• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İğneyi yapmadan önce tık tık vurmanız gerekiyor ki içindeki ilaç toplansın birde içinde epey hava var onu almanız gerekiyor ucundan minicik bir damla çıkana kadar. Bugün çözdüm bende hiç acımadı ilkkez 😇
Ya ama çıkarmayın havayı yazıyor prospektüste, biz de koyun gibi olduk ya korkudan ne deniliyorsa onu yapıyoruz valla havayı da vuruyorum o yüzden damar içi değil nasıl olsa 🙈

bende çok merak ediyrm ama 2 negatif aşılamadan sonra korktum baktrmaya o yuzden insallah yarin baktirip guzel haberler verebilirim sizlere🥰
İyi yapmışsınız ben de sizin gibi düşünüyorum ama o günler gelince nasıl olur bilmiyorum .İki negatif aşılamam olmasa ben de çok umutlu olurdum herhalde umutları orda bıraktık 😃

Ben de 3. Gun gittim ama bir ara isim yogundu cok oturmusum sanci oldu, size tavsiyem arada kalmip dolasmayi ve bol su icmeyi ihmal etmeyin hen kan dolasimi bebegin tutunmasi icin de onemli, hem de gaz cok olabiliyor, ins basarili gecer ☺️
Günlük minimum 2,5-3 lt su içiyorum normalde de😁 Ama arada dolaşma işine dikkat edeyim gerçekten ilk transferimde gazdan ölmek üzereydim 🤦🏻‍♀️

Ya ama çıkarmayın havayı yazıyor prospektüste, biz de koyun gibi olduk ya korkudan ne deniliyorsa onu yapıyoruz valla havayı da vuruyorum o yüzden damar içi değil nasıl olsa 🙈
Yok benim hemşiremde aynı şekilde anlattı o yüzden hiç okumadım bile prospektüsü 🙂 Ben okuyunca psikolojik olarak yan etkilerini yaşıyorum ilaçların.

İyi yapmışsınız ben de sizin gibi düşünüyorum ama o günler gelince nasıl olur bilmiyorum .İki negatif aşılamam olmasa ben de çok umutlu olurdum herhalde umutları orda bıraktık 😃
4 negatif aşılamam var ben de öyle diyordum biz geçtik olgunlaştık negatifi göre göre ve sizin iradenizi kırmak gibi olmasın ama sizin gibiydim başta, ben gününe kadar bakmam hatta 2 gün geç bakarım, stres yapmam işime bakarım, belirti aramam bunlar hep ilaçtan… sonra kendimi bu halde buldum 🙈😂 allah düşürmesin

Kaslar gevşesin tam tersi kasılma olmaması lazım zaten, gerçi insan korkudan mantıklı düşünmeyi bırakıyor işte, inş olumlu sonuç alırsınız ☺️
Ya işte o nalet korku yok mu ben ilk tuvalete gittiğimde şimdi düşer mi acaba diye düşünmüş insanım kim ne diyorsa uslu uslu yapıyorum 🤣🤣 Umarım hepimiz alırız kucağımiza🎉

Kızlar ya bişey soracam simdi oksopar iğne kullanıyorum. Daha once gonal f menapur cetrotide falan da kullandim onlarda bisey olmadi. bunun ağrısını gectim vurunca sızlatıyor çünkü bi de karnım morariyor. Sizin yazdiklarinizdan da okuyorum karnim mosmor yaziyorsunuz ama ilk günler bisey yoktu son 2 3 gündür böyle oldu. Acaba yanlis bisey mi yapiyorum ki yoksa böyle mor mor devam mi😅😅
Aynı şekilde benim de ilk zamanlar izi yoktu şimdi küçük küçük morarmalar oluyor. Bana da hemşire dedi iğneden dolayı zamanla morarmalar olacak dedi.😢

Ya işte o nalet korku yok mu ben ilk tuvalete gittiğimde şimdi düşer mi acaba diye düşünmüş insanım kim ne diyorsa uslu uslu yapıyorum 🤣🤣 Umarım hepimiz alırız kucağımiza🎉
Ben de bir süre tuvalete çamaşıra baktım hep sanki görünücekmiş gibi düşse de 😂 amin 🙏

Hahahaa ay bende 😂😂😂 bide bakiyorum klozete acaba cocuklarim su kabarciklardan biri midir die ahahaa. Off cok pis kirdik 😅

İğneyi yapmadan önce tık tık vurmanız gerekiyor ki içindeki ilaç toplansın birde içinde epey hava var onu almanız gerekiyor ucundan minicik bir damla çıkana kadar. Bugün çözdüm bende hiç acımadı ilkkez 😇
Ben de hep havasıyla vuriyordum ilk kez bugün çıkardım prospektusu de okumamistim ne denk geliyorsa sapliyorum karnima😂😂 cok teşekkür ederim😍🙏🏻

Bana ilk gebeliğimde doktor kız çocuk olacağını öğrenince düşürmek için uğraşanlar oluyor demişti o yüzden söylemiyoruz dedi.benim de bi oğlum var ikincisi öncelikle sağlıklı olsun sonra kız olsun isteriz
Ne güzel rabbim inşallah gönlünüzden geçeni hayırlı kılar sağlıklı bir kız evladınız olur 🤲🏻

Back