Amin inşallah hepimizinÖnemli olan oluşan emriyo lar çok değil yeteri kadarı lazım bize inşallah güzel pozitif sonuçların olur canım güzel haberlerini bekliyorum buradan
Transfer ağrısız acısız hiç endişe etmeyin çok büyülü bi an yavrunuzun rahminize yerleştiği o anTransfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım varCumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Transfer ağrısız acısız hiç endişe etmeyin çok büyülü bi an yavrunuzun rahminize yerleştiği o an
Fakat transfer sonrası beklemek için aynı güzel cümleleri kuramayacağımm yemin ederim manyak oldum tuttu mu tutmadı mı diyeee
Benimkinde de ben karıştırıyorum ilacı. Etkisi olsun da yeter ki gerisi önemli değil ne diyelim :)Sanırım ona verilenle bana verilen gonalf aynı değil.benimkinde toz-su farklı karıştırılmamış ben karıştırıyorum.onunki hazır şırınga olabilir onun saklama koşullarını bilmiyorum
Korkma sakin asiri heyecanli sadece sonrasinda toplamada yasadigin gaz ve cis yapamama oluyor onunda cogu korkudanTransfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım varCumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Transfer ağrısız acısız hiç endişe etmeyin çok büyülü bi an yavrunuzun rahminize yerleştiği o an
Fakat transfer sonrası beklemek için aynı güzel cümleleri kuramayacağımm yemin ederim manyak oldum tuttu mu tutmadı mı diyeee
Ayyy deme çok fena vallaVarsın bu sebepten manyayalım
Amin aminKorkma sakin asiri heyecanli sadece sonrasinda toplamada yasadigin gaz ve cis yapamama oluyor onunda cogu korkudanikinmamak lazim ya cis yaparken bile korkuyor insan bende suan asiri gaz var ama sanirim ilaclarin da etkisi var. guzel gizel embriyolarin olsun insallah saglikli
Hayırlısı olsun stres yapma hiç stresin çoğu sona kalıyo heyecan korku gerilim umutBir de o var oyyy aşama aşama gidiyorumyarın bilgi verecekler bakalım heralde ertesi gün belli olur vajinal fitil progrstan ve antibiyotik başladık bakalım
Ben toplamada dehşet heyecanlıydım ya korkuyordum hani o an kaç yumurta ne bileyim transfer falan diyor doktor benim umrumda değil açıkçası birqz kendi derdime düşmüştümHayırlısı olsun stres yapma hiç stresin çoğu sona kalıyo heyecan korku gerilim umut
Transfer sonrası film olsa imdb puanı en yüksek o olur
Transfer gunune kadar o antibiyotik sonra azaliyo ilaclar ama ignelere devamBir de o var oyyy aşama aşama gidiyorumyarın bilgi verecekler bakalım heralde ertesi gün belli olur vajinal fitil progrstan ve antibiyotik başladık bakalım
Ben zaten tek yumurta ikiziyim biliyor musunAmin inşallah hepimizinÖnce senin sonucun belli olacak sonra benim normalde peş peşe olacaktı bizim zaten gidiş yolu önemli değil sonuç önemli Senin kaç yumurtan çatladı söylemişler miydi üçüz falan oluyormuş bir de
Kız aşılama gibi aynı transfer de korkmaTransfer olanlardan transfer olanların ağrısız acısız bir işlem geçirdiklerini duymaya çok ihtiyacım varCumartesi eğer olacaksa çok motivasyon lazım bana gözüm korktu
Gonal f igne kalem seklindeyse arkadan ayarlamali olan dolapta saklanması gerekiyor flakon ise yani toz ve suyu siz karıştırıp hazirliyorsaniz dolaba koymaniza gerek yokNasil yok olur mu . Buzlu anfrizle veriyorlar eczaneden. Ben cok kullandim mutlaka dolapta durmasi lazim. Bozulur yoksa. Doktora danisin mutlaka
Asilamadan daha da iyi :) goruyosun ponciklerini koyarken pit diyeKız aşılama gibi aynı transfer de korkmaaşılama gibi olduğunu düşünüyorum yani tecrübe etmesem de
Kalem evet bende kalem icin soylemistim zatenGonal f igne kalem seklindeyse arkadan ayarlamali olan dolapta saklanması gerekiyor flakon ise yani toz ve suyu siz karıştırıp hazirliyorsaniz dolaba koymaniza gerek yok
İnşallah kucaklarımıza almakta nasip olurda yanaklarına pıt pıt yaparızAsilamadan daha da iyi :) goruyosun ponciklerini koyarken pit diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?