ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Canım çıktı çok şükür 100.62 çıktı çok şükür
çok sevindim senin adına benm de 10 subat transferim ama carsambaya kadar dayanamyim diyrm korkuyrm çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla al kucağına canm kaçınci gun embriyosuydu

İnsallah olur tabii ki mutlaka iyi yapıyordur asla moralinizi bozmayın sonuçta tüp bebek bu asla ilgisiz olmaz benim ön yargım oluşmuştu hastaneyle ilgili de olabilir tabi bu insallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız haberlerini paylaşırız en yakın zamanda

Amin inşallah sert yüzlü yani insan özel bir kurum olunca böyle daha konuşkan sevecen falan bekliyor o açıdan beklentiyi karşılamıyor gibi ama dün hastanenin ilgisini bayağı beğendik eşimle toplamadan sonra sürekli geldiler sordular yatırdılar uyuyun dinlenin vs oda tahsis edilmişti zaten diğer kurumlar gibi hemşireler falan bayağı iyiydi bir şey sorduğunda mesajla vs geri dönüş yapıyorlar tavırları falan da iyi gibi şimdilik inşallah böyle devam eder.Benim beklentim çok düşüktü o yüzden mi bilmiyorum ama biz memnun kaldık bu aşamaya kadar

çok sevindim senin adına benm de 10 subat transferim ama carsambaya kadar dayanamyim diyrm korkuyrm çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla al kucağına canm kaçınci gun embriyosuydu
Sağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorum

Sağol anım darısı başınıza beklesem daha iyi olurdu ama dayanamayıp yaptık 5. Gün dondrulmuş embriyo 2 tane koyuldu tabi kaç tane tuttu bilmiyorum
Cok guzel canm sağlıkla kucagina al insallah degere gore ikisinin de tutmus olma ihtimali var gibi rabbim hayırlı sağlıklısıni nasip etsin

Zaten tüp bebek aşaması çok çok aşırı ciddi.. o yüzden içiniz rahat olsun ben de Ataşehir Memoriala gidiyorum benim de doktorum çok konuşkan değil Sonuçlarımız olumlu olsun da bunlar hep vesile işte

Çok iyi maşallah bol bol embriyon olsun sonra da tutunsun inşallah
Amin inşallah acaba böyle ilk başta döllenip sonra azalıyor mu yoksa baştan döllenmez miydi Kalitesi falan sonra belli olurmuş insan merak ediyor hala sancım var benim de hiç hazır değilim transfere aslnda psikolojik olarak da

Evet o yüzden böyle insan hep rahatlatan bir doktor istiyor ama işte dediğin gibi sonu güzel olsun

Evet o yüzden böyle insan hep rahatlatan bir doktor istiyor ama işte dediğin gibi sonu güzel olsun
Evet bol bol anlatsın durumu en ince ayrıntısına kadar istiyor insan ama işte önemli olan zaten ciddiyetleri ilgi alakaları tabii insallah pozitif sonuçları alırız gerçekten bende çok heyecanlıyım ilk denemem olcak Allah nasip ederse insallah son olur

Amin hepimiz inşallah işin icince girince zaman hızlı geçiyor sanki ben tedaviye başladım bi başladım opu olmuşum darısı transfere ben kayseri acibademde tedavi görüyorum

Canım bende 12 toplandı 10 döllendi.4 gün 10 tanesi de yaşadı ama 5. Gün 5 e düştü.5.gün dondurulan 5 di.kayıplar olacak endişelenme doktor bana yüzde 30 ü gelir 5. Güne merak etme demişti

Benim de ilk ve çok hızlı taze olacak sanırım ben ilk bahçeci ile görüşmüştüm o direkt rahim dinlendirip donmuş yapacağım demişti daha sürece başlamadan gerçi kimi doktorlar bu rahim dinlendirme kavramına bile sinir oluyor öyle bir şeyin tıpta karşılığı yok diye Tek bir yöntem yok kişiye göre değişiyor bakalım eskiden tüp bebek kesin olur gibi geliyordu böyle beşinci onuncu transferleri duydukça insan ilk olmaz gibi hissetmeye başlıyor değişik bir psikoloji hakkımızda hayırlısı

Canım bende 12 toplandı 10 döllendi.4 gün 10 tanesi de yaşadı ama 5. Gün 5 e düştü.5.gün dondurulan 5 di.kayıplar olacak endişelenme doktor bana yüzde 30 ü gelir 5. Güne merak etme demişti
Işte benim doktor şey kafasında beşinci güne gitmeyi hepsini risk olarak görüyor anne Rahmi doğal ortamda belki o döllenmeler tutunur Yaşar diyor bilemiyorum ki hayırlısı artık

Işte benim doktor şey kafasında beşinci güne gitmeyi hepsini risk olarak görüyor anne Rahmi doğal ortamda belki o döllenmeler tutunur Yaşar diyor bilemiyorum ki hayırlısı artık
Bana da 5 gün yaşamazsa zaten anne karnında da tutunması zor olur demişti.sanırım bikaç kere deneyip 5 e gidemeyenlerde 3.gün transfer oluyor.benim arkadaşımda 5. Gün çok iyi kaliteli embriyo atmışlardı hamile kaldı ama kimyasal gebelik oldu.doktoru keşke 3. Gün atsaydık bi sonrakini 3 de atalım demiş ama o ay kendi hamile kaldı kısmet işte

Evet her doktorun yöntemi farklı ve gerçekten inanmak çok önemli bu süreçte. Nasibinde olan varsa bu dünyaya gelecek gerçekten bunu hiç unutmamak lazım. Pozitif düşünelim ki pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…