• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Dün transfer oldum ,şuan tv karşısında kabak çekirdeği ve dut kurusu yiyorum, 1 saat sonrada 1 muz ve 1 dilim ananasım var. Gayet relaxım.. önceki transferımde kasıntıydım gerginim ama şimdi tam aksi, düşünmüyorum bile... Bu transferde öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadık, bence bundan dolayı vücut rahat.. kendini kasma, komik filmler vs aç izle bol su iç :KK66:)
Dilerim bu sefer bebişini kucağına alırsın🙏🏽 İlaçlar zaten mahvetti beni birde doktorumun Opu sonrası verdiği Tetradox yatarak içilmiyormuş ben öyle bir hataya düştüm acillik oldum. 3 gündür midem rahatsız. Hepsi birleşince bomba gibiyim resmen🙂

Kuzum Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün.Midem şimdiden ağrımaya başladı ama yarın kavuşunca ona sanki herşey bitecek gibi..Dua etmekten başka çaremiz yok Allah ona nefes verecekse zaten verir.Yarin 15.00 transferim.Senin ?

Benim sabah 8.30da☺️ yarını atlatınca bu sefer pozitif görme stresi pozitifi görünce kese, keseyi görünce kalp atışı. Dilerim hepsini sırasıyla yaşamamızı nasip etsin allahım🥰 Dua edicem sana🙏🏽
Sende benim dualarimdaasin canim benim inşallah herşey gönlünce olur 🙏🙏

Ayy allah razı olsun inşallah🥰 aksine hiç gazı olmayan ben iki gündür sancı çekiyorum sanırım hep stres kaynaklı. Sabah olacak gibi değil bugün. Dilerim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim🙏🏽
Bence o ilaçlardan transferden beri perişanım kalp krizi geçiriyorum sandım 😂 belki de üşütüyorum bilmiyorum gerçi ilk 3 gün evdeydim çoğunlukla bugün gittim işe.

Ağrılarınız tamamen geçti mi ? Benim opu dündü ve hala sancı oluyo
Çok şiddetli ağrım olmadı hafif sancı ve kasık batması gibi. Düne kadar devam ediyordu ama bitti şükür. Gaz varmış hissi kaldı bir ama oda psikolojik sanırım. Yarın daha iyi olacaksın inşallah dinlen su iç bol bol🥰 Anestezide yoruyor vücudu.

Bence o ilaçlardan transferden beri perişanım kalp krizi geçiriyorum sandım 😂 belki de üşütüyorum bilmiyorum gerçi ilk 3 gün evdeydim çoğunlukla bugün gittim işe.
Transfer sonrasında da gerginlik oluyormu vücutta?Ağrı vs oluyormu? Ne zaman test gününüz ? 😬 Sorular şelale…

Transfer sonrasında da gerginlik oluyormu vücutta?Ağrı vs oluyormu? Ne zaman test gününüz ? 😬 Sorular şelale…
Transfer günü muayene aletinin acısı biraz hissediliyor ama sonraki tüm hissiyatlar psikolojik sanırım, sadece kalçadan bir iğnem var haftada 2 felç ediyor resmen, onun dışında ara ara kasık sancıları ani ve keskin olarak girip çıkıyor, sanırım progestan gaz yapıyor ve sabahları genelde gerinme isteğiyle uyanıyorum ama gece kendimi kasıyor olabileceğimi düşünüyorum. 23 test günüm.

Bu 7. Gün yapılan testlerde pozitif çıkıyor ya ama doktorlar 12. Gün kan verin diyor.acaba bu 5. Gün embriyosu olduğu için mi testte erken görünüyor bilgisi olan var mı?
Zaten 12. Gün oluyor 5+7, sizin döllenme sonrası 12. Gün oluyor yani 2 gün sonra 4 haftalık hamilesiniz.

Transfer günü muayene aletinin acısı biraz hissediliyor ama sonraki tüm hissiyatlar psikolojik sanırım, sadece kalçadan bir iğnem var haftada 2 felç ediyor resmen, onun dışında ara ara kasık sancıları ani ve keskin olarak girip çıkıyor, sanırım progestan gaz yapıyor ve sabahları genelde gerinme isteğiyle uyanıyorum ama gece kendimi kasıyor olabileceğimi düşünüyorum. 23 test günüm.
Kalçadan olan iğne progestoren mu? Banada yazmışlar ama kullanmaya başlamadım henüz. Yarın yanında iki progestoren bir tane oksapar getir dediler. İnşallah 23ü bebişinin haberini alırsın🥰 senin heyecanın beklemek vs sürecin en zor kısmı allah kolaylık versin☺️

Kızlar herkese sürecinde kolaylıklar en kısa zamanda da pozitif haberler diliyorum🥰ben de ilk defa başlıycam. Regl olunca ara dediler. Bu gün akıntı geldi ama kendi gelemedi . Muhtemelen yarın gelcek , genelde böyle oluyor. Cumartesi de hoca yokmuş🥺pazartesi gel dediler ama 4. Günü geç değil mi ya:/
Geç yarın gidin benim de o şekile oldu zaten bir anormallik olup olmadığına bakacak, gerekirse ilaçları c.tesi başlatır. Zaten ilaçları bulmak da zor genelde ertesi gün geliyor.

Kalçadan olan iğne progestoren mu? Banada yazmışlar ama kullanmaya başlamadım henüz. Yarın yanında iki progestoren bir tane oksapar getir dediler. İnşallah 23ü bebişinin haberini alırsın🥰 senin heyecanın beklemek vs sürecin en zor kısmı allah kolaylık versin☺️
Yok düşük için vermiş proluton depot 500, teşekkür ederim inş kimsenin emekleri boşa gitmez gerçekten ne kadar sakin olmaya çalışsa da insan her anı zor bir süreç.

Kızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.
Öncelikle stres yapmayın iyi şeyler düşünün çok keyifli bir gün, zaten hemşire de anlatir ama çok abartılacak bir durum yok, ağır spor ve ağır iş yapmayın, sebze meyve ağırlıklı beslenin ki kabız olmasin, bir de iste sigara, alkol ve kafeinden uzak durun. Hayırlısıyla güzel sonuçları bekleyin 🙏

Evet erken yaptım dayanamadım ama çok şükür çıktı bu üçüncü denemem Binnaz tecrübeliyim diyelim🥰
Benimde üçüncü denemem dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 8 şubatta. Bu sabah yaptığım test bu şekilde yarın kan vereceğim dua edin kızlar 🤲🏻🌸

Eklentiler

• 6788E79C-C505-43CC-8F60-B29F56893AB9.jpeg
    6788E79C-C505-43CC-8F60-B29F56893AB9.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 61
Öncelikle stres yapmayın iyi şeyler düşünün çok keyifli bir gün, zaten hemşire de anlatir ama çok abartılacak bir durum yok, ağır spor ve ağır iş yapmayın, sebze meyve ağırlıklı beslenin ki kabız olmasin, bir de iste sigara, alkol ve kafeinden uzak durun. Hayırlısıyla güzel sonuçları bekleyin 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim 🧚🏼‍♀️🥰 Dilerim herkes duasına kavuşsun🙏🏽

Benimde üçüncü denemem dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 8 şubatta. Bu sabah yaptığım test bu şekilde yarın kan vereceğim dua edin kızlar 🤲🏻🌸
Tebrik ederim bence pozitif, 8+5 13 adetten 1 gün öncesi gibi düşünün gayet normal çıkmış, ayyy çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza 🙏

Back