ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Transfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım var Cumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Transfer ağrı sızı olmuyor sadece spekulumu yerlestirirlerken biraz için kötü oluyor bir de idrara sıkışık gidiyorsun ya karnına ultrason cihazını bastirdiklarinda mesane sinyal veriyor. Ama opu gibi sanci ağrı kesinlikle olmuyor hatta ekranda embriyonun yerleştirildiğini izlemek sana tüm dertlerini unutturuyor

Kızlar bu ovulasyon testinde gebelik çıkıyor diye yazılmış ya doğru mudur? Esim gebelik testi alıp geleyim dedi de istemedim negatif çıkarsa cok üzülür diye.Aslında tahlil günüm yarın da heyecan sardı iyiceevde ovulasyon testi varda baksam mı dedim

Son düzenleme:
Ovulasyon testini bilmiyorum ama yarın ki testiniz inş güzel sonuçlar çıkar ve bizimle paylaşırsınız yarın kaçıncı gününüz ve embriyonun ne kadarlık

14 şubatta transferim oldu öncesinde 5 gün progestan 50mg her gün 2 doz vurulmaya başladım bugün 3. Günüm fakat iğne yerlerimde dayanılmaz acılar var oturup kalkarken bile çok kötü oluyorum şişlil morluk yanma var sizdede oldu mu

Şaka gibi en başlarda okurken bu yazıyı ben mi yazdım dedim birebir aynı şeyleri yaşamışız tabi biz henüz mutlu sona ulaşamadık 7 gün sonra belli olucak sonucum ama okuyunca dayanamayıp yazdım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza

Kesin olmamakla beraber cikabiliyor , ama cikmazsa ki bu megatif demek degil ona da uzulursin. Bence erkenden yat uyu ben kesin oyle yaparim.

Kalcadan mi oluyorsun ben 2 gun dayanabildim yataktan kalkamiyodum sonra doktor karina vurulana gecirdi ohh rahatim bence doktoruna sor bi alternatif olarak. Bende 14 subatta oldum.

Ovulasyon testini bilmiyorum ama yarın ki testiniz inş güzel sonuçlar çıkar ve bizimle paylaşırsınız yarın kaçıncı gününüz ve embriyonun ne kadarlık
Inşallah 5 günlük dondurulmuş PGT embriyosu transferi olmuştum iki gündür hemşire arıyor 9.günde yani yarın test istediler. Heyecandan uyku yok uyusam da hemen sabah olsa diyorum

Karnımdan progesteron ve kan sulandırıcı iğne oluyorum artık hangisi morluk - kanama yapıyor bilmiyorum da göbek çevrem epey morardı tenimde çok hassastır maalesef

Kızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda

Kızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
Ben antibiyotik kullandım embriyolarin dondurulacağı kesindi. Belki doktorun taze transfer yapacaksa antibiyotik uygun görmemiştir. Gerçi Uygulama doktordan doktora değişiyor

Ben antibiyotik kullandım embriyolarin dondurulacağı kesindi. Belki doktorun taze transfer yapacaksa antibiyotik uygun görmemiştir. Gerçi Uygulama doktordan doktora değişiyor
Yok canım benim de donduruldu.bir ay dinlen hormonlar vücuttan atılsın öyle yapalım dedi

Yok canım benim de donduruldu.bir ay dinlen hormonlar vücuttan atılsın öyle yapalım dedi
Benim 3 gune yapildi oyuzden bence onlem amacli oldu, enfeksiyon riskine karsi oldugunu dusunuyorum. Senin dondurulmus yapacagi icin gerek duymamistir.

Inşallah 5 günlük dondurulmuş PGT embriyosu transferi olmuştum iki gündür hemşire arıyor 9.günde yani yarın test istediler. Heyecandan uyku yok uyusam da hemen sabah olsa diyorum
Ya canım benim bende olsam bende sabahı sabah ederim inş güzel sonuçlar alırsın bisey soracağım pgt için embriyo başına ne kadar ödediniz ve sorun kimdeydi son soru nerde tedavi görüyorsunuz

Ya canım benim bende olsam bende sabahı sabah ederim inş güzel sonuçlar alırsın bisey soracağım pgt için embriyo başına ne kadar ödediniz ve sorun kimdeydi son soru nerde tedavi görüyorsunuz
Sebebi belli olmayan infertilite dediler. Benim de esimin de tüm tahlilleri sorunsuzdu 3 gebeliğinin 3u de kalp durmasıyla sonuçlandı o sebep ile pgt istedik. Bizde embriyo başına 1700tl+250 euro ödedik. Iki embriyomuz 5aa idi biri 4aa son anda karar verdik gondermeye 3 embriyo gönderdik biri sağlıklı geldi. Meğer embriyolarimizda monozomi 21 ve 22 görünüyormuş erken düşük o sebeple oluyormuş... eşimle ikimizde genetik tahlili yaptirmistik bir sorun yoktu. Velhasıl 14 senedir doktorlar bir sorun bulamadan denek olarak kullandı bizi en son eşim ankara anatolia tüp bebek merkezinde karar kılmış zira ben artık vazgeçmiştim. neyse sağlıklı çıkan embriyoyu transfer ettiler yarın bakacağız 14 senelik hasretimiz son bulacak mı? Aa bu arada transfer edilen sağlıklı embriyomuz da son anda karar verdiğimiz 4aa olan embriyomuz rabbim sağlık versin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…