• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sebebi belli olmayan infertilite dediler. Benim de esimin de tüm tahlilleri sorunsuzdu 3 gebeliğinin 3u de kalp durmasıyla sonuçlandı o sebep ile pgt istedik. Bizde embriyo başına 1700tl+250 euro ödedik. Iki embriyomuz 5aa idi biri 4aa son anda karar verdik gondermeye 3 embriyo gönderdik biri sağlıklı geldi. Meğer embriyolarimizda monozomi 21 ve 22 görünüyormuş erken düşük o sebeple oluyormuş... eşimle ikimizde genetik tahlili yaptirmistik bir sorun yoktu. Velhasıl 14 senedir doktorlar bir sorun bulamadan denek olarak kullandı bizi🙄 neyse sağlıklı çıkan embriyoyu transfer ettiler yarın bakacağız 14 senelik hasretimiz son bulacak mı? Aa bu arada transfer edilen sağlıklı embriyomuz da son anda karar verdiğimiz 4aa olan embriyomuz🥰 rabbim sağlık versin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder🤲
Umarım sonunda kucağınıza almak nasip olur 😊🧿🤲

Ya canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin ne diyim seninde baya zormuş geçindiğin süreçler ücretlerde baya bi maliyetliymiş ne diyim bizimde 3. Denememiz bakalım bende cuma günü yaparım diyorum 8. Gün oluyor ama varsa zaten çıkarsada kısmet değilmiş deriz elden bişey gelmiyor yarın sabah erkenden test ver ve bizide bilgilendir merak ederiz seni ve tüm dualarımız seninle inş kucağınada almak nasip olur 🤲🤲🥰🥰

Pardon canım bir hafta olduğunu unutmuşum. Enfeksiyona karşı veriyorlar. Sıkıntın olmaması büyük şans bence 😉
Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.

Şaka gibi en başlarda okurken bu yazıyı ben mi yazdım dedim birebir aynı şeyleri yaşamışız tabi biz henüz mutlu sona ulaşamadık 7 gün sonra belli olucak sonucum ama okuyunca dayanamayıp yazdım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza 🌸
Hadi sonucu da aynı şekilde pozitif olsun paylaşın bizimle,dualarım sizinle 💜💜lekelenmem bitmedi benim de Şuan biraz tedirginim.

Antibiyotik de bana çok gerekli gibi gelmedi sonuçta opu sonrası 3. Veya 5. Gün transfer yapılanlar var.antibiyotik kullanırken veya etkisi sürerken nasıl transfer yapılacak.
Bende diğerlerinde taze olmuştum. Hep opu akşamı içiyordum transfer gününe kadar.

Bende adet olsam da artık gitsem doktora diye sabırsızlanıyorum.daha 4-5 gün onu bekle sonra git transfer için 10-15 gün bekle sonra birde test için bekle ohooooo bekle de bekle vakit geçmiyor bir türlü.inşallah kist falan oluşmamıştır da birde 1 ay öyle bi kayıp olmaz.transfer olanlar nekadar şanslı artık son düzlüktesiniz 🥰 birde doktorunuz tutma ihtimalini söyledi mi?bana tüp bebekle yüzde 50 dedi.arkadaşıma 3 kere tüp bebek yapıldı hepsi tuttu 2 düşük oldu sonuncusu doğdu.böyle bakınca tutma ihtimali sanki ihtimal yüzde 50 den de yüksek gibi.insan iyice heyecan yapıyor

Ben zaten tek yumurta ikiziyim biliyor musun 🤭🤭🤭 Allah ım bir tane verisn sağlıklı versin çoğul istemiyor um ben yaa kafayı yerim heralde bide ille herşeyi ben yapıcam kafasında takıntılı biriyim biraz çok zorlanırım 😁😁😁 inşallah peş peşe bir birimize güzel haber vericez inanıyorum ben 😍😍😍🤰🤰🤰 büyük olanlarım çatlamış 2 tane mi 3 tane mi ne 🤭
Ne güzel 🥰 Amin inşallah 🤲Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum 😥

Günbaydın kızlar bugün test yapacak arkadaşlarımız vardı inş güzel değerleri çıkar bizde burda dua ediyoruz hepimiz için🥰🥰

Kızlar opudan sonra doktor size antibiyotik verdi mi?bana vermedi de.az önce antibiyotik kullananlar gördüm yazışmalarda
Senin doktorun belki hemen transfer yapmayı düşünmüyordur ondan vermemiştir.Benim doktor hemen transfer yapmayı düşünüyor o yüzden her ihtimale karşı enfeksiyon vs antibiyotik verdi ve progestan başladı .3.gün transfer düşünüyorum dedi ama o an narkoz kafasındaydım sadece hııımmm dedim 😂

Ne güzel 🥰 Amin inşallah 🤲Benim hala sancılarım devam ediyor bu şekilde de transfer olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum 😥
Ayağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicek

Ayağının altına sıcak su torbası falan koy yada sıcak havlu, doktorun asistanına yaz bakalım ne dicek
Normal diyor bu kadar olur diyor bakalım .Dün akşam da kan verdim herhangi bir sıkıntı yok sonuçları yolladım .Bu arada Okan’da ilgi alaka beklediğimin çok üstündeydi genelde olumsuz yorumlar duymuştum .Odalar falan da gayet ferahtı.Senin doktorun da orayla çalışıyor ya bir de aslnda düşününce covid almamaları da güzel bir şey seninki çok talihsizlik o ayrı ama diğer hastalar çalışanların sağlığı için ortak kullanılan yerler sonuçta bu kadar özeni beklemiyordum açıkçası

Back