- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Bebiş göz kırpıyor hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 3008470
Bu şekilde çıktı kızlar benimki dondurulmuş embriyoydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş göz kırpıyor hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 3008470
Bu şekilde çıktı kızlar benimki dondurulmuş embriyoydu
Bugün burası bayram yeri oldu hamiş haberleri ile gözün aydın inşallahKızlar çok şükür sonucum çıktı bugün 7. Günüm ve 100.62 beta sonucum
Ya canım benim demekki seninde var inşallah sende kan tahlilinde güzel sonuçlar alırsınKızlar test yaptım 3 tane 3 dede silik çıktı
Aynen amin darısı sizin başınıza inş sizde baya sıkıntı çektiniz karşılığında sağlıklı bebişleriniz nasip olsunBugün burası bayram yeri oldu hamiş haberleri ile gözün aydın inşallah
Var bunda var sevinmelisinBebiş göz kırpıyor hadi hayırlı olsun
İnşallah canım buraya güzel haberler vermek nasip olurrAynen amin darısı sizin başınıza inş sizde baya sıkıntı çektiniz karşılığında sağlıklı bebişleriniz nasip olsun
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok şükür sonucum çıktı bugün 7. Günüm ve 100.62 beta sonucum
Hayır canım Ankara memorialUmuttepedemisiniz sizde benim 10 günüm kaldı inşallah ufaktan başlanıcak tedavimize
Erken gebelik testimi yaptın canımKızlar dualarım sizlerle ama doktorum cumartesi kan ver dedi bende Cumartesi sabah gidip vericem ona göre kanda çıkar zaten
Son adet tarihinle canımHayırlı olsun herkesin kızlar. 5.gün embriyosu transfer gününde 5 günlük hamile mi sayılıyoruz. Kaç haftalık hamile olduğumuzu tam olarak nasıl hesaplıyoruz.
Dondurulmuş ama benim.Son adet tarihinle canım
Siteler var hazır tarih giriyorsun hesaplıyor
Ah memleketim hemşerim benimHayır canım Ankara memorial
Amin inş canım sağlıkla darısı başınızaÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah
Tabi 5. Gün embriyosu olduğu içinBu 7. Gün yapılan testlerde pozitif çıkıyor ya ama doktorlar 12. Gün kan verin diyor.acaba bu 5. Gün embriyosu olduğu için mi testte erken görünüyor bilgisi olan var mı?
Kaset test yaptım erken de yaptım canımErken gebelik testimi yaptın canım
Fark ermiyor.Dondurulmuş ama benim.