İnşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızaİkinci 1.ci de tek embriyo transfer edildi 5.gün tutundu 2aylıkken kalbi durdu aldılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızaİkinci 1.ci de tek embriyo transfer edildi 5.gün tutundu 2aylıkken kalbi durdu aldılar
Ben daha dün transfer oldum o yüzden bugün araçla sağlık ocağına falan gittim sadece fazla dolanmadan geldim yollar çok kötü çukur ,kasis tedirgin oldum bir gün daha evde dursam iui olacakBen dışarı çıkıyorum iki gündür. Az öncede markete aç gitmek gibi bir hata yaptım saçma sapan ne bulduysam almışım. Devamlı yiyorum bakalım sonuç ne olacak bu gidişle
Bir hafta kadar en fazla 10 gün sürer sanırımKızlar benim tedavime reglin 2. Günü gonal f 200 ile başlandı . Perşembe cuma sabah cetrodite vurulacakmışım sabahları bir de. Cuma da hoca görecekmiş. Sizce opuya ne kadar kalmıştır. İlk tedavim çok heyecanlıyım
Bende iki gün full evdeydim 3. Gün çıkmaya başladım sen daha dinlen fazla yorma vücudu daha çok yeniBen daha dün transfer oldum o yüzden bugün araçla sağlık ocağına falan gittim sadece fazla dolanmadan geldim yollar çok kötü çukur ,kasis tedirgin oldum bir gün daha evde dursam iui olacak
Ben yediklerime dikkat etmeme yürüyüş yapmama rağmen bu dönemde asla 1 kg bile veremiyorum. İlaçlardan kendimi çok şiş hissediyorumBen dışarı çıkıyorum iki gündür. Az öncede markete aç gitmek gibi bir hata yaptım saçma sapan ne bulduysam almışım. Devamlı yiyorum bakalım sonuç ne olacak bu gidişle
6 embriyom var fakat kalitesi hakkında bir şey demediler . insallah sonucu güzel olur hepimizinde iyi haberler alırız. biraz korkuyorumdaBaşka donmuş embriyolarınız var mı? Benim de ilk transfer ama iui kalitede embriyolarım olsaydı iki tane iyi kalite konulacaktı şimdi bir iyi bir orta transfer edildi
Evet ilaçlar gerginlik şişlik veriyor hormon alıyoruz sonuçta, ama kilo vericem diyede kendini çok fazla strese sokma. Doktormu kilo vermeni söyledi? Çokmu fazlan var?Ben yediklerime dikkat etmeme yürüyüş yapmama rağmen bu dönemde asla 1 kg bile veremiyorum. İlaçlardan kendimi çok şiş hissediyorum
Bende senin gibi yarın doktora gidiyorum benimde belli olacaköncelikle hayırlı olsun insallah hayırlı haberleri alırsınız . bende 29 yaşındayım 2 yıldır tedavi görüyorum . cumartesi regl oldum yarın doktora gidicem transfer tarihini o zaman öğrenicem dondurulmuş embriyo olacak 6. gün embriyosu . çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :)
İkisi de değil :) Ben rahatsız oldum eskiye göre 2-3 kg fazlam oldu. 52 idim, 55 oldum. Sadece dikkat etmesem bu dönemde kilo alırmışım epey onu fark ettim. Sağlık olsun artık, sonra verilirEvet ilaçlar gerginlik şişlik veriyor hormon alıyoruz sonuçta, ama kilo vericem diyede kendini çok fazla strese sokma. Doktormu kilo vermeni söyledi? Çokmu fazlan var?
İnşallahİnşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza
Ben aşılamalarda da ilaç kullanma sürecinde hep kilo verdim evde dinlenme sürecinde geri aldım yine alırımBen yediklerime dikkat etmeme yürüyüş yapmama rağmen bu dönemde asla 1 kg bile veremiyorum. İlaçlardan kendimi çok şiş hissediyorum
Kilonuz o kadar az ki 5 kilo bile alsanız hiçbir şey değilİkisi de değil :) Ben rahatsız oldum eskiye göre 2-3 kg fazlam oldu. 52 idim, 55 oldum. Sadece dikkat etmesem bu dönemde kilo alırmışım epey onu fark ettim. Sağlık olsun artık, sonra verilir
Çok güzel bir sayı 5.gün mü 3.gün mü donduruldu ? Kendiniz mi ilk denemede 2 tercih etmediniz bayağı iyiymiş sayı aslnda 2 tane olursa transfer %40/50 arası bir ihtimal verdi dün embriyolog6 embriyom var fakat kalitesi hakkında bir şey demediler . insallah sonucu güzel olur hepimizinde iyi haberler alırız. biraz korkuyorumda
Bende yarın doktorla konuşacağım 2 embriyonun ihtimali ne diye.yaş faktörü de var çünkü.ama ilk tüp bebek için gittiğimde daha 2 embriyo gündemde değilken doktor ihtimal yüzde 50 demiştiÇok güzel bir sayı 5.gün mü 3.gün mü donduruldu ? Kendiniz mi ilk denemede 2 tercih etmediniz bayağı iyiymiş sayı aslnda 2 tane olursa transfer %40/50 arası bir ihtimal verdi dün embriyolog
İyi yapıyorsun diyemeyeceğim ama doğru olanı yapıyorsun. Kendini o şekilde rahatlatabiliyorsan bu da büyük başarıMaşallah ne güzel ben günde 2 3 kez bir fırt alıp söndürüyorum dayanamıyorum çünkü çok kızıyorum kendime ama diğer türlüde aşırı stres yapıp ağlıyorum krize giriyorum
Tek embriyoda %20-%30 dediler bize ama bilemiyorum ki Siz de sorun tabi her doktorun bir fikri var kendince ya da istatistiğiBende yarın doktorla konuşacağım 2 embriyonun ihtimali ne diye.yaş faktörü de var çünkü.ama ilk tüp bebek için gittiğimde daha 2 embriyo gündemde değilken doktor ihtimal yüzde 50 demişti
Söylüyorlar mı ben söylemiyorla diye biliyorum yaaa tühhh kaçırdım eğer öyleyseKızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış