Senin ikiz olabilir 7.gün yüksek çıkmış
Amin inş diyelim niyetimiz ikisinide tutması ama tabi kısmet inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda 1 yada 2 kısmet artık darısı sizlere inş sizlerin test sonuçları ne zamanCok guzel canm sağlıkla kucagina al insallah degere gore ikisinin de tutmus olma ihtimali var gibi rabbim hayırlı sağlıklısıni nasip etsin
Kaliteli olanlar yola devam eder canım. inşallah hepsi devam eder ve ilkin de tutar diye dua edelim bizAmin inşallah acaba böyle ilk başta döllenip sonra azalıyor mu yoksa baştan döllenmez miydiKalitesi falan sonra belli olurmuş insan merak ediyor hala sancım var benim de hiç hazır değilim transfere aslnda psikolojik olarak da
Amin inşallahKaliteli olanlar yola devam eder canım. inşallah hepsi devam eder ve ilkin de tutar diye dua edelim biz
Hayır canım sakin endiselenme ama kan tahlili istiyorlar ikinci gün onun için arayıp sorabilirsin vermen gereken tahlilleri.Hic değilse zaman kaybetmis olmazsın.İlk denemede tutar inşallahKızlar herkese sürecinde kolaylıklar en kısa zamanda da pozitif haberler diliyorumben de ilk defa başlıycam. Regl olunca ara dediler. Bu gün akıntı geldi ama kendi gelemedi . Muhtemelen yarın gelcek , genelde böyle oluyor. Cumartesi de hoca yokmuş pazartesi gel dediler ama 4. Günü geç değil mi ya:/
Ben 10 şubatta oldum canım pazar günü kan testi vereceğim bekliyoruz meraklaŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
Kalcadan mi oluyorsun ben 2 gun dayanabildim yataktan kalkamiyodum sonra doktor karina vurulana gecirdi ohh rahatimbence doktoruna sor bi alternatif olarak. Bende 14 subatta oldum.
AmiinHadi sonucu da aynı şekilde pozitif olsun paylaşın bizimle,dualarım sizinlelekelenmem bitmedi benim de Şuan biraz tedirginim.
Yarın benim de transferim var kaçıncı gün embriyosu peki ? Bana taze 3. Gün embriyosu transfer edecekler.Umarim sağlıklı bebekler dünyaya getiririzKızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.
Aminn inşallahYarın benim de transferim var kaçıncı gün embriyosu peki ? Bana taze 3. Gün embriyosu transfer edecekler.Umarim sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
Dualar karsilikliYaa çok teşekkür ederim mız mız gibi olmamak için hiç söylemedim ama dediğiniz gibi yarın danışıcam Allah razı olsun olsun İnşallah güzel haberlerinizi alırız Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder :)
Stres yapma cok guzel bir gun nefes al ver , rahatlat kendini dusun ki bebegini icine yerlestirecekler ve sen buna tanik olacaksin , nasil mucizevi biseyKızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.
9 gelişmiş yumurta aldı doktorum.4 tanesi döllendi çok şükürAminn inşallahAyın 14ü Opu yapıldı benimde 3. Gün Embriyosu A kalite dedi doktorum 4. Gün transfer etmek istiyorum dedi o nedenle kafam karıştı biraz. Kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi peki kuzum?
Ayy allah razı olsun inşallahStres yapma cok guzel bir gun nefes al ver , rahatlat kendini dusun ki bebegini icine yerlestirecekler ve sen buna tanik olacaksin , nasil mucizevi biseyGaz yapan seylerden , bitki cayindan kafeinden uzak dur , lifli seyler , ozellik sebze , meyve ye. Yesil sebzeler . Ceviz badem cig kabak cekirdegi bi avuc hergun ama cig . Insallah cok guzel gecer
8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire9 gelişmiş yumurta aldı doktorum.4 tanesi döllendi çok şükürrahmin durumunun taze transfer için uygun oldugunu söylemisti zaten Opu öncesi.Kalbim.yerinden fırlayacak gibi bekliyorum yarını.Sizin kaç yumurtanız oluştu ?
Kuzum Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün.Midem şimdiden ağrımaya başladı ama yarın kavuşunca ona sanki herşey bitecek gibi..Dua etmekten başka çaremiz yok Allah ona nefes verecekse zaten verir.Yarin 15.00 transferim.Senin ?8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire
Benim sabah 8.30daKuzum Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün.Midem şimdiden ağrımaya başladı ama yarın kavuşunca ona sanki herşey bitecek gibi..Dua etmekten başka çaremiz yok Allah ona nefes verecekse zaten verir.Yarin 15.00 transferim.Senin ?
Dün transfer oldum ,şuan tv karşısında kabak çekirdeği ve dut kurusu yiyorum, 1 saat sonrada 1 muz ve 1 dilim ananasım var. Gayet relaxım.. önceki transferımde kasıntıydım gerginim ama şimdi tam aksi, düşünmüyorum bile... Bu transferde öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadık, bence bundan dolayı vücut rahat.. kendini kasma, komik filmler vs aç izle bol su iç8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?