çok sevindim senin adına benm de 10 subat transferim ama carsambaya kadar dayanamyim diyrm korkuyrm çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla al kucağına canm kaçınci gun embriyosuyduCanım çıktı çok şükür 100.62 çıktı çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim senin adına benm de 10 subat transferim ama carsambaya kadar dayanamyim diyrm korkuyrm çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla al kucağına canm kaçınci gun embriyosuyduCanım çıktı çok şükür 100.62 çıktı çok şükür
İnsallah olur tabii ki mutlaka iyi yapıyordur asla moralinizi bozmayın sonuçta tüp bebek bu asla ilgisiz olmaz benim ön yargım oluşmuştu hastaneyle ilgili de olabilir tabi bu insallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız haberlerini paylaşırız en yakın zamandaÖyle güleryüzlü bir doktor değil ,çok konuşkan da değil ama bilgisi iyi gibi ben daha çok tüp bebekten ziyade benim kanama durumuna dikkat ederek tedavi uygulamasını istemiştim bu da dikkat ediyor gerekli özeni gösterdi .Ama diğer konuyu bilemiyorum pozitif olur mu olmaz mı
Aradılar canım 10 yumurtadan 9’u dolu çıkmış 8 tanesi döllenmiş yarın duruma göre hücresi vs kalitesi belli olurmuş ona göre transfere karar vereceklermiş
Amin inşallah sert yüzlü yani insan özel bir kurum olunca böyle daha konuşkan sevecen falan bekliyor o açıdan beklentiyi karşılamıyor gibi ama dün hastanenin ilgisini bayağı beğendik eşimle toplamadan sonra sürekli geldiler sordular yatırdılar uyuyun dinlenin vs oda tahsis edilmişti zaten diğer kurumlar gibi hemşireler falan bayağı iyiydi bir şey sorduğunda mesajla vs geri dönüş yapıyorlar tavırları falan da iyi gibi şimdilik inşallah böyle devam eder.Benim beklentim çok düşüktü o yüzden mi bilmiyorum ama biz memnun kaldık bu aşamaya kadarİnsallah olur tabii ki mutlaka iyi yapıyordur asla moralinizi bozmayın sonuçta tüp bebek bu asla ilgisiz olmaz benim ön yargım oluşmuştu hastaneyle ilgili de olabilir tabi bu insallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız haberlerini paylaşırız en yakın zamanda
Sağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorumçok sevindim senin adına benm de 10 subat transferim ama carsambaya kadar dayanamyim diyrm korkuyrm çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla al kucağına canm kaçınci gun embriyosuydu
Çok iyi maşallah bol bol embriyon olsun sonra da tutunsun inşallahAradılar canım 10 yumurtadan 9’u dolu çıkmış 8 tanesi döllenmiş yarın duruma göre hücresi vs kalitesi belli olurmuş ona göre transfere karar vereceklermiş
Cok guzel canm sağlıkla kucagina al insallah degere gore ikisinin de tutmus olma ihtimali var gibi rabbim hayırlı sağlıklısıni nasip etsinSağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorum
Zaten tüp bebek aşaması çok çok aşırı ciddi.. o yüzden içiniz rahat olsun ben de Ataşehir Memoriala gidiyorum benim de doktorum çok konuşkan değil Sonuçlarımız olumlu olsun da bunlar hep vesile işteAmin inşallah sert yüzlü yani insan özel bir kurum olunca böyle daha konuşkan sevecen falan bekliyor o açıdan beklentiyi karşılamıyor gibi ama dün hastanenin ilgisini bayağı beğendik eşimle toplamadan sonra sürekli geldiler sordular yatırdılar uyuyun dinlenin vs oda tahsis edilmişti zaten diğer kurumlar gibi hemşireler falan bayağı iyiydi bir şey sorduğunda mesajla vs geri dönüş yapıyorlar tavırları falan da iyi gibi şimdilik inşallah böyle devam eder.Benim beklentim çok düşüktü o yüzden mi bilmiyorum ama biz memnun kaldık bu aşamaya kadar
Amin inşallah acaba böyle ilk başta döllenip sonra azalıyor mu yoksa baştan döllenmez miydi Kalitesi falan sonra belli olurmuş insan merak ediyor hala sancım var benim de hiç hazır değilim transfere aslnda psikolojik olarak daÇok iyi maşallah bol bol embriyon olsun sonra da tutunsun inşallah
Evet o yüzden böyle insan hep rahatlatan bir doktor istiyor ama işte dediğin gibi sonu güzel olsunZaten tüp bebek aşaması çok çok aşırı ciddi.. o yüzden içiniz rahat olsun ben de Ataşehir Memoriala gidiyorum benim de doktorum çok konuşkan değil Sonuçlarımız olumlu olsun da bunlar hep vesile işte
Beklemek zor geliyor biran önce olsun güzel haber alayim istiyor insan. Gonlumuzce olsun insallahBenim de senin gibi canım adet olunca gel dedi
Evet bol bol anlatsın durumu en ince ayrıntısına kadar istiyor insan ama işte önemli olan zaten ciddiyetleri ilgi alakaları tabii insallah pozitif sonuçları alırız gerçekten bende çok heyecanlıyım ilk denemem olcak Allah nasip ederse insallah son olurEvet o yüzden böyle insan hep rahatlatan bir doktor istiyor ama işte dediğin gibi sonu güzel olsun
Senin ikiz olabilir 7.gün yüksek çıkmışSağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorum
Amin hepimiz inşallah işin icince girince zaman hızlı geçiyor sanki ben tedaviye başladım bi başladım opu olmuşum darısı transfere ben kayseri acibademde tedavi görüyorumMaşallah sorunsuz atlatırsınız inşallah , yok henüz pazartesi günü teşhis konuldu salı günü ben kan tahlili verdim , adet olmayı bekliyorum 10 günüm kaldı Hormon Profili / usg falan çekilecek henüz daha sürecin çook başındayım ben tazecikk umuttepedemisiniz sizde
3.gün kanda yüksek artış olursa ikiz olmuştur.ben de 2 tane attırcamSağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorum
Canım bende 12 toplandı 10 döllendi.4 gün 10 tanesi de yaşadı ama 5. Gün 5 e düştü.5.gün dondurulan 5 di.kayıplar olacak endişelenme doktor bana yüzde 30 ü gelir 5. Güne merak etme demiştiAmin inşallah acaba böyle ilk başta döllenip sonra azalıyor mu yoksa baştan döllenmez miydi Kalitesi falan sonra belli olurmuş insan merak ediyor hala sancım var benim de hiç hazır değilim transfere aslnda psikolojik olarak da
Benim de ilk ve çok hızlı taze olacak sanırım ben ilk bahçeci ile görüşmüştüm o direkt rahim dinlendirip donmuş yapacağım demişti daha sürece başlamadan gerçi kimi doktorlar bu rahim dinlendirme kavramına bile sinir oluyor öyle bir şeyin tıpta karşılığı yok diye Tek bir yöntem yok kişiye göre değişiyor bakalım eskiden tüp bebek kesin olur gibi geliyordu böyle beşinci onuncu transferleri duydukça insan ilk olmaz gibi hissetmeye başlıyor değişik bir psikoloji hakkımızda hayırlısıEvet bol bol anlatsın durumu en ince ayrıntısına kadar istiyor insan ama işte önemli olan zaten ciddiyetleri ilgi alakaları tabii insallah pozitif sonuçları alırız gerçekten bende çok heyecanlıyım ilk denemem olcak Allah nasip ederse insallah son olur
Işte benim doktor şey kafasında beşinci güne gitmeyi hepsini risk olarak görüyor anne Rahmi doğal ortamda belki o döllenmeler tutunur Yaşar diyor bilemiyorum ki hayırlısı artıkCanım bende 12 toplandı 10 döllendi.4 gün 10 tanesi de yaşadı ama 5. Gün 5 e düştü.5.gün dondurulan 5 di.kayıplar olacak endişelenme doktor bana yüzde 30 ü gelir 5. Güne merak etme demişti
Bana da 5 gün yaşamazsa zaten anne karnında da tutunması zor olur demişti.sanırım bikaç kere deneyip 5 e gidemeyenlerde 3.gün transfer oluyor.benim arkadaşımda 5. Gün çok iyi kaliteli embriyo atmışlardı hamile kaldı ama kimyasal gebelik oldu.doktoru keşke 3. Gün atsaydık bi sonrakini 3 de atalım demiş ama o ay kendi hamile kaldı kısmet işteIşte benim doktor şey kafasında beşinci güne gitmeyi hepsini risk olarak görüyor anne Rahmi doğal ortamda belki o döllenmeler tutunur Yaşar diyor bilemiyorum ki hayırlısı artık
Evet her doktorun yöntemi farklı ve gerçekten inanmak çok önemli bu süreçte. Nasibinde olan varsa bu dünyaya gelecek gerçekten bunu hiç unutmamak lazım. Pozitif düşünelim ki pozitif olsunBenim de ilk ve çok hızlı taze olacak sanırım ben ilk bahçeci ile görüşmüştüm o direkt rahim dinlendirip donmuş yapacağım demişti daha sürece başlamadan gerçi kimi doktorlar bu rahim dinlendirme kavramına bile sinir oluyor öyle bir şeyin tıpta karşılığı yok diye Tek bir yöntem yok kişiye göre değişiyor bakalım eskiden tüp bebek kesin olur gibi geliyordu böyle beşinci onuncu transferleri duydukça insan ilk olmaz gibi hissetmeye başlıyor değişik bir psikoloji hakkımızda hayırlısı