• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

10 şubatta transfer olanlar var mı bi belirtiniz ???
Ben varım canım 1 tane 5. Gün 4aa transfer edildi. İlk gün hiçbir şey yoktu devaminda bel agrim basladi sonrasi kasik agrisi goguslerde buyume ve gerginlik ara arada yemek yedikten sonra midem bulaniyor ama geciyor bir iki saate baska da belirtim yok canim

Çok şiddetli ağrım olmadı hafif sancı ve kasık batması gibi. Düne kadar devam ediyordu ama bitti şükür. Gaz varmış hissi kaldı bir ama oda psikolojik sanırım. Yarın daha iyi olacaksın inşallah dinlen su iç bol bol🥰 Anestezide yoruyor vücudu.
Dinleniyorum ama özellikle tuvalete çıktığımda aşırı sancı batma oluyor .Sabit dururken yatarken falan değil de tuvalet durumunda sancı epey oluyor .İnşallah yarına geçmiş olur cumartesi pazar transfer olursa şu an gerçekten hazır değil gibiyim .Gaz sancısı da var hep bir kabızlık hissi

Dün transfer oldum ,şuan tv karşısında kabak çekirdeği ve dut kurusu yiyorum, 1 saat sonrada 1 muz ve 1 dilim ananasım var. Gayet relaxım.. önceki transferımde kasıntıydım gerginim ama şimdi tam aksi, düşünmüyorum bile... Bu transferde öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadık, bence bundan dolayı vücut rahat.. kendini kasma, komik filmler vs aç izle bol su iç :KK66:)
Ohhhh missss 🥰 hiç mi ilaç vermediler. Kan sulandırıcı, progestan falan.

Dinleniyorum ama özellikle tuvalete çıktığımda aşırı sancı batma oluyor .Sabit dururken yatarken falan değil de tuvalet durumunda sancı epey oluyor .İnşallah yarına geçmiş olur cumartesi pazar transfer olursa şu an gerçekten hazır değil gibiyim .Gaz sancısı da var hep bir kabızlık hissi
Kaç embriyo var ne durumdalar isterseniz 5. Günü bekleyin taze transferde şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar,

Kaç embriyo var ne durumdalar isterseniz 5. Günü bekleyin taze transferde şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar,
Daha bugün 1.gün embriyoların 8 tanesi döllenmiş yarına ne olur ne kalır bilemiyorum yarın transferle ilgili bilgi vereceklermiş onlar tabi embriyoya göre karar veriyor benim durumuma göre değil 🤷🏼‍♀️ Bakalım yarınki duruma göre olmazsa doktora söylerm hala ağırlarım var diye

Kızlar, yarın transferim var çok heyecanlı ve stresliyim. Yerimde duramıyorum. Bu süreçte ne yapıp, ne yiyip ne içmem lazım herkes ayrı birşey söylüyor. Çok korkuyorum.
Korkma canım alttan muayene ile aynı hiçbir şey hissetmiyorsun. Çok gaz oluyor transfer sonrası o yüzden kuru kayısı falan ye hafif şeyler ye kahvaltini da hafif yap giderken de 3 4 bardak su iç sıkışık alıyorlar seni zaten embriyoyu rahmine koyarlarken hissediyorsun o an bile her şeye yetiyor sakın stres yapma protein agirlikli beslenmeye başla artik

Daha bugün 1.gün embriyoların 8 tanesi döllenmiş yarına ne olur ne kalır bilemiyorum yarın transferle ilgili bilgi vereceklermiş onlar tabi embriyoya göre karar veriyor benim durumuma göre değil 🤷🏼‍♀️ Bakalım yarınki duruma göre olmazsa doktora söylerm hala ağırlarım var diye
Benim 3 embriyom vardı, 2. Gün arayıp 3. Gün transfer yapalım dediler ben 5. Güne gitmek istedim, doktorum embriyolarının hepsi 5. Güne ulaşamayabilir dedi ama ben riski almaya değer buldum açıkcası. 5. Güne 2 tane ulaştı ikisini de transfer ettiler. Çünkü normal döllenmede embriyo 5-6. Gün rahime iniyor ve tutunuyor yani 3. Gün konan embriyonun çeperi henüz kalın oluyor ve tutunmaya hazır olmuyor, ikinci bir sebepte 5. Gün daha iyi seçim yapılabiliyor embriyolar arasında. Yani bunlar benim benim araştırmalarım ve doktoruma danışarak aldığım kararlar ama bazı embriyoların rahimde gelişiminin daha kolay olabileceğini söyleyen doktorlar da var özellikle embriyo azsa beklemek istemiyorlar. Sizin de taze transfer 5. Güne gitmenin sizin için avantajlı olup olmadığını sorup danışabilirsiniz doktorunuza aklınızda soru işareti kalmasın, bu konularda keşke demek çok acı.

Hayır canım sakin endiselenme ama kan tahlili istiyorlar ikinci gün onun için arayıp sorabilirsin vermen gereken tahlilleri.Hic değilse zaman kaybetmis olmazsın.İlk denemede tutar inşallah 🙏
Cevabınız için çok teşekkür ederim 🌸umarım allah aratmadan, kolaylıkla ve sağlıkla hepimizi yavrularına kavuştursun bir an önce✨

Geç yarın gidin benim de o şekile oldu zaten bir anormallik olup olmadığına bakacak, gerekirse ilaçları c.tesi başlatır. Zaten ilaçları bulmak da zor genelde ertesi gün geliyor.
Teşekkür ederim cevabınız için. Yarın arayıp sorayım o zaman tekrar. Umarım herşey hepimizin için güzel olur.

Folbiol devam ( ki 4 senedir hep içiyorum🙃)
Coraspin bi de , başka hiç bişi yok, gayet fazla natureliz. Önceki transferde oksopar vermişti şimdi onu da kesti progestan vs onlar zaten hiç yok...
Benimde mi öyle olacak acaba 🧐 neyse ayın 22 si bir gelse de öğrensem. Kendim için olunca zaman hiç geçmiyor, dış etkenler olunca vay be zaman ne çabuk geçmiş diyorum.

Benimde mi öyle olacak acaba 🧐 neyse ayın 22 si bir gelse de öğrensem. Kendim için olunca zaman hiç geçmiyor, dış etkenler olunca vay be zaman ne çabuk geçmiş diyorum.
Valla böyle rahatmış, ilaçların etkisiyle yok buram ağrıyor yok şuram ağrıyor demek yok. Gergin ve endişeli değilim, acaba oldu mu olmadı mı demiyorum çünkü hormonlarım gayet olması gerektiği gibi... daha önceden de demiştim naturel siklusta başarı oranı daha yüksekmiş, inşallah seninde bu şekilde olur. Sonucta nuturel yapmak içinde hastada bazı kriterler arıyorlar... ilaç parası derdim yok en sevindirik olay bu:KK71:

Okuduğum araştırdığım ve yaşadığım kadarıyla hemen hemen herkeste bu şikayetler ilk üç gün devam etmiş. Sıkma canını dediğim gibi yarına daha da hafiflemiş olacak inşallah. Kayısı ye su iç ılık duş al iyi geliyor. Bana geldi en azından kuzum. Ayaklarını da sıcak tut.

Back