arası günlük 5-6 ya düşmüştüm şuan yok...Siz de mi sigara kullanıyorsunuz?
İnşallah pozitif olacaksın hiç stres yapmainşallah yarın güzel haberler vermek bana da nasip olur dualarınızi eksik etmeyin canlar
öncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
İdrarda pozitifim ama doktor cuma günüDualarımız sizinle Şuan kaç pozitifimiz var acaba :)
Maşallah ne güzel ben günde 2 3 kez bir fırt alıp söndürüyorum dayanamıyorum çünkü çok kızıyorum kendime ama diğer türlüde aşırı stres yapıp ağlıyorum krize giriyorumTransfer oldum ben, olana kadar içtim evet.. ama suan içmiyorum. Normal de 1 paket içerdim 1. Transferle 2. Transfer arası günlük 5-6 ya düşmüştüm şuan yok...
İnşallah kanda da pozitifi alırsınız. Kaçıncı denemenizdi?İdrarda pozitifim ama doktor cuma günü
Sağlıklı bekleneceğiz diye heralde ben de sürekli otur kalk ye yürü yat kitap oku tv izle yat ye bu moddayım yarın dışarı çıkmaya başlarım opudan sonra ağrıdan 2 kilo vermiştim geri alırımYa ben çok çok acıkır oldum habire bişey yiyorum sigarasızlıktanmı hormonlardan mı bilemedim
Bir tane mi olacak iki mi transfer ?öncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)
ilk transferim olacak tek embriyo o yüzden yoksa 2 çok isterdimBir tane mi olacak iki mi transfer ?
İkinci 1.ci de tek embriyo transfer edildi 5.gün tutundu 2aylıkken kalbi durdu aldılarİnşallah kanda da pozitifi alırsınız. Kaçıncı denemenizdi?
Başka donmuş embriyolarınız var mı? Benim de ilk transfer ama iui kalitede embriyolarım olsaydı iki tane iyi kalite konulacaktı şimdi bir iyi bir orta transfer edildiilk transferim olacak tek embriyo o yüzden yoksa 2 çok isterdim
Ben dışarı çıkıyorum iki gündür. Az öncede markete aç gitmek gibi bir hata yaptım saçma sapan ne bulduysam almışım. Devamlı yiyorum bakalım sonuç ne olacak bu gidişleSağlıklı bekleneceğiz diye heralde ben de sürekli otur kalk ye yürü yat kitap oku tv izle yat ye bu moddayım yarın dışarı çıkmaya başlarım opudan sonra ağrıdan 2 kilo vermiştim geri alırım