- 1 Mayıs 2016
- 178
- 91
- 98
- 36
Vallahi olmazsa aşılama yazdan önce tekrar birşeye başlamayı düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi olmazsa aşılama yazdan önce tekrar birşeye başlamayı düşünmüyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun. İnsallah kendiliginden olur. Belirti diyebilceginiz seyler varmiydi pekiMaalesef 0,1 çıktı sonucum bir dahaki sefere diyoruz
Benim de 22si canım ay inş ikimiz de sevinirizBenimde 22 ama ben daha erken yapmaya korkuyorum. İnsallah hakkimizda hayirlisi olur bizlerde pozitif goruruz
Benim olmadı ağrı sızı.gaz çok oldu hafif de kasıklarımda idrara çıkarken ağrı oluyordu ama çok sürmüyor canım bikaç güne toparlarsınYumurta toplama işlemi tamamlandı benim de sabah 11’de ama hala hastanedeyim ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor özellikle tuvalete çıkıkca çok sancı oluyor sizlerde de olmuş muydu ? Anestezi etkisi geçince bayağı Ağrı oluyormuş
Bende seni merak ettim naptın diye nasıl geçti canım ne kadar toplandı, zor muyduYumurta toplama işlemi tamamlandı benim de sabah 11’de ama hala hastanedeyim ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor özellikle tuvalete çıkıkca çok sancı oluyor sizlerde de olmuş muydu ? Anestezi etkisi geçince bayağı Ağrı oluyormuş
Söylenen belirtilerin hepsi vardı aslında bel ağrısı, kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet. Tabi bunlar ilaçlardan da oluyor. Dr um iki gün sonra testin tekrarını istedi. Bakalım belki değişir birşeylerHakkinizda hayirlisi olsun. İnsallah kendiliginden olur. Belirti diyebilceginiz seyler varmiydi peki
İdrarda aşırı sancı oluyot sancı da mide bulantısı yapıyor ateş basıyor tansiyonum düşüyor bir tuhaf haller sabah 10.30 gibi girdim yeni çöktük hastaneden sağ olsunlar ilgi alaka iyiydi sürekli geldiler sordular serum vs desteklediler .Umarım yarına daha iyi olurum aşırı uykusuzum keike eve geçince uyusam ve uyandığımda ağrılar kesilmiş olsa .Cumartesi transfer etmeyi düşünüyormuş tabi ne çıkacqk belli değil de yarından itibaren bilgi vereceklermişBenim olmadı ağrı sızı.gaz çok oldu hafif de kasıklarımda idrara çıkarken ağrı oluyordu ama çok sürmüyor canım bikaç güne toparlarsın
Sağ ol canım anestezi hemen uyudum uyandım bitmişti ilk çıktığında gayet iyiydi aşırı uyku hali vardı ama uyuma dediler sonra açıldıktan sonra aniden ağrılar başladı sancı şeklinde batma gitgide azalıyor ama ben ayağa kalkınca epey mide bulantısı tarzında oldu şimdi de tuvalete çıkınca çok zor ama tekrar tekrar yaptıranları şimdi çok daha iyi anlıyorum Allah herkese istediğini nasip etsin Çok zor da değil kolay da değilBende seni merak ettim naptın diye nasıl geçti canım ne kadar toplandı, zor muydu
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah hakkınds oldu bitti şükür geçer bunlar tatlış tatlış emriyolar olsun yeterki transfer neden cumartesi belkş 5. Güne giderler 3. Gün emriyo sumu transfer edicek acabaSağ ol canım anestezi hemen uyudum uyandım bitmişti ilk çıktığında gayet iyiydi aşırı uyku hali vardı ama uyuma dediler sonra açıldıktan sonra aniden ağrılar başladı sancı şeklinde batma gitgide azalıyor ama ben ayağa kalkınca epey mide bulantısı tarzında oldu şimdi de tuvalete çıkınca çok zor ama tekrar tekrar yaptıranları şimdi çok daha iyi anlıyorum Allah herkese istediğini nasip etsin Çok zor da değil kolay da değil
canım geçmiş gitmiş olsun hayırlısı olsun inşallah güzel güzel yumoşların olsun. bende sadece ağrı oldu onda dahemen damardan ağrı kesici ile geçirdiler. ara ara sızıntı kanama oluyor bende.inşallah çok çabuk geçer kaç adet toplanmış:)Yumurta toplama işlemi tamamlandı benim de sabah 11’de ama hala hastanedeyim ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor özellikle tuvalete çıkıkca çok sancı oluyor sizlerde de olmuş muydu ? Anestezi etkisi geçince bayağı Ağrı oluyormuş
Bana da dolaba koyun demediler ovitrelleyi dolaba koyun dediler sadece yanımda eşim de vardı yani yanlış anlamış olamayız. Cuma günü sorarım gene de bakalımCanım bence bozulmuştur bana dolaba koymazsan sudan farkı olmaz bi faydası olmaz demişlerdi.bence doktordu ara yeniden yazsın riske girme
Sanırım ona verilenle bana verilen gonalf aynı değil.benimkinde toz-su farklı karıştırılmamış ben karıştırıyorum.onunki hazır şırınga olabilir onun saklama koşullarını bilmiyorumBana da dolaba koyun demediler ovitrelleyi dolaba koyun dediler sadece yanımda eşim de vardı yani yanlış anlamış olamayız. Cuma günü sorarım gene de bakalım
Galiba öyle yapacak rahmin durumu uygun dedi .Bazen beşinci güne embriyolar gitmiyor ama üçüncü gün verip rahmin doğal yapısında gelişiyormuş o embriyolar öyle demişti başta .Şu an ben tamamen iyileşip öyle koysa daha iyi olur gibi geliyor belki yarın iyi olursam fikrim değişir bilmiyorum ama 2 ay sonra dese de ben tamamdım 10 tane yumurta toplandı bu arada çok az da değil çok da çok değilHadi bakalım hayırlısı olur inşallah hakkınds oldu bitti şükür geçer bunlar tatlış tatlış emriyolar olsun yeterki transfer neden cumartesi belkş 5. Güne giderler 3. Gün emriyo sumu transfer edicek acaba
Hep bi gaz varmış gibi baskı yapıyor gaz sancısı var ama kendisi yok değişik bir his çok şükür öyle böyle bitti bi an çok şiddetlenmişti hep öyle olacak diye çok korktum sonra bir anda hafiflemeye başladıBenim olmadı ağrı sızı.gaz çok oldu hafif de kasıklarımda idrara çıkarken ağrı oluyordu ama çok sürmüyor canım bikaç güne toparlarsın
Önemli olan oluşan emriyo lar çok değil yeteri kadarı lazım bize inşallah güzel pozitif sonuçların olur canım güzel haberlerini bekliyorum buradanGaliba öyle yapacak rahmin durumu uygun dedi .Bazen beşinci güne embriyolar gitmiyor ama üçüncü gün verip rahmin doğal yapısında gelişiyormuş o embriyolar öyle demişti başta .Şu an ben tamamen iyileşip öyle koysa daha iyi olur gibi geliyor belki yarın iyi olursam fikrim değişir bilmiyorum ama 2 ay sonra dese de ben tamamdım 10 tane yumurta toplandı bu arada çok az da değil çok da çok değil
Çok büyük şanssızlık olmuş ama inşallah şanssızlık saldığımız şey hayırla sonuçlanır. Pozitif sonuç alırsınız inşallah1100 liraya aşılama ya anlaştık çok da güzel yumurta larım olmuş 15 tane
Sizin şer birlikleriniz de hayır, hayır bildikleriniz de şer vardır siz bilemezsiniz Allah bilir -bakara- buna güvenip dayanarak nasip diyorum Rabbim birşey için ol demedikçe olmuyor işte belki hayırlısı böyledir aşılama tutucak belki de inşallah ne diyim çok uzun şeyler yaşadım ama yinede umutluyum inşallahÇok büyük şanssızlık olmuş ama inşallah şanssızlık saldığımız şey hayırla sonuçlanır. Pozitif sonuç alırsınız inşallah