• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar.... Ben 2 transferimde de heyecandan unuttum. Eğer unutmayıp aklına gelen olursa embriyologlara bebeğinizin cinsiyetini sorun, sanırım az çok tahmin edebiliyorlarmış :KK66:
Hadi ya bunu bilmiyordum bana bilgisayar ekranında embriyomu gösterdi embriyolog embriyonun kalbini falan gösterdi ama hiç sormak aklıma gelmedi

Bu arada astrologelvan’a bakın İnstagramdan olumlama yapalım bol bol bugün 22.02.2022 olduğu için 😻

Cinsiyeti söylemezler biliyorlardır ama söylemezler çünkü kız çocuk istemeyen çok insan var hala bu devirde cinsiyet ayrımı yapanlar olabiliyor.o yüzden kürtaj haftasını geçtikten sonra söylüyorlar hamileyken bile

Cinsiyeti söylemezler biliyorlardır ama söylemezler çünkü kız çocuk istemeyen çok insan var hala bu devirde cinsiyet ayrımı yapanlar olabiliyor.o yüzden kürtaj haftasını geçtikten sonra söylüyorlar hamileyken bile
bizde hayırlı olsun ama yine de kız olsun isteriz eşimle nasip kısmet tabi

bizde hayırlı olsun ama yine de kız olsun isteriz eşimle nasip kısmet tabi
Bana ilk gebeliğimde doktor kız çocuk olacağını öğrenince düşürmek için uğraşanlar oluyor demişti o yüzden söylemiyoruz dedi.benim de bi oğlum var ikincisi öncelikle sağlıklı olsun sonra kız olsun isteriz

Bir süredir nedende ikiz olanlarda hiç iki kıza denk gelmedim çevremde ikizlerin bi tanesi bi kız bi erkek diğerleri hep iki erkek

Allahım biz evlat hasretiyle yanarken. Millet pis zihniyetiyle çocuk seçiyor🤬🤬

Bildiğim kadariyla özel bir yöntemle yüzde yüz öğreniliyormus fakat Türkiye'de yasakmış bu durum Kıbrıs da isteğe bağlı cinayetini bilerek koyduuruyormussunuz

Söylüyorlar mı ben söylemiyorla diye biliyorum yaaa tühhh kaçırdım eğer öyleyse

Hadi ya bunu bilmiyordum bana bilgisayar ekranında embriyomu gösterdi embriyolog embriyonun kalbini falan gösterdi ama hiç sormak aklıma gelmedi
Söyletmek bizden söylemek onlardan 🤪 gerçi öğrensek ne 1 oğlum var 10 oğlum daha olsa çok şükür derim Rabbime, sağlıklı sıhhatli olsunda...

Bugun 12. günumdu bnm kizlar ara ara bi baş ağrısı ve kasık ağrısı yasiyrm sizde de var mi boyle durumlar yaşayan?

Back