• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Önemli olan oluşan emriyo lar çok değil yeteri kadarı lazım bize inşallah güzel pozitif sonuçların olur canım güzel haberlerini bekliyorum buradan 🤩🤭
Amin inşallah hepimizin 🤲Önce senin sonucun belli olacak sonra benim normalde peş peşe olacaktı bizim zaten gidiş yolu önemli değil sonuç önemli ☺️ Senin kaç yumurtan çatladı söylemişler miydi üçüz falan oluyormuş bir de ☺️

Transfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım var ☺️ Cumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Transfer ağrısız acısız hiç endişe etmeyin çok büyülü bi an yavrunuzun rahminize yerleştiği o an 🙈🥰
Fakat transfer sonrası beklemek için aynı güzel cümleleri kuramayacağımm yemin ederim manyak oldum tuttu mu tutmadı mı diyeee 🤦🏻‍♀️😅

Transfer ağrısız acısız hiç endişe etmeyin çok büyülü bi an yavrunuzun rahminize yerleştiği o an 🙈🥰
Fakat transfer sonrası beklemek için aynı güzel cümleleri kuramayacağımm yemin ederim manyak oldum tuttu mu tutmadı mı diyeee 🤦🏻‍♀️😅
😂😂 Varsın bu sebepten manyayalım 😂😍💐

Sanırım ona verilenle bana verilen gonalf aynı değil.benimkinde toz-su farklı karıştırılmamış ben karıştırıyorum.onunki hazır şırınga olabilir onun saklama koşullarını bilmiyorum
Benimkinde de ben karıştırıyorum ilacı. Etkisi olsun da yeter ki gerisi önemli değil ne diyelim :)

Transfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım var ☺️ Cumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Korkma sakin asiri heyecanli sadece sonrasinda toplamada yasadigin gaz ve cis yapamama oluyor onunda cogu korkudan😂 ikinmamak lazim ya cis yaparken bile korkuyor insan😁 bende suan asiri gaz var ama sanirim ilaclarin da etkisi var. guzel gizel embriyolarin olsun insallah saglikli 🥰

Bir de o var oyyy aşama aşama gidiyorum 😂 yarın bilgi verecekler bakalım heralde ertesi gün belli olur vajinal fitil progrstan ve antibiyotik başladık bakalım

Korkma sakin asiri heyecanli sadece sonrasinda toplamada yasadigin gaz ve cis yapamama oluyor onunda cogu korkudan😂 ikinmamak lazim ya cis yaparken bile korkuyor insan😁 bende suan asiri gaz var ama sanirim ilaclarin da etkisi var. guzel gizel embriyolarin olsun insallah saglikli 🥰
Amin amin 🤲 çiş yaparken sancı ve mide bulantısı olmasın da ona da razıyız 😂 gaz sancısı gibi bi sancı var bende ama gaz mı ona mı benziyor anlamıyorum

Bir de o var oyyy aşama aşama gidiyorum 😂 yarın bilgi verecekler bakalım heralde ertesi gün belli olur vajinal fitil progrstan ve antibiyotik başladık bakalım
Hayırlısı olsun stres yapma hiç stresin çoğu sona kalıyo heyecan korku gerilim umut 😅😀
Transfer sonrası film olsa imdb puanı en yüksek o olur 😅😅😅

Hayırlısı olsun stres yapma hiç stresin çoğu sona kalıyo heyecan korku gerilim umut 😅😀
Transfer sonrası film olsa imdb puanı en yüksek o olur 😅😅😅
Ben toplamada dehşet heyecanlıydım ya korkuyordum hani o an kaç yumurta ne bileyim transfer falan diyor doktor benim umrumda değil açıkçası birqz kendi derdime düşmüştüm 😂

Transfer gunune kadar o antibiyotik sonra azaliyo ilaclar ama ignelere devam😏

Amin inşallah hepimizin 🤲Önce senin sonucun belli olacak sonra benim normalde peş peşe olacaktı bizim zaten gidiş yolu önemli değil sonuç önemli ☺️ Senin kaç yumurtan çatladı söylemişler miydi üçüz falan oluyormuş bir de ☺️
Ben zaten tek yumurta ikiziyim biliyor musun 🤭🤭🤭 Allah ım bir tane verisn sağlıklı versin çoğul istemiyor um ben yaa kafayı yerim heralde bide ille herşeyi ben yapıcam kafasında takıntılı biriyim biraz çok zorlanırım 😁😁😁 inşallah peş peşe bir birimize güzel haber vericez inanıyorum ben 😍😍😍🤰🤰🤰 büyük olanlarım çatlamış 2 tane mi 3 tane mi ne 🤭

Kız aşılama gibi aynı transfer de korkma 🤩 aşılama gibi olduğunu düşünüyorum yani tecrübe etmesem de 😄

Nasil yok olur mu . Buzlu anfrizle veriyorlar eczaneden. Ben cok kullandim mutlaka dolapta durmasi lazim. Bozulur yoksa. Doktora danisin mutlaka
Gonal f igne kalem seklindeyse arkadan ayarlamali olan dolapta saklanması gerekiyor flakon ise yani toz ve suyu siz karıştırıp hazirliyorsaniz dolaba koymaniza gerek yok

Back