• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Senin ikiz olabilir 7.gün yüksek çıkmış🥰

Cok guzel canm sağlıkla kucagina al insallah degere gore ikisinin de tutmus olma ihtimali var gibi rabbim hayırlı sağlıklısıni nasip etsin 🥰🥰
Amin inş diyelim niyetimiz ikisinide tutması ama tabi kısmet inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda 1 yada 2 kısmet artık darısı sizlere inş sizlerin test sonuçları ne zaman

Amin inşallah acaba böyle ilk başta döllenip sonra azalıyor mu yoksa baştan döllenmez miydi 😬 Kalitesi falan sonra belli olurmuş insan merak ediyor hala sancım var benim de hiç hazır değilim transfere aslnda psikolojik olarak da
Kaliteli olanlar yola devam eder canım. inşallah hepsi devam eder ve ilkin de tutar diye dua edelim biz 🧿😇

Kızlar herkese sürecinde kolaylıklar en kısa zamanda da pozitif haberler diliyorum🥰ben de ilk defa başlıycam. Regl olunca ara dediler. Bu gün akıntı geldi ama kendi gelemedi . Muhtemelen yarın gelcek , genelde böyle oluyor. Cumartesi de hoca yokmuş🥺pazartesi gel dediler ama 4. Günü geç değil mi ya:/

Kızlar herkese sürecinde kolaylıklar en kısa zamanda da pozitif haberler diliyorum🥰ben de ilk defa başlıycam. Regl olunca ara dediler. Bu gün akıntı geldi ama kendi gelemedi . Muhtemelen yarın gelcek , genelde böyle oluyor. Cumartesi de hoca yokmuş🥺pazartesi gel dediler ama 4. Günü geç değil mi ya:/
Hayır canım sakin endiselenme ama kan tahlili istiyorlar ikinci gün onun için arayıp sorabilirsin vermen gereken tahlilleri.Hic değilse zaman kaybetmis olmazsın.İlk denemede tutar inşallah 🙏

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları😍
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
👼🏼2.Şubat.2022 / Çarşamba
👼🏼Saat 11:00’da
👼🏼 ilk taze transferim gerçekleşecek.
👼🏼29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
👼🏼2,5 senelik bekleyiş
👼🏼Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
❓Kaç yaşındasınız?
❓Ne zamandır deniyorsunuz?
❓Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
❓Transfer tarihiniz?
❓Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
❓Kaç / kaçıncı gün embriyosu?

O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun🍀🤰🏻
Ben 10 şubatta oldum canım pazar günü kan testi vereceğim bekliyoruz merakla🤗

Kalcadan mi oluyorsun ben 2 gun dayanabildim yataktan kalkamiyodum sonra doktor karina vurulana gecirdi ohh rahatim 😁 bence doktoruna sor bi alternatif olarak. Bende 14 subatta oldum. 😁

Yaa çok teşekkür ederim mız mız gibi olmamak için hiç söylemedim ama dediğiniz gibi yarın danışıcam Allah razı olsun olsun İnşallah güzel haberlerinizi alırız Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder :)

Kızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.

Kızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.
Yarın benim de transferim var kaçıncı gün embriyosu peki ? Bana taze 3. Gün embriyosu transfer edecekler.Umarim sağlıklı bebekler dünyaya getiririz 🙏

Yarın benim de transferim var kaçıncı gün embriyosu peki ? Bana taze 3. Gün embriyosu transfer edecekler.Umarim sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
Aminn inşallah 🙏🏽 Ayın 14ü Opu yapıldı benimde 3. Gün Embriyosu A kalite dedi doktorum 4. Gün transfer etmek istiyorum dedi o nedenle kafam karıştı biraz. Kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi peki kuzum?

Stres yapma cok guzel bir gun nefes al ver , rahatlat kendini dusun ki bebegini icine yerlestirecekler ve sen buna tanik olacaksin , nasil mucizevi bisey❤️ Gaz yapan seylerden , bitki cayindan kafeinden uzak dur , lifli seyler , ozellik sebze , meyve ye. Yesil sebzeler . Ceviz badem cig kabak cekirdegi bi avuc hergun ama cig . Insallah cok guzel gecer 🙃

Aminn inşallah 🙏🏽 Ayın 14ü Opu yapıldı benimde 3. Gün Embriyosu A kalite dedi doktorum 4. Gün transfer etmek istiyorum dedi o nedenle kafam karıştı biraz. Kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi peki kuzum?
9 gelişmiş yumurta aldı doktorum.4 tanesi döllendi çok şükür 🙏 rahmin durumunun taze transfer için uygun oldugunu söylemisti zaten Opu öncesi.Kalbim.yerinden fırlayacak gibi bekliyorum yarını.Sizin kaç yumurtanız oluştu ?

Stres yapma cok guzel bir gun nefes al ver , rahatlat kendini dusun ki bebegini icine yerlestirecekler ve sen buna tanik olacaksin , nasil mucizevi bisey❤️ Gaz yapan seylerden , bitki cayindan kafeinden uzak dur , lifli seyler , ozellik sebze , meyve ye. Yesil sebzeler . Ceviz badem cig kabak cekirdegi bi avuc hergun ama cig . Insallah cok guzel gecer 🙃
Ayy allah razı olsun inşallah🥰 aksine hiç gazı olmayan ben iki gündür sancı çekiyorum sanırım hep stres kaynaklı. Sabah olacak gibi değil bugün. Dilerim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim🙏🏽

9 gelişmiş yumurta aldı doktorum.4 tanesi döllendi çok şükür 🙏 rahmin durumunun taze transfer için uygun oldugunu söylemisti zaten Opu öncesi.Kalbim.yerinden fırlayacak gibi bekliyorum yarını.Sizin kaç yumurtanız oluştu ?
8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire😬

8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire
Kuzum Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün.Midem şimdiden ağrımaya başladı ama yarın kavuşunca ona sanki herşey bitecek gibi..Dua etmekten başka çaremiz yok Allah ona nefes verecekse zaten verir.Yarin 15.00 transferim.Senin ?

Kuzum Allah'ım inşallah yüzümüze gülsün.Midem şimdiden ağrımaya başladı ama yarın kavuşunca ona sanki herşey bitecek gibi..Dua etmekten başka çaremiz yok Allah ona nefes verecekse zaten verir.Yarin 15.00 transferim.Senin ?
Benim sabah 8.30da☺️ yarını atlatınca bu sefer pozitif görme stresi pozitifi görünce kese, keseyi görünce kalp atışı. Dilerim hepsini sırasıyla yaşamamızı nasip etsin allahım🥰 Dua edicem sana🙏🏽

8 taneydi 1 boş çıktı maalesef. 4 döllenme benimde 3ü iyi durumda dedi doktorum. Seni çok iyi anlıyorum aşırı gerginim aşırı heyecanlıyım evin içinde volta atıyorum habire😬
Dün transfer oldum ,şuan tv karşısında kabak çekirdeği ve dut kurusu yiyorum, 1 saat sonrada 1 muz ve 1 dilim ananasım var. Gayet relaxım.. önceki transferımde kasıntıydım gerginim ama şimdi tam aksi, düşünmüyorum bile... Bu transferde öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadık, bence bundan dolayı vücut rahat.. kendini kasma, komik filmler vs aç izle bol su iç ;))

Back